Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazı arkadaşların bildiği tek şey herkesin ak dediğine kara demek.
    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak zeytinburnu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaş hoşuna gider gitmez, belki marazeren bazen ters cevap veriyor , ego kasiyor ama adam karşılık almadan yönetim de dahil kimsenin yapmadığı bu işi yapıyor, Trabzonspor lu olmasa da en azından işine saygı duymak gerekir bence

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Cidden saf mısın? Laf eden mi oldu? Ego kasıyor diyor Kardeşim Allah razı olsun diyoruz bir şey demiyorum ben zaten sadece karşılıklı saygı olsun kimse kimseye ters cevap veremez burada kimin haddine? Eren de söyledi zaten uyarırsınız olur biter. Konu kapanmış sen burada kendini küçültüyorsun.

Yorum

• Marazerenden dolayı 2 kişi ban yedi liste kalabalıklaşıyor
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          eline saglik

cok güzel olacak ins.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stadın tasarımı Dünya'nın en büyük mücevher satıcısı olan firmanın sponsor olacağı türden kabul.
            Ama yönetim, şike davasına ihanet eden yönetim, bizim yönetimimiz bu beceriyi gösterir mi?
            Bak orası çok şüpheli.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Swarovski işi tamam..

Resmi siteden önümüzdeki günlerde diye açıklama yapıldı..

Umarım sadece stat değil forma reklamı da olur..
              Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• @marazeren,
                  Üst katın merdivenlerini de belirgin yapsan daha iyi olur.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• 3 gün aradan sonra çok şükür kamera düzeltildi. Ayrıca maratondaki çatı çalışması yüzünden kamera sürekli sallanıyor...
                    En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 11.07.2015, 13:42.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eline sağlık hocam kameralar çalışmadığından takip edemiyoruz sayende takip edebildik. Hızları fena değil gibi bu ay sonuna kadar dışarıyı bitirip önümüzdeki ayda içeri montajına başlarlar gibime geliyor.
                      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Yalnız diana swarovski ne güzel hatun be
                        İlk defa TS başkanı olmak istedim ha
                        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                        Beşirli/TRABZON

Yorum

• Vodafone Arena Timsah Arena ve bizim stadın canlı yayınları eş zamanlı kesildi.
                          Dün Vodafone bugün bizimki geldi. Pek anlamam bu işlerden aynı sistem üzerinden mi hata oluştu acaba ?
                          Yoksa tesadüfmü
                          http://i1011.hizliresim.com/2010/11/28/4796.jpg

Yorum

• @marazeren 'in yaptığı görseller beklentileri baya zirve yaptırdı. Lakin güneş balçıkla sıvanmaz. Resimlerdeki o heybetli görüntü asla ortaya çıkmayacak. Stadın inşaat resimlerine bakınca bu gerçek yüzümüze vuruluyor aslında. Bu stat yeni Gaziantep, Samsun, Mersin, Eskişehir, Sivas statlarının aynısı ama kapasite olarak biraz büyüğüdür. Trabzon'un bu şehirlerle aynı torbaya atılıp çakma projeye mahkum edilmesi üzücü. Bu kulüp pozitif ayrımcılığı hak ediyordu. Ülke futboluna verdiklerinin karşılığı bu güdük proje olmamalıydı.

Bu ülkede bir dönem tek katlı atletizm pistli soğuk savaş döneminden kalma Doğu Avrupa tarzı statlar yapıldı. Şimdi ise aynı projeden ortaya çıkarılmış ve birbirinin kopyası onlarca stat tekrardan yapılıyor. Biraz ufakları ise Rize stadı projesinin çakmaları tek katlı olanlar. Copy paste.

Hele ki Adana'ya yapılacak stadyum güzellikte Timsah Arena ve Vodafone arenadan sonra üçüncülüğü kaptırmaz. Bana kalırsa Vodafone Arena'dan da daha yakışıklı.

En son erolizmts tarafından düzenlendi; 11.07.2015, 15:06.
                            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @marazeren 'in yaptığı görseller beklentileri baya zirve yaptırdı. Lakin güneş balçıkla sıvanmaz. Resimlerdeki o heybetli görüntü asla ortaya çıkmayacak. Stadın inşaat resimlerine bakınca bu gerçek yüzümüze vuruluyor aslında. Bu stat yeni Gaziantep, Samsun, Mersin, Eskişehir, Sivas statlarının aynısı ama kapasite olarak biraz büyüğüdür. Trabzon'un bu şehirlerle aynı torbaya atılıp çakma projeye mahkum edilmesi üzücü. Bu kulüp pozitif ayrımcılığı hak ediyordu. Ülke futboluna verdiklerinin karşılığı bu güdük proje olmamalıydı.

Bu ülkede bir dönem tek katlı atletizm pistli soğuk savaş döneminden kalma Doğu Avrupa tarzı statlar yapıldı. Şimdi ise aynı projeden ortaya çıkarılmış ve birbirinin kopyası onlarca stat tekrardan yapılıyor. Biraz ufakları ise Rize stadı projesinin çakmaları tek katlı olanlar. Copy paste.

Hele ki Adana'ya yapılacak stadyum güzellikte Timsah Arena ve Vodafone arenadan sonra üçüncülüğü kaptırmaz. Bana kalırsa Vodafone Arena'dan da daha yakışıklı.

Benim görüşüm ülkede güzellik Bakımından yapılan stadyumlarda Adananın Koz Arenası asla ilk 3e giremez çakma bir projedir çünkü. Tamam aynı firma yapıyor ama dış görünüşü mide kaldırırıyor adeta. İlk 3 Benim için şu sıradadır. 1. Gaziantep Arena, 2. Timsah Arena, 3. Akyazı Arena, devamına gidersem, 4. Samsun Arena, 5. Vodafone Arena devamı da olmasın zaten.
                              Bırakın kopyala yapıştır yapsınlar en azında düzgün koltuklarda sahanın en fazla 10 metre gerisinden izleyeceğiz maçları. Zaten passolig geldi ve küfür edenler milleti rahatsız edenler gitti. Şimdi bu stadyumlar ile maçlara gitmek için can atacağız. Adamlar boşuna Liglerini 22 Takım yapıp Yayım hakkını Dünyanın her yerinde yapıp en zengin Lig olarak durmuyorlar.

Yorum

• Stadyumda sanki hiç çalışma yapılmıyor,,bu ne durgunluk böyle ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X