Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Koltuk muhabbetine cok takıldık bencede .Seksenli yıllarda değiliz..Koca Trabzonsporun yeni stadı yapılacak stadın bir kısmında koltuk olmayacak veya farklı olacak.Olacak iş değil ! Rakiplerimiz IST UNITED de böyle farklı bir yön yok .O zaman bize yakışır şekilde koltukların hepsinin aynı olması lazım.Koltuk kırılacakmış vs. Yapmayın arkadaşlar bunlar teferruattır .Geçmişte bu durum nasıl yönetiliyorsa şimdide aynısı olacak..Takılmamak lazım bunlara
    En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 01.12.2014, 12:48.
    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Koltuk muhabbetine cok takıldık bencede .Seksenli yıllarda değiliz..Koca Trabzonsporun yeni stadı yapılacak stadın bir kısmında koltuk olmayacak veya farklı olacak.Olacak iş değil ! Rakiplerimiz IST UNITED de böyle farklı bir yön yok .O zaman bize yakışır şekilde koltukların hepsinin aynı olması lazım.Koltuk kırılacakmış vs. Yapmayın arkadaşlar bunlar teferruattır .Geçmişte bu durum nasıl yönetiliyorsa şimdide aynısı olacak..Takılmamak lazım bunlara
      TT Arena'da kale arkalarında eski tip koltuk var, Saraçoğlu zaten öyle...

Ama bence de tamamen katlanabilir koltuk olmalı. Passolige zimmetleme işi olursa koltuk kırma sorununun biraz olsun önünü alabiliriz sanıyorum.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        koltuklara çıkıp tepinen kesim taraftar grupları oluyor zaten.

gruplar dışında koltuğun canına okumak niyeti olan insan sayısın tek tük.

grupların liderleriyle konuşulup halledilebilecek bir olayı çok büyütüyoruz gibime geliyor.

bir hasar verdiklerinde muhattaplarının o grubun liderleri olduğunu söylersin en basitinden. o kişi de grubuna hakim olur, yoksa uygulanacak yaptırımlara katlanacağını bilir.
        Nasıl bir yaptırım uygulayacağız, orası önemli zaten...

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bilmiyorum kale arkasında hiç maç izledin mi ? O koltuklar eskidi ve üzerine 1 kez basıldı sonra arkası geldi. O koltuklar öyle piski üzerine kimse oturamıyor artık. Ben oturunca bile koltuğun üst kısmına oturuyorum herkes gibi. kimse içine oturamıyor. O yüzden üzerine basılıyor. Taraftarımız o kadar da görmemiş değil. O koltuklar artık koltuk olmaktan çıktı. Yeni stadımızda kimsenin kolay kolay koltuk ezeceğini sanmıyorum. Bunu yapanı linç ederler zaten siz rahat olun.
          keşke o kadar iyimser olunabilse. Hayri Gür Stadında açılır kapanır koltukları ne hale getirdi kendine taraftar diyen görmemişler.
          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• arenada,saraçoğlunda eski koltuk var demeyin ..bu stad 2014 te yapılıyorsa bu kadar da lüksü olsun.Dolmabahçeye teknolojik altyapıdan bahsederken akyazıdaki üst koltuklar biraz detay..
            bu arada bekir kardeş fotoğraflar için her hafta teşekkür edemiyoruz,çok teşekkürler..

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Stadın dört bir yanında güvenlik kamerası olsun, stada girenler zaten belli, koltuk kıranın eşgali belirlensin. Caydırıcı cezalar olsun, haberler yapılsın, böyle bir şey yapmak isteyenlerin gözleri korksun. Bu kadar basit.

Gesendet.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stadın dört bir yanında güvenlik kamerası olsun, stada girenler zaten belli, koltuk kıranın eşgali belirlensin. Caydırıcı cezalar olsun, haberler yapılsın, böyle bir şey yapmak isteyenlerin gözleri korksun. Bu kadar basit.

Gesendet.
                Şuanda Avni Aker'de bile onlarca kamera var (passoligten sonra bu sezon sayı çok arttı) Akyazıda misliyle olacaktır eminim ki. Tespit etmek isteyen kesinlikle eder zarar vereni. Passolig alırken zaten resimler kaydediliyor, stadyuma girişte çıkışta kameralar var. Nasıl ki aziz yıldırım yalnızca kötü tezahüratta bulunuyor diye bir tribünün kombinesini iptal edebiliyorsa koltuk kıranınkini de iptal edersin olur biter. Ayrıca bazı arkadaşların dediği gibi grup liderleri uyarılırsa gruptakiler korkudan koltuğa filan çıkmaz.

Hepsini geçtim stadyum yapılırken para bizim cebimizden çıkmıyor. Kullanılabilecek en kaliteli koltuk seçilmeli eğer bu holiganlığın önüne geçilemezse ( ki ben istenirse kesinlikle engelleneceğini düşünüyorum) ilerleyen sezonlarda yeniden değerlendirilir.
                "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Stad mtad yaptırmasınlar,iptal etsinler herşeyi,bu ne rezilliktir tribünlere bak.
                  ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• Hayri gürde toplasan 20 koltuk kırılmamıştır. Bunu yapan kişi sayısı az. Gruplara zimmetledin mi problem kalacağını sanmıyorum...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sen saka yapiyorsun

celigin disinda okadar pas olacak
                      o pas sayesinde cimentoyla bagi pekisiyor
                      cimentoyu üstüne döktünmü oksijen almayinca zaten erozyon stop eder

ondan ark. saka yapiyorsundur diyor
                      Selçuk Abicim benim evhamlığıma verin
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• Bize 10.000 kişilik stad yeter! maç'a zaten kimse gitmiyor. Eskiden Trabzonsporumuz bizden destek aliyordu.

O günler maalesef geçti

Yorum

• Şu stadın ilk yılına şampiyonlar ligi müziği yakışır...
                          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İnşallah seneye Şampiyonlar ligine gidebiliriz. Bu hızlada stadın biteceğide zor gözüküyo ama, hayırlısı.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnşallah seneye Şampiyonlar ligine gidebiliriz. Bu hızlada stadın biteceğide zor gözüküyo ama, hayırlısı.
                              abi neye dayanarak bitmez diyorsun. stad inşaatı planlandığı gibi gidiyor. vadedilen zamanda bitecek belki de daha önce. genel seçimler var 2015 de bu stad yine her türlü seçim malzemesi olacak. yapacaklar yani.

Yorum

• Kamerayi izleyen yokmu fotoğraf atsa da görsek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X