Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• simdi başkanı eleştirenler şimek'in satılmasına karsı çıkan zihniyettir,herkes ayaklandı şimek satılmasın diye adam yırtılmıstı satın beni diye 5 milyon euro veren vardı satmadın da ne oldu bidaha şimekin adınımı duydun

gitmek isteyene yol vereceksin
    helal olsun başkan büyük takımda budur zaten kimse TRABZONSPORDAN büyük değildir...Ki gokdenizin şu kulube surat yapıcak en son kişidir.....!
    Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• 9 milyon euro iyi para değerlendirilebilirse tabiki.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hayirlisi olsun...

basarilar Gökdeniz
        Gökdenize hayırlı bize geçmiş olsun...benim artık şampiyonluk adına hiç mi hiç ümidim kalmadı..nedir bu ya hedefi olması gerekn takımı getirdikleri hale bak
        Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fatihin yerinin dolduğu gibi...
          albayrak hatalarinin tekrarlanacagini sanmiyorum.

Gökdeniz takimda kalmasi icin örnek olmasi gerek. Kendisi icin degil takim icin cabalamali. Hedef Sampiyonluksa bunu digerleri gibi düsük ücretede yapmali yapabilmeli. Belliki baskan ile anlasma sorunlari olmus ve baskanda cevap olarak gökdenize gönderme yapmis.
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatihin yerinin dolduğu gibi...
            Yada stepanof'un, symek'in vs
            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• sevillada zamanında reyesi,ramos'u cok iyi fiyata satıp yetenekli genc oyuncularla kadrosunu genişletti...hiç bir futbolcunun yeri doldurulmaz değildir..dunyada birsuru yetenekli futbolcu var..yeterki klubun plan,programı olsun...muthiç bir kadro kurulabilir bence...benim kanaatim hayırlısı olmus ...

Yorum

• baskanin "yildiz degil" aciklamasi belliki kizginliktan...

Sadri sener istiyorki tipki 20 sene önceki gibi Trabzonlu futbolcular gitmek istemesin, burda oynamak istesin.... gökdenizde kalkip "ben gidecem" diyince onun gicikligina böyle aciklamalar yapiyor, TRABZONSPOR büyük bir camiadir, sen kimsin demek istiyor....

fazla dikkate alinmasin böyle ani aciklamalar, önce bi yerine topcu alinsin... bana kalirsada gökdenize bunu göstermek icin 2 tane kaliteli adam alacaktir...

Yorum

• gitti işte 9 milyon euroya ok
                  Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

• Gelsin paralar, bozulmasın aralarrr

Giden gitti, hizmetleri için, kazandırdığı para için alkışlayalım teşekkür edelim önümüze bakalım. Kimseyi düşman ilan etmeye gerek yok bu saatten sonra. Ama gelecek kaynağın takipçisi olalım.

Sadri başkana da nacizane bir tavsiyem var: Her yüze güleni eski futbolcu sanma, yanılırsın
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• gökdeniz gitti...

Gökdeniz Ruban Kazan'da!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Gökdeniz konusunda Rubin Kazan ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.
                      11.3.2008

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Gökdeniz konusunda Rubin Kazan ile her an anlaşmanın gerçektiğini ve bu nedenle Beşiktaş maçında yıldız oyuncunun sahada olmayacağını söyledi. Bu akşam büyük olasılıkla transferin biteceğini söyleyen Şener, Rus kulübü ile 8 milyon 700 bin Euro'ya anlaşmaya vardıklarını söyledi. Şener, Beşiktaş maçında başka Gökdeniz'ler sahada olacak dedi. Gökdeniz'i teorik bir yıldız olarak tanımlayan Şener, pratikte yıldız değil dedi. Sadri Şener sözlerini şöyle tamamladı: "Yıldız oyuncu takımını Konyaspor karşısında 1-0 mağlupken, 3-1 galibiyete taşıyan futbolcudur" dedi.
                      kaynak:FANATİK

bu adamı sattılar ya ne diyim ben bu yönetime...
                      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak KuZeYiNoGLu28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökdenize hayırlı bize geçmiş olsun...benim artık şampiyonluk adına hiç mi hiç ümidim kalmadı..nedir bu ya hedefi olması gerekn takımı getirdikleri hale bak
                        iyi de gökdeniz kalsaydı şampiyon mu olcaktık?
                        rakipler bu durumdayken gökdeniz kalsa ne olur kalmasa ne olur.

bizim kadro olarak rakip takımlar seviyesine gelebilmemiz çin 30..40 milyon euro lazım.
                        bu da iyimser rakam.
                        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Gökdeniz gitsin diyenler artık nasıl sevinir bilemiyeceğim. Gökdeniz in korumayla gezmesinde çıkarçı Trabzon lular hiç suçlu değil Gökdeniz suçlu ayıp valla Gökdeniz. Adamın arabasını ve ya her neresi ise malını mülkünü kurşunla ondan sonra veryansın et Gökdeniz e.

Yorum

• nereye gideyisun e yamali yamali
                            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              baskanin "yildiz degil" aciklamasi belliki kizginliktan...

Sadri sener istiyorki tipki 20 sene önceki gibi Trabzonlu futbolcular gitmek istemesin, burda oynamak istesin.... gökdenizde kalkip "ben gidecem" diyince onun gicikligina böyle aciklamalar yapiyor, TRABZONSPOR büyük bir camiadir, sen kimsin demek istiyor....

fazla dikkate alinmasin böyle ani aciklamalar, önce bi yerine topcu alinsin... bana kalirsada gökdenize bunu göstermek icin 2 tane kaliteli adam alacaktir...
                              hami mandıralı gibi boş mukaveleye imza atacak oyuncu kalmadı artık.gökdeniz şike muhabbetinden sonra 6 ay ceza aldı bizim sözleşmesini 1 sene bedava uzatma hakkımız doğdu biz ne yaptık 1.600 olan ücretini 2.600 yaptık!!!
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bu da 12 Şubat tarihli açıklaması...

Futbolcu satmam, gitmek isteyeni ikna ederim
                                Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, tarz olarak futbolcu satmaktan hoşlanan biri olmadığını söyledi. Trabzonspor’un lig, Fortis Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarında mücadele eden bir takım olduğunu kaydeden Şener, ’’Yedek kulübesi güçlü olmalı. Eğer elimde bir imkân varsa, oyuncu satmamaya çalışırım. Futbolcu problemli ise gitmek istiyor. O zaman idarecilik görevi başlıyor. Futbolcuyu ikna edeceksin.’’ dedi. Daha önceki görev döneminde de bu tür sorunlar yaşandığını belirten Şener, "O dönemde Kenan İskender, yüz lira isteyen futbolcuya 5 lira verirdi. Ben gizli para verir, tutardım. Adam gitmek istiyor, ama sonuçta tutardık. Hiç satmadık, hep aldık. Yine Gökdeniz Karadeniz , Yattara, Hüseyin konusunda satmak gibi bir fikrim yok. Onlar da niye gitmek istesinler ki? Bundan daha büyük bir kulüp mü var? Trabzonspor, çok önemli bir kulüp, önemli camia." dedi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X