Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yol tarafı kale arkasında sahaya uzanan kolonların montajı başlamış.
    En son Remzi tarafından düzenlendi; 20.06.2015, 14:38.
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Nereye taktılar onu gözükmüyor ki

Yorum

• Şikenin diyeti yükseliyor!!
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Yorum

• Stadin cevresinde spor salonu,kulup binasi,tesisler,antreman sahalari,cim sahalar,spor salonu,otel,avm,trabzon koleji vs vs tam bir yaşam alanı haline gelmeli.Dunyada eşi benzeri olmaz.
            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Alt kısımlar bitti bitecek üst kısımlara da başlansa şekil şemal ortaya çıkacak
              İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [IMG][/IMG]

Yorum

• bu çatının iç kısmı nasıl olucak tavan düz mü yoksa içe doğru pramit üçken şeklinde içi boş falan mı

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu çatının iç kısmı nasıl olucak tavan düz mü yoksa içe doğru pramit üçken şeklinde içi boş falan mı
                  Piramit şeklinde içi boş olacak.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Piramit şeklinde içi boş olacak.
                    yanlız bu akustiği mahveder. Sesi toplayıp absorbe eder çukurlar
                    İstanbul Haramilerine Karşı Trabzonspor...

Yorum

• İlk olarak BAHADIR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla akustiğin ne olacağını bilmiyorum. Zararımı dokunur yoksa fayda mı sağlar o konuda fikrim yok. Daha önce başlıkta mevzusu geçmişti bilen bir kaç arkadaş bu konu üzerine değerlendirmelerini yapmıştılar.
                      Benim tahminim düz çatılardaki o uğultulu sesi burada duymayacakmışız gibi. ''Tahmin'' sadece.

Yorum

• Neden bilmiyorum ama apartman daha göze batmiyor sanki.. Bide tribünler falan bitince hepten kaybolmasin [emoji53]? Millet demesin sonra yahu bizim apartman nerde.. Ronin ne diyorsun?
                        Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Kaynak;Wowturkey

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Neden bilmiyorum ama apartman daha göze batmiyor sanki.. Bide tribünler falan bitince hepten kaybolmasin [emoji53]? Millet demesin sonra yahu bizim apartman nerde.. Ronin ne diyorsun?
                            valla renkdaşım içerdeydimde sağolsun bazı adminler beni içeri atmayı çok seviyor. neyse apartman trübünü biz şimdi dikkatimizi çatıya yoğunlaştırdığımız için orayı es geçiyoruz .ama bakınca bu stad asla 41.513 kişilik gibi değil bunda alt trübünlerin çok yatay olmasından kaynaklanıyor bakalım şu koltukları bi yerleştirsinler bide şu localı trübüne prekastları koysunlar koltukları koysunlar maximum alta doğru reklam panolarını koysunlar o zaman yine değerlendiririz insan ölüye bile alışıyor galiba bizde alışmaya başladık bu localara buda sebep olabilir

Yorum

• İlk olarak BAHADIR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              önceden bu konuya değinmiştim ses akustuği konusunda uzman olan galiba serdar atasoydu bayağı teknik şeyler söylemişti ama beni hiç tatmin etmemişti kaçamak cevaplardı haklsın renkdaş absorbe edicek çok kötü bir ses akustuği olucak umarım işte üçgen pramit yaptınız dış görünüş olarak istediğiniz oldu sayın toki.ve umarım hiç sanmam ama bizim yöneticiler alt kısmı düz olarak memranla kaplarlar korkmasınlar yine dıştan görünüş üçgen pramit olucak

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                valla renkdaşım içerdeydimde sağolsun bazı adminler beni içeri atmayı çok seviyor. neyse apartman trübünü biz şimdi dikkatimizi çatıya yoğunlaştırdığımız için orayı es geçiyoruz .ama bakınca bu stad asla 41.513 kişilik gibi değil bunda alt trübünlerin çok yatay olmasından kaynaklanıyor bakalım şu koltukları bi yerleştirsinler bide şu localı trübüne prekastları koysunlar koltukları koysunlar maximum alta doğru reklam panolarını koysunlar o zaman yine değerlendiririz insan ölüye bile alışıyor galiba bizde alışmaya başladık bu localara buda sebep olabilir
                                localarin prekastlari dösendi
                                en azindan ben öyle biliyorum
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X