Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hattıni Bil, TrabzonCell'li Ol!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende almayı düşünüyorum. Merkeze gittiğim ilk fırsatta bir avea bayisine gidip soracam bakalım

Yorum

• Şimdi Reklam filimlerini izledim gerçekten süper olmuş ya Kesin Hattimi bilmem lazım kesin

Yorum

• Canım çok sıkkın ama şimdi Rıdvan hocayı dinlerken reklam arasında çıktı bizimkiler yüzüme bir tebessüm geldi...Yensende yenilsende sen bir tanesin Trabzonsporum.....
        Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Kaç Gündür Şu 61 li Numaralardan Arıyorum.. Aramasam Önüme Çıkar..

Neyse Biz Artık Sabırla Devam Edecez..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• benimki normal avea içinde 61 var değiştirmeyi düşünmüyorum

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              benimki normal avea içinde 61 var değiştirmeyi düşünmüyorum
              Numaranızı Trabzoncell'e taşıyın. Hem Avea olarak kalır hem de içindeki 61'e birşey olmaz. Üstüne bir de takımımız kazanır ve siz de Trabzonspor amblemli bir simkart sâhibi olmuş olursunuz.
              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Numaranızı Trabzoncell'e taşıyın. Hem Avea olarak kalır hem de içindeki 61'e birşey olmaz. Üstüne bir de takımımız kazanır ve siz de Trabzonspor amblemli bir simkart sâhibi olmuş olursunuz.
                Haklısın, zaten bilet alıp maç izlemiyoruz,Kulübe bir faydamız olsun

Yorum

• Bende Turkcelden Geciş Yaptim Haleda Açilmadi Hat..

Yorum

• 3 Kulübün girdiği sanal operatör yatırımlarında tarifeler kulüplere özgü olarak aynıydı..

Şimdi TrabzonCell ve geseninkinden farklı olarak fenercell 2 farklı tarife çıkardı..

Birincisi faturalılara yönelik olarak 6-0 tarifesi (geseye gönderme var) ayda sabit 60 liraya 750 dk her yöne ve ayda 6000 dk ev, avea ve fenercellilere diye.. Hat taşıyarak gelirsenizde 60 lira 1 yıl boyunca 49 liraya düşüyor diye bir tarife..

Diğer tarife faturasız kontörlü hatlar için 2-1 (bejekeye gönderme) 150 kontör yüklerseniz her yöne 2 dakikası 1 kontör şeklinde eğer hat taşıyarak gelirseniz 100 kontör yüklemede 2 dakikası 1 kontör şeklinde..

Bizi ilgilendiren kısmı ise standart aveanın belirlediği tarifelerin dışında bize özgü tarifeler sunmalıyız bizde artık..

Bu konuda takipçi de olalım..
                    En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 23.08.2009, 03:36.
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İyi çalışmalar bir kaç gün önce hattımı trabzoncell e taşıdım ancak tarifelerde haksızlık var fenercell de numarasını taşıyarak gelene 100 kontür yüklemede 2 dk 1 kontör her yöne. Ailemde 5 hat var hepsini geçirecektim ancak böyle haksızlık olduğu için beklemedeyim hatta kendi hattımı bile kullanmamayı dahi düşünüyorum.Tarifelerinizde daha adaletli olmaya davet ediyorum.

avea ya iletildi sizlerde gönderin tepkimizi koyalım

Yorum

• Her ne olursa olsun ben dişimden tırnağımdan eksiltip takımımıza katkı sağlamak amacıylada olsa TrabzonCell alacağım. Kafaya koydum. Maçlara gidemiyoruz bari hattımızı alalım. Elimden geldiğince akrabalarımı da buna teşfik edeceğim.

TrabzonCell i yeni alanlara bir kaç sorun olacaktı; Acaba ben Avea bayisine giderken yanımda neler götürmem gerekecek. Kontorlü yeni hat almak istiyorum ilçeden gideceğim o yüzden net bir şekilde öğreneyimde böylece eksiksiz o gün alıyım hattımı. Şimdiden teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her ne olursa olsun ben dişimden tırnağımdan eksiltip takımımıza katkı sağlamak amacıylada olsa TrabzonCell alacağım. Kafaya koydum. Maçlara gidemiyoruz bari hattımızı alalım. Elimden geldiğince akrabalarımı da buna teşfik edeceğim.

TrabzonCell i yeni alanlara bir kaç sorun olacaktı; Acaba ben Avea bayisine giderken yanımda neler götürmem gerekecek. Kontorlü yeni hat almak istiyorum ilçeden gideceğim o yüzden net bir şekilde öğreneyimde böylece eksiksiz o gün alıyım hattımı. Şimdiden teşekkürler.
                          eğer faturalı hat alacaksanız sizin üzerine kayıtlı elektrik,su,telefon faturası yada ikametgah ve yanında da nufüs cüzdanı foto. gerekli faturasız için sadece nufüs cüzdanı foto. gerekli..
                          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Çok Talihsiz bir slogan.

Toulouse maçından sonra bir reklam ve slogan. "Hattini Bil"

Yorum

• Türkcell faturalı hattımı Trabzoncell'e taşımak için tam 7 gün önce müracaatta bulundum. Bu gün mesaj geldi yarın saat 07:20'de Trabzoncell hattım açılacak. Vatana millete hayırlı olsun. Çok heyecanlıyım, acaba ses karşı tarafa nasıl iletiliyor.
                              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Furkan KAPLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                eğer faturalı hat alacaksanız sizin üzerine kayıtlı elektrik,su,telefon faturası yada ikametgah ve yanında da nufüs cüzdanı foto. gerekli faturasız için sadece nufüs cüzdanı foto. gerekli..
                                Ben kontorlü hat alacağım. O zaman sadece nüfus cüzdanı fotoğrafı yeterli. Tamam teşekkür ederim. Bir de acaba ne kadar veriyoruz bu hat için ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X