Akyazi'da hastane yapılacaksa tek branşlı Onkoloji hastanesi yapılsın. Yıllardır şehir insanı her alanda (spor, siyaset, hukuk, adalet,..) kanser oldu.
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam."Dozer Cemil
Trabzonspor yönetimi Akyazı'yı sahiplenmek için ne bekliyor ? O arazi üzerinde söz söyleyecek tek kurum Trabzonspor Kulübü olmalı.
Elin adamları elin hırsızları şikecileri İstanbul'da kendilerinin olmayanı bile yağmalayıp dururken her taraftan baskı kurarken bizdeki bu durağanlık neden ?
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
Trabzonspor yönetimi Akyazı'yı sahiplenmek için ne bekliyor ? O arazi üzerinde söz söyleyecek tek kurum Trabzonspor Kulübü olmalı.
Elin adamları elin hırsızları şikecileri İstanbul'da kendilerinin olmayanı bile yağmalayıp dururken her taraftan baskı kurarken bizdeki bu durağanlık neden ?
Hiçbir şey yapılmadığını nerden biliyorsunuz? Yönetim her yaptığını gazetelere manşet yaptıracak değilya
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özellikle zemin için ne kadar çok uğraştılar, gerçekten muhteşem bir stadyum oldu. Bu arada bu stadyumda da görüldüğü üzere merdivenlere sarı boya şart değil.
Özellikle zemin için ne kadar çok uğraştılar, gerçekten muhteşem bir stadyum oldu. Bu arada bu stadyumda da görüldüğü üzere merdivenlere sarı boya şart değil.
bencede şu anda Türkiyenin en iyi stadı bencede ,bjk nin stadı
Hiçbir şey yapılmadığını nerden biliyorsunuz? Yönetim her yaptığını gazetelere manşet yaptıracak değilya
Ben bir şey bilmiyorum ama dediğine göre senin bir bildiğin var.
Yönetim Kurulu ne yaptıysa sana söylemiş olmalı.
O zaman senden öğrenelim, ne yapıyorlar ?
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
Sizin de söylediğiniz gibi, bizde öyle arsızlık, hırsızlık yok....
Devlet bize neyi reva görürse onunla yetinmeye alışkınız...
Yorum