Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tartan pist mavi olucak gibi duruyor inş. mavi yapmazlar stadın bütünlüğünü bozucaktır mavi olursa eyer.Kesinlikle yeşil olmalı tartan pist.

Yorum

• Sanırım çatısıyla, binamsı localarıyla, mimarisiyle, çevresiyle en özgün stat bizimkisi olmuş olacak.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tartan pist mavi olucak gibi duruyor inş. mavi yapmazlar stadın bütünlüğünü bozucaktır mavi olursa eyer.Kesinlikle yeşil olmalı tartan pist.
        tartan pist her zaman kirmizi olur

zemin hepten cim olacagini bmn akyazidan haberlerinde belirtildi

ayrica mavi minderlerlen kenarlar dösense tam tersine bütünlük saglar, cünkü tribünün alt tarafi zaten mavi
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takılan koltuklarda Trabzonspor logosu yok. Logo eklenecek mi?
          [ATTACH]10353[/ATTACH]
          Bütün koltuklar bu tarzmı olacak.her maç kırılır bizim statta bunlar

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zalımuslar icin bunun engel olacağini sanmiyorum.
            Park direğine bile konabiliyorlar ama Trabzon da nesilleri çok az. Genellikle Marmara bölgesinde yaz ayları görülmektedir. Sırtlarında ki şekli Adidas logo olarak kullanıyor. Nesilleri pandalara oranla daha yavaş tükeniyor.
            En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 20.08.2016, 17:29.

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bütün koltuklar bu tarzmı olacak.her maç kırılır bizim statta bunlar
              Kıran hayvanları vatandaş uyarırsa sorun olmaz..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ah şu membranın bir alt bölümündeki açıklıklar da kapansa varya dışarıdan çok güzel görünecek.

İnşallah kulübe devri gerçekleşince zamanla eksikler tamamlanır.
                Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Tartan pist olmak zorunda mi? Cok cirkin duruyor futbol stadlardinda.

Yorum

• Tartan pist falan yok.
                    Nereden çıktı ki bu muhabbet?
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ah şu membranın bir alt bölümündeki açıklıklar da kapansa varya dışarıdan çok güzel görünecek.

İnşallah kulübe devri gerçekleşince zamanla eksikler tamamlanır.
                      yalnız bu konu gerçekten göreceli.ben bu şekilde çok daha kaliteli ve göze hoş gelen bir proje olduğunu düşünüyorum.o açıklıklar dış cephesi çok sığ bir proje olan stadyumla ilgili en ince detay belki de...
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------
                      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        firmanin bkj icin yaptigi filme bakarsak koltuklara logo fabrika ortaminda isleniyor, sanirim bizimkinde olmamasinin nedeni tercih edilmemis.

bu arada cidden bjk icin iyi is cikarmis firma, adamlarin vip koltuklarinin arkasinda tv falan var mesela bizimki ise o kadar özenli durmuyor.
                        Logo sonradan monte edilebilen bir şeymiş. Bize yapılacağı söylenmişti, öyle umuyoruz.

İkinci olarak bjk'nin stadının inşaatını en baştan itibaren Vodafone koordine etti. Akıllı stat olarak planlandı ve öyle yapıldı.

Biz ise bunu daha sonradan baskıyla ihale ettirdik ve entegrasyonu sağlandı. Koltuk arkasında ekran vs gibi şeylerin uygulaması, Turkcell ile Huawei akıllı stat çalışmalarına başlayınca gerçekleşecektir.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yalnız bu konu gerçekten göreceli.ben bu şekilde çok daha kaliteli ve göze hoş gelen bir proje olduğunu düşünüyorum.o açıklıklar dış cephesi çok sığ bir proje olan stadyumla ilgili en ince detay belki de...
                          doğrudur ama çıplak görüntü hoş değil bence. hem zaten stadın dış cephesi böyle kalmaz muhtemelen. sponsor isminin olduğu büyük tabela. Trabzonspor yazısı bir kısmına dev bir poster falan veya led ekranlar
                          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• benim aklım o destek kolonlarında onlar alınınca çökmez inşallah
                            lay lay lay

Yorum

• İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              benim aklım o destek kolonlarında onlar alınınca çökmez inşallah
                              yok artiik
                              u will need justice at the end..

Yorum

• Rize macına baktım da hibrit cim gercekten cok güzel duruyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X