Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cidden çok zengin var trabzonlu bilmediğimiz. Ben a101 sahibinin de trabzonlu olduğunu bilmiyordum. Bilmediğimiz eminin çok kişi var

Yorum

• en üstte bayağı boş alan var.ileride en az beş basamak daha eklenebilir
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Stadin tam acilis tarihini bilen varmi beyler, ben hicbir bilgi bulamadim
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• yonetimin loca satip kulubun kasasina koymasi guzel tabi ancak, piyasaya cikmadan kimsenin haberi olmadan, arka kapilar ardinda kendi adamlarina en guzel yerlerden loca satmasini anlayamiyorum. Ben belki Onurun almak istedigi yerden alacaktim locami ? demeyin simdi sen parasini ver onu Onur dan alip sana verirler diye.

yani boyle olmamasi lazim. acik bir sekilde localari satisa sunarsin, gidisata gore localarini kendi adamlarina satmaya calisirsin. yani ha simdi kendi adamina satmissin locani ha daha sonra.

bu isten birsey anlamadim..

bu arada Ronine gecmis olsun. kendisinide hic sevmedim ama ban nedenini merak ettim. bence yukardaki revolution denen uye daha fazla ban i hak ediyor. bu kadar itici bi uye olamaz. ( sahsi gorusum )
          u will need justice at the end..

Yorum

• 300 bin euro loca 1 yıllık mı sadece yoksa birkaç yılı da kapsıyor mu
            Baya da pahalı be abi.
            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
            Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              300 bin euro loca 1 yıllık mı sadece yoksa birkaç yılı da kapsıyor mu
              Baya da pahalı be abi.
              3 yıl
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kesinlikle zenginler arasında loca alanlar açıklansın kim gerçek trabzonsporlu görelim.

300bin€ luk localar en yüksek olarak belirlenmişse, diğerleride 100bin€ dan aşağı olmasın. amaç maddi destek vermek. locaları en yüksek fiyattan sat. kombineleri ise fazla ve ucuza en iyi yöntem. ben olsam o locaları 300bin den değil 500bin€ dan satardım. sabancı bile beşiktaş locasına 890bin€ veriyorsa bizdende 500bin€ verecek 5-6 babayiğit çıkar herhalde..
                bjk locaları karaborsaya düşmüştü reza zarrab loca almış fikret orman ederinin 3 katına satmış.ancak onların konumu istanbulun en elit semtinde,hatta çoğu kişi locaları maçtan çok iş toplantılarını yapabilmek için satın almış,bir nevi ofis aslında
                7 GELİYOR 7

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yonetimin loca satip kulubun kasasina koymasi guzel tabi ancak, piyasaya cikmadan kimsenin haberi olmadan, arka kapilar ardinda kendi adamlarina en guzel yerlerden loca satmasini anlayamiyorum. Ben belki Onurun almak istedigi yerden alacaktim locami ? demeyin simdi sen parasini ver onu Onur dan alip sana verirler diye.

yani boyle olmamasi lazim. acik bir sekilde localari satisa sunarsin, gidisata gore localarini kendi adamlarina satmaya calisirsin. yani ha simdi kendi adamina satmissin locani ha daha sonra.

bu isten birsey anlamadim..

bu arada Ronine gecmis olsun. kendisinide hic sevmedim ama ban nedenini merak ettim. bence yukardaki revolution denen uye daha fazla ban i hak ediyor. bu kadar itici bi uye olamaz. ( sahsi gorusum )
                  Bedavaya yerlesseler katilirdim ama ceplerinden 300 bin euro verip aldilar. Yedigi lahmacunun parasini kulube odetenlerden, cebinden 300 bin euro verip loca alan yoneticilere... Nereden, nereye...

Baskan elim telefonda bekliyorum diyor, satilmayan bir suru loca var. 300 bin euro su olanin bu durumdan cok onceden haberi vardir, isteyen istedigi yerden alir, imkan var adamlarda nasilsa. Trabzon da kac kisi 300 bin euro verip loca alacak guce sahip ?

Ayrica en iyi yerde baskan ve yoneticilerin oturmasi normal bir durum. Tersi anormal olurdu zaten. İlk adimi yoneticilerin, sonra kaptan Onur ve Ersun hocayla birlikte diger 3 futbolcunun atmasi cok hos bir durum. Simdi sira zengin is adamlarinda ve efsane denilenlerde. Bakalim atip tutanlardan kac tanesi alacak ?
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kulüp üst düzey yöneticilerinden biriyle görüştüm.
                    Stadın 7. Haftaya yetişme şansı yok dedi
                    9. Hafta da zor dedi muhtemelen kasım başı gibi dedi
                    Bende 10 tane uçak bileti almıştım avni akere gidicez artık
                    Trabzon dışındakiler 7.haftaya göre program yapmasınlar derim

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kulüp üst düzey yöneticilerinden biriyle görüştüm.
                      Stadın 7. Haftaya yetişme şansı yok dedi
                      9. Hafta da zor dedi muhtemelen kasım başı gibi dedi
                      Bende 10 tane uçak bileti almıştım avni akere gidicez artık
                      Trabzon dışındakiler 7.haftaya göre program yapmasınlar derim
                      Bu durumda 10. ayda Trabzona gelme hayelleri suya düştü.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zaman Tüneli : Akyazı Stadyumu
                        Elinize sağlık Giray, çok güzel olmuş.

Bunun son 1 yıllık süreci de gelecek değil mi?
                        En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 03.09.2016, 13:03.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu durumda 10. ayda Trabzona gelme hayelleri suya düştü.
                          Abi Ankara'ya ne zaman geliyosun, ağırlayamadık seni.

Şuan tam kadro buradayız
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Stat güzel görünüyor herşey iyi gidiyor gidecek de..

Benim kafama takılan sadece şu loca satışları, kombineler, 561 hatlar ve bir sürü konuya değinen başkanımız Stat Sponsorluğu hakkında en ufak bir yorumda bulunmadı..

Şu olacak bu olacak derken sanırım Stat açılışı Sponsorsuz yapılacak.
                            Konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen aydınlata bilir mi?
                            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• BAKALIM ofli agaoglu kac tane loca alacak... yada alacak mi ....
                              u will need justice at the end..

Yorum

• Maç biletleri 3-5 lira iken stadyumu dolduramayanlar olarak oturmuşuz trilyonluk loca satışını eleştiriyoruz şakamısınız arkadaşlar..
                                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X