Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar yeni geldim eve, #TrabzonsporTekYürek mevzusu nedir?
    Taraftar gruplari tek grup icerinsindemi toplanacak?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Eğer bu taraftar grupları birleşmesi başarılabilirse Trabzonspor için büyük bi kalkınma olur..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• haftalar geciyor sponsor hala aciklanmadi. en son bikac haftaya aciklanir demisti baskan..

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaslar yeni geldim eve, #TrabzonsporTekYürek mevzusu nedir?
          Taraftar gruplari tek grup icerinsindemi toplanacak?
          Aynen kardeşim. Tek yürek olmasalarda organize bir şekilde daha çok kombine satımı için rakibi baskı altına almak için hep bir ağızdan besteler söylemek için böyle bir fikir atıldı ortaya. Vira, TG , GG bunlara destek verdi.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• CHP MHP AKP birleşir bizim taraftar grupları birleşmezler.Ama temennim inş. bunu başarırlar.

Yorum

• Şehir hastanesi yapılsın yaplımasın demiyoruz zaten ama spor kompleksine değil, adı üstünde spor kompleksi şehir hastanesi başka alana yapılsın diyoruz...

bir de merdiven boşlukları sarı olmasın öyle saçmalık olmaz sarı olmasında ne renk olursa olsun...

Yorum

• Yanına şehir hastanesi yapılırsa stadyumun bütün görkemi yokolacak.....Normal bir bina haline gelecek...

zaten karışık olan trafik iyice içinden çıkılmaz hale gelecek.....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak TrabzonVictory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şehir hastanesi yapılsın yaplımasın demiyoruz zaten ama spor kompleksine değil, adı üstünde spor kompleksi şehir hastanesi başka alana yapılsın diyoruz...

bir de merdiven boşlukları sarı olmasın öyle saçmalık olmaz sarı olmasında ne renk olursa olsun...
                  Turuncu olacak. Mümkünse açık turuncu olur çok dikkat çekmez

Telefonumdan yazdım ki

Yorum

• Gerçekten merakımdan soruyorum; merdivenlerin sarı olması ihtimaline karşı neden bu kadar tepkiliyiz ?

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gerçekten merakımdan soruyorum; merdivenlerin sarı olması ihtimaline karşı neden bu kadar tepkiliyiz ?
                      mavi koltuklarin arasinda fb, bordo koltuklarin arasinda gs yi andiracak
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yanliz, hastane olmasini isteyen bir kitle de var. O kitlenin hangi kafa yapisiyla hastanenin oraya yapilmasina gonlu elverebiliyor. Gercekten cok merak ediyorum. Yani sanki hastane yapilmasina karsiymis gibide bir durum ortaya cikiyor. En cok da bu uzuyor beni
                        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mavi koltuklarin arasinda fb, bordo koltuklarin arasinda gs yi andiracak
                          Ama bu bakış açısı ile ilgili bir şey. Bu kompleksten sıyrılmamız lazım artık.
                          Sizin bu söylediğiniz, her maçta "ayağa kalkmayan fenerli olsun" diye bağırma saçmalığı gibi.
                          Bunu söyleyip söyleyip adamları yüceltiyorlar farkında olmadan.
                          Yok sarı olursa onu bunu andırır. Her hareketimiz başkalarına endeksli olduğu sürece kabuğumuzu kırmamız imkansız.
                          Bir dönem çubuklu formamızda sarı numara kullanılmıştı. Harika olmuştu. Ama komplekslerimizden dolayı bir kaç maç sonra bunu değiştirdiler.
                          Ona benzemeyelim, buna benzemeyelim diye düşünmek yerine kendimiz olmayı öğrenmeliyiz.
                          Bizanslıların isimlerini bu kadar dolamayın dilinize.
                          Özgün olalım. Formamızda da, stadımızda da sarı kontürler ve dokunuşlar renklerimiz üzerinde harika durur.
                          En azından turuncudan daha iyi durur.

Yorum

• E devletten cumhurbaşkanımıza gerekli mesajı yolladım .herkes yollasın .akyazıya hastane değil trabzonspor geleceğini kurtaracak trabzonu 50 sene ileri taşıyacak projeler yapılmalı.bu fırsat bir daha gelmez .hastaneyi beşirlide yeni doldurdukları araziye yapsınlar

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ama bu bakış açısı ile ilgili bir şey. Bu kompleksten sıyrılmamız lazım artık.
                              Sizin bu söylediğiniz, her maçta "ayağa kalkmayan fenerli olsun" diye bağırma saçmalığı gibi.
                              Bunu söyleyip söyleyip adamları yüceltiyorlar farkında olmadan.
                              Yok sarı olursa onu bunu andırır. Her hareketimiz başkalarına endeksli olduğu sürece kabuğumuzu kırmamız imkansız.
                              Bir dönem çubuklu formamızda sarı numara kullanılmıştı. Harika olmuştu. Ama komplekslerimizden dolayı bir kaç maç sonra bunu değiştirdiler.
                              Ona benzemeyelim, buna benzemeyelim diye düşünmek yerine kendimiz olmayı öğrenmeliyiz.
                              Bizanslıların isimlerini bu kadar dolamayın dilinize.
                              Özgün olalım. Formamızda da, stadımızda da sarı kontürler ve dokunuşlar renklerimiz üzerinde harika durur.
                              En azından turuncudan daha iyi durur.
                              coguna katiliyorum
                              sadece sari direk onlarin rengi, bizlen alakasiz bir renk
                              turuncu formamiz 3-4 kez oldu
                              turuncu merdivenler bi ara avni akerdede vardi, yani birazda gelenek
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X