stadta 40 bin insan var, yine baski olmuyor yine olmuyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTFF'nin sitesinde stadın ismi neden Medical Park Stadyumu olarak yazılmamış?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO bir yana spor programlarında da ısrarla Şenol Güneş stadı diye söylüyorlar. Bir kasıt olduğunu sanmıyorum isim Şenol Güneş olunca ister istemez çakılı kaldı. Ama devam ederlerse kulüp uyarı gönderecektir..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületff e yeni isim bildirildi mi?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç sonu kamerama yansıyanlar
https://youtu.be/ivJ6lTfEA78Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJ bölümünden kombine almayı düşünüyordum ama yanımızda vira grubunu gördüm.
Almaktan vazgeçtim malesef.
Stadyumun ortasına bunları koyan zihniyete de helal olsun
Bir de %50 alacaklarmış oh ne güzel...
Tapatalk kullanarak gönderildi
Aslında bu problemi kulübün çözmesi lazım Fener stadında maça gittim görevliye bilet numaranı veriyorsun seni koltuğa kadar getiriyor bizdeki görevliler zaden üzerlerine sarı bir yelek giydirilmiş beleş maça giren tayfası olduğu için senin yerinin işgal edilmesi onu ilgilendirmiyor bul sende kendine bir yer diyor
Maalesef durum bu, bu durumda başkan neden kombine almadığımızı anlamadığını söylüyor onun şeref tribünündeki yerine iho otursun da göreyim onu ortalığı yıkmaz mı durumumuz bu ama biz yinede maça gidemezsek de kombinemizi alıyoruz
Çünkü başka Trabzon yok@ okşoholu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum