Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Alt kısımlar bitti bitecek üst kısımlara da başlansa şekil şemal ortaya çıkacak
İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu çatının iç kısmı nasıl olucak tavan düz mü yoksa içe doğru pramit üçken şeklinde içi boş falan mı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePiramit şeklinde içi boş olacak.İstanbul Haramilerine Karşı Trabzonspor...
Yorum
-
İlk olarak BAHADIR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlız bu akustiği mahveder. Sesi toplayıp absorbe eder çukurlar
Benim tahminim düz çatılardaki o uğultulu sesi burada duymayacakmışız gibi. ''Tahmin'' sadece.
Yorum
-
İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden bilmiyorum ama apartman daha göze batmiyor sanki.. Bide tribünler falan bitince hepten kaybolmasin [emoji53]? Millet demesin sonra yahu bizim apartman nerde.. Ronin ne diyorsun?sağolsun bazı adminler beni içeri atmayı çok seviyor. neyse apartman trübünü biz şimdi dikkatimizi çatıya yoğunlaştırdığımız için orayı es geçiyoruz .ama bakınca bu stad asla 41.513 kişilik gibi değil bunda alt trübünlerin çok yatay olmasından kaynaklanıyor bakalım şu koltukları bi yerleştirsinler bide şu localı trübüne prekastları koysunlar koltukları koysunlar maximum alta doğru reklam panolarını koysunlar o zaman yine değerlendiririz insan ölüye bile alışıyor galiba bizde alışmaya başladık bu localara buda sebep olabilir
Yorum
-
İlk olarak BAHADIR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlız bu akustiği mahveder. Sesi toplayıp absorbe eder çukurlar
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla renkdaşım içerdeydimdesağolsun bazı adminler beni içeri atmayı çok seviyor. neyse apartman trübünü biz şimdi dikkatimizi çatıya yoğunlaştırdığımız için orayı es geçiyoruz .ama bakınca bu stad asla 41.513 kişilik gibi değil bunda alt trübünlerin çok yatay olmasından kaynaklanıyor bakalım şu koltukları bi yerleştirsinler bide şu localı trübüne prekastları koysunlar koltukları koysunlar maximum alta doğru reklam panolarını koysunlar o zaman yine değerlendiririz insan ölüye bile alışıyor galiba bizde alışmaya başladık bu localara buda sebep olabilir
en azindan ben öyle biliyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum