Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stadta 40 bin insan var, yine baski olmuyor yine olmuyor.

Yorum

• yeni stada geçen çoğu takımlar tribün kültürünü kaybetti. atmosfer ve baskı yönüyle avni akeri tek geçerim. bugün ki seyirci avni akerde olsa çoğu maçın sonucuna doğrudan etki ederdi
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Nasil baaski olmuyo arkadas bende bunu anlamiyorum top rakipdeyken biz stadda islik calarken kulak tikiyoruz bu aksam ki cosku istek 8jk macindan iyiydi desem yeridir

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TFF'nin sitesinde stadın ismi neden Medical Park Stadyumu olarak yazılmamış?
          O bir yana spor programlarında da ısrarla Şenol Güneş stadı diye söylüyorlar. Bir kasıt olduğunu sanmıyorum isim Şenol Güneş olunca ister istemez çakılı kaldı. Ama devam ederlerse kulüp uyarı gönderecektir...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O bir yana spor programlarında da ısrarla Şenol Güneş stadı diye söylüyorlar. Bir kasıt olduğunu sanmıyorum isim Şenol Güneş olunca ister istemez çakılı kaldı. Ama devam ederlerse kulüp uyarı gönderecektir...
            tff e yeni isim bildirildi mi?
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tff e yeni isim bildirildi mi?
              Bilgim yok belki de ihmalkârlıktır...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kuzey tribününün sponsoru Spor Toto. Passo sitesinden bilet alırken Güney üst tribünü Aktifbank olarak geçiyor bu durum o siteye özel mi? Güney tribünü için sponsorluk düşünülüyor mu?

Bilgisi olan cevap verirse sevinirim.
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Maç sonu kamerama yansıyanlar

https://youtu.be/ivJ6lTfEA78

Yorum

• buraya hastane yapılacak mı hala?

maç günü hastane hasta kabul etmeyecek heralde.

Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Bein kanalında neden Şenol Güneş Kompleksi yazıyor ısrarla.

O kadar sponsor para ödüyor. Medical Park olarak yazmalı stadın adı.
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maç sonu kamerama yansıyanlar

https://youtu.be/ivJ6lTfEA78
                        Eline sağlık Samet.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Raylı sistem şart. O bölgeye hastane yapmak intihar olur.

Yorum

• Stadın eksikliği :üst katta 15 sıradan sonra dakika görünmüyor. Ya dakika gösteren paneller koyulmalı veya ekranda dakikayı aşağıya indirmek lazım

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Çok eksiği var çok...

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                J bölümünden kombine almayı düşünüyordum ama yanımızda vira grubunu gördüm.

Almaktan vazgeçtim malesef.

Stadyumun ortasına bunları koyan zihniyete de helal olsun

Bir de %50 alacaklarmış oh ne güzel...

Tapatalk kullanarak gönderildi
                                Ben gecen yıl o hatayı yaptım kombinemi transfer ettiklerim orada maç seyredemediklerinden bahsediyorlardı GS maçına gittim yerime ulaşamadım bile bu yıl %25 indirimimi yakıp oradan kombine almadım
                                Aslında bu problemi kulübün çözmesi lazım Fener stadında maça gittim görevliye bilet numaranı veriyorsun seni koltuğa kadar getiriyor bizdeki görevliler zaden üzerlerine sarı bir yelek giydirilmiş beleş maça giren tayfası olduğu için senin yerinin işgal edilmesi onu ilgilendirmiyor bul sende kendine bir yer diyor
                                Maalesef durum bu, bu durumda başkan neden kombine almadığımızı anlamadığını söylüyor onun şeref tribünündeki yerine iho otursun da göreyim onu ortalığı yıkmaz mı durumumuz bu ama biz yinede maça gidemezsek de kombinemizi alıyoruz
                                Çünkü başka Trabzon yok
                                @ okşoholu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X