İlk olarak only ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Takılan koltuklarda Trabzonspor logosu yok. Logo eklenecek mi?
CqN-yCHW8AAXL22.jpg"Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"
Yorum
-
İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakılan koltuklarda Trabzonspor logosu yok. Logo eklenecek mi?
[ATTACH]10353[/ATTACH]
Vira nın maraton tribün terclhi yanlış olmamış mı taraftar gruplarının kale arkalarında toplanması daha iyi olmaz mıydıhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçeğe %99 uygun görüntü bu neresi yamuk yumuk çözemedim ben?
Üretilen koltukların bordosunun tam tonunda olmadığını düşünüyorum. Bizim rengimiz koyu bordoTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNumara da yok sonradan eklenecek her halde
Vira nın maraton tribün terclhi yanlış olmamış mı taraftar gruplarının kale arkalarında toplanması daha iyi olmaz mıydı
Valla ben de maratondan alacaktım doğru tercih bence, Maratonu ayağa kaldırabilirseler çok şey değişir.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Koltuk tasarımı bu olacakmış. Piksellerdeki beyazları çıkarmışlar
CojXPy6WEAA3OnI.jpg"Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen razıyım bu haline,
hiç geçiş olmasa daha iyiydi ama dantel modeli beyaz geçişleri düşününce son hali harika,tamam aynen uygulansın ben onay veriyorum
bu gösterdiğin örneğe alışmak kolay olmayacak.
muhtemelen örnekteki mat ekran görüntüsü bizi yanıltıyor olabilir.
belki de stada monte edildiğinde
gözümüze o kadar da eğreti gelmeyecek.
bir diğer korkum da
trabzonspor yazısının koltuklara plansız programsız yazılması.
t'nin bir yerde , spor'un bir yerde olması,
veya vodafone'daki gibi yazı stilindeki özensizliğin
bizde de olma ihtimali
bende tedirginliğe yol açıyor.
bir de ekime yetiştireceğiz diye
alelacele , özensiz, hatalı işler çıkacak gibi geliyor bu kompleksde.
inşallah yanılırım.
Yorum
-
İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltuk tasarımı bu olacakmış. Piksellerdeki beyazları çıkarmışlar
[ATTACH]10354[/ATTACH]Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de bordoyu az aşağıya çektiler mi tamamdır. Boğucu bir hava yaratır bordonun mavinin üstüne yıkılmış gibi gözükmesi.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum