Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya lütfen cevap çokö acil bu hatlar ne kadar trabzoncell.com.tr'ye girdim bulamadım
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• arkadaşlar lütfen çok önemli bu hatlar ne kadar
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Kendi numaranı taşırsan 8 tl ücreti var. Ama yeni hat ne kadar bilgim yok.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kendi numaranı taşırsan 8 tl ücreti var. Ama yeni hat ne kadar bilgim yok.
          kozyatağı köprüsünde avea standı vardı numaramı taşıyarak aldım ücretsiz hattım bu gece açıldı.

Yorum

• İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sms kampanyaları aynı. 39 kontöre her yöne 500 sms, veya Trabzoncell ve avea içi 5000 sms.

Konuşma kontörleri farklı. Her ay 100 kontör ve üstüne 1967 dk Trabzoncell içi görrüşme hakkı var.

Diğer yönlere dakikası 1 kontör diye hatırlıyorum. (net değil)
            peki diğer avealılar trabncellileri 10 dakikası 2 konture arayabileceklermi

Yorum

• Az önce Maltepedeki tüm Avea bayilerini dolaştım.Kontürlü hattın fiyatı birinde 12,birinde 13 diğerindede 15 tl.

Faturalı hattıntın vergileri 44 tl -12 ay faturana ekleniyor.

Ama sadece bir tanesinde düzgün numaralar vardı.Kontürlü hatta 0551-6001777 numarayı faturalı hattada0551- 6005161 numaralı hatları tezgahtaki kalegaya kızdığım için almadım.

Yorum

• Bugün avea bayisinden aradılar sipariş etmiş olduğum hat geldi diye,gittim aldım hattımı,bildim hattımi
                Bmn|Bursa
                Trabzonspor'lular Birliği
                ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• bende şimdi avea bayisinden geliyorum ve artık HATTIMİ BİLİYORUM
                  Zuğaşi Berepe
                  Çoban Express

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Az önce Maltepedeki tüm Avea bayilerini dolaştım.Kontürlü hattın fiyatı birinde 12,birinde 13 diğerindede 15 tl.

Ama sadece bir tanesinde düzgün numaralar vardı.Kontürlü hatta 0551-6001777 numarayı faturalı hattada0551- 6005161 numaralı hatları tezgahtaki kalegaya kızdığım için almadım.
                    güzel hatmış 51 61 abi orda kesin 28 61 de vardır.
                    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

Az önce Maltepedeki tüm Avea bayilerini dolaştım.Kontürlü hattın fiyatı birinde 12,birinde 13 diğerindede 15 tl.

ben 14e aldım abi
                      Zuğaşi Berepe
                      Çoban Express

Yorum

Hat yeni açıldığı gibi basit numaralar çok. 61'li bulamayanalr bunlardan birini alsın
                        En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 22.08.2009, 18:30.
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Ben numaramdan gayet memnunum vallahi 07 61
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• 6161 olsun diye biraz bekleyeceğiz. Kankamla (E) hala haber bekliyoruz.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• takıma katkımızı vermeye devam ediyoruz.6005010 hat numaramız iş için çok iyi oldu.

Yorum

Yükleniyor...
                              X