Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konuşulması ve gündem oluşturulması gereken konu bence Akyazı dan bize stad haricinde ne kalacağıdır. Tartılışması gereken konu budur.

Akyazı projesi bizim geleceğimizdi, kuru kuru bir stad ile oldu bittiye getirmemek lazım, 2 tane bakan var siyaseten sanırım en güçlü olduğumuz dönemdeyiz. O gücü kullanmak lazım. Bize çakıl taşı dahi vermeyeceklerse ne anladım o işten ?

Bu arada stadın aylık gideri 1.2m TL olacak. Buda ek bilgi. Bizim için çok yüksek rakamlar. O alanda bize proje imkanı vermeleri lazım, zamanında Sadri Şener in yediği nanenin cezasını çekiyoruz ama bastırmak lazım. Bunlar konuşulması gerekirken hala şucu, bucu tarzı tartışmalar dönüyor.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Konuşulması ve gündem oluşturulması gereken konu bence Akyazı dan bize stad haricinde ne kalacağıdır. Tartılışması gereken konu budur.

Akyazı projesi bizim geleceğimizdi, kuru kuru bir stad ile oldu bittiye getirmemek lazım, 2 tane bakan var siyaseten sanırım en güçlü olduğumuz dönemdeyiz. O gücü kullanmak lazım. Bize çakıl taşı dahi vermeyeceklerse ne anladım o işten ?

Bu arada stadın aylık gideri 1.2m TL olacak. Buda ek bilgi. Bizim için çok yüksek rakamlar. O alanda bize proje imkanı vermeleri lazım, zamanında Sadri Şener in yediği nanenin cezasını çekiyoruz ama bastırmak lazım. Bunlar konuşulması gerekirken hala şucu, bucu tarzı tartışmalar dönüyor.
      Bu rakam kesin mi? Ayda iki kere maç oynanacak bir stadyumun aylık giderinin bu kadar olacağını hiç zannetmiyorum. Desenize bu stadyum gelirden çok külfet getirecek.

Yorum

• Gökhan Saral: "Akyazı Stadı ilk devre yetişmiyor. Çalışmaları tamamlayıp ikinci devre açacağız. Fenerbahçe maçı Avni Aker'de."
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu rakam kesin mi? Ayda iki kere maç oynanacak bir stadyumun aylık giderinin bu kadar olacağını hiç zannetmiyorum. Desenize bu stadyum gelirden çok külfet getirecek.

Kongrede Muharrem Usta söyledi, duyar duymaz titredim.

O arazi bizim için çok önemli, proje alanı oluşturmak lazım, gelir kaynağı lazım. Siyasileri devreye sokup her türlü kozu oynamalıyız. Stad hariç çakıl taşı daha vermeyeceklerse biz bitmişiz demektir. Açız aç, para lazım. )) Akyazı için bunları konuşmak gerekiyor. Orası bizim can damarımız, mutlaka kalıcı gelir getirecek alanları kulübün bünyesine katmak lazım.

''Bizim olan'' için yıllar sonra şunları konuşmak bile çok trajik bir durum. Ne hallere düştük, kendi yerimizde bize yer ayırırlar mı diye düşünüyoruz !!!
          En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 13:27.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Projede spor salan nu olarak görünen yere buz paten salonu nasıl olur birde buz hokeyi takımı kurulur...
            başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• şimdi bu yonetım antalya macı dedı adana macı dedı gıttık garantı olsun dıye fb macına aldık trabzona bıletı buda olmadı..mılletı nasıl oyaladılar ve kandırdılar gordunuzmu..ben zar zor sartlarda kalkıp ıl dısından gelıyorum trabzona bılet alıyorum ama adamların umrunda degıl cunku kendı cebıden cıkmıyor bu para.benım gıbı kac kısı magdur bu konuda yonetımın sozune guvenerek yarıda kalan..pekı yonetım neyaptı hıc...sadece yalan dolan mıtomanı...bırde 20.000 kombıne var dıyolar hadı dıyelımkı razıyım yınede avnı akere gelıp fb macına bılet bulamamak var...pekı ben kalkıp okadar yolu trabzonda fb macını kahvede ızlemeyemı gelıyorum...yalanınız batsın...sızı desteklemeye gelen ozellıklede takım bu haldeyken desteklemeye gelen taraftarda suc...adamlar fazlalıgının keyfıne gore ıs yapıyor..yazıklar olsun..bırde su ılk mac fb ıle acılmasın stad dıyenlerınde zekasından suphe duyuyorum...korkmayın ulan korkmayın..ts nezman korkmus kalkıp ılk mac yenılırsek nolur dıyosunuz..ulan ılk mac antepe yenılırsek dahamı ıyı olacak..seytan dıyorkı gel avnı akere atla sahaya kapansın akyazı 10 mac ıkıncı yarıda acılmasın...bunlar bunları hakedıyo...bosuna kızmısım sana kırmızı montlu cocuk...

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şikenin acısını bir 2011 mayısı karabükü muhteşem bir futbolla yenip 82 puana ulaştığı halde gözünden yaş akan Trabzonsporun çocukları dışında kimse anlamaz ve umursamaz.

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Aynen öyle.Ben ömrümde ağlamamış insan en yakınımı kaybetmiş gibi o gece hüngür hüngür ağladım.Öyle kuru kuruya kimse acı yaşadım demesin.
                design is my passion

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şike sürecinin bize tek artısı Trabzon'un futbol kenti olmadığını yüzümüze vurmasıdır
                  Çok haklısınız. Ben de size katılıyorum.

Fenerbahçe'nin Şike Yapması bizi elbette derinden etkiledi. Adalet duygumuzu yok etti.
                  Ülkede adaletin olduğuna dair inancımızı sarstı. Umutlarımızı yok etti.

Fakat Trabzonspor yalnızca bir şike olayına maruz kalmadı. bundan daha yıkıcı bir şey daha yaşadık!
                  Trabzonspor'u asıl yıkan ve çökerten camianın içsel olarak bittiğinin fark edilmesi oldu.
                  Kale olarak görünen bazı sembol isimlerin ve aktörlerin kartondan yapıldığının fark edilmesi oldu.
                  Spor camiasında haksızlığa karşı mücadele eden "Devrim" yapan bu camianın içinin boşaldığını görmek en büyük yıkım oldu.
                  Taraftarın kulübe bağlılığının en büyük sembolü olan bu "Mücadele Ruhu" maalesef zedelendi.
                  Ve sonuç olarak darmadağınık bir yapıya kendimizi mahkum ettik.

Trabzonspor için esas yıkım budur. Bu olmuştur.

Yorum

• Kupa RTE'dedir doğru,kendisi de güçlü futbol lobisine yenik düşmüştür tıpkı TÜM siyasiler gibi.zaten bunu hiçkimse inkar etmiyor. bu başlıkta ise TC Cumhurbaşkanına 'recep' diye hitap eden veya 18aralıkta inşallah sel olacak kadar yağmur yağar diyenlerin derdi TRABZONSPOR değil sadece kendi kirli siyasi ihtiraslarıdır. Böylelerini kaale almak yersiz.acıyın geçin. İnşallah güzel bir stadyum açılışı olacak ve Trabzonspor açılışla birlikte iyi bir ivme kazanacak
                    En son EnjoyTheMusic tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 14:27.

Yorum

• Şike davasında Erdoğan soruşturmaya destek verdi.Karar mahkemelerin ve tff nin dir.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kupa RTE'dedir doğru,kendisi de güçlü futbol lobisine yenik düşmüştür tıpkı TÜM siyasiler gibi.zaten bunu hiçkimse inkar etmiyor. bu başlıkta ise TC Cumhurbaşkanına 'recep' diye hitap eden veya 18aralıkta inşallah sel olacak kadar yağmur yağar diyenlerin derdi TRABZONSPOR değil sadece kendi kirli siyasi ihtiraslarıdır. Böylelerini kaale almak yersiz.acıyın geçin. İnşallah güzel bir stadyum açılışı olacak ve Trabzonspor açılışla birlikte iyi bir ivme kazanacak
                        Futbol lobisi, rte den daha güçlü diyebilecek kadar gündem bilgisine sahip olmanız şaşırtmadı beni..

Bizim yaptığımız değil de sizin bu biatçı yaklaşımınız takımınızı ve taraftarlığınızı siyasi görüşünüze teslim etmektir diye düşünmemek de elde değil.

Gülüp geçiyorum diyemem size.. Üzülüyorum, acıyorum, kızıyorum.

Allah yardımcınız olsun. Bizim de yar ve yardımcımız olsun.. Akıl fikir ve vicdan versin inşallah

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Hüseyin Avni Aker olarak kalsın stadın adı. Yok illa değişecekse Akyazı Arena olsun. Sponsor adı eklenebilir.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Hüseyin Avni Aker ismi de Hayri Gür ismi de şehirde ismi yaşatılması gereken değerler. Değişmemeli.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hüseyin Avni Aker isminin başına sonuna sponsor ismi koyulsun ve devam edilsin.
                              Geriye kalan tüm isimler tartışmaya müsait ve bazıları da bazıları için mide bulandırıcı olacaktır.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Stat ismi konusunda sosyal medya koptu gidiyor.

Sezon öncesi atttığı tweetlerle içeriden tanıdıkları olduğu belli olan sayfalar/hesaplar Stat isminin Şenol Güneş olacağı konusunda hemfikirler.

Ben şunu soruyorum. Şenol Güneş Akyazıdan Loca aldı mı???
                                Bize bir sürü isim geldi bu forumda ama ben hiç hatırlamıyorum Şenol Güneş loca aldı diye. Almadığını varsayarak yazıyorum bu yüzden. Bu adam oldu ki verildi diyelim ne kadar hak ediyor? Tamam efsanemiz ama son dönemlerdeki tutumları hepimizi yaralar nitelikte.
                                "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X