Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biraz once baskanla gorustum sabah ben aradim bakmadi biraz once geri aradi mecnun olayini soyledim mecnun yapmadi yoneticileri ve oyunculari yapti diyor tapeleri fotolari sordum menur yapmadi diyor epey konustuk bizim icin aziz ne ise mecnun da o dur dedim benim trabzonsporlulugumdan supheniz mi var dedi sizin eski baskan mecnundan daha da suclu dedi cok uzatamadim ama mecnun olayinin cok tepki cektigini soyledim

Keske mahkeme kararlarini söyleyebilseydiniz.

Mecnun O. nasil sucsuz oluyor, mahkeme kararlari varken?
    O zaman A.Y. da sucsuz olabilir, nasil olsa kisisel kanaatimize göre degerlendiriyoruz. Cok yanlis yapti cok.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biraz once baskanla gorustum sabah ben aradim bakmadi biraz once geri aradi mecnun olayini soyledim mecnun yapmadi yoneticileri ve oyunculari yapti diyor tapeleri fotolari sordum menur yapmadi diyor epey konustuk bizim icin aziz ne ise mecnun da o dur dedim benim trabzonsporlulugumdan supheniz mi var dedi sizin eski baskan mecnundan daha da suclu dedi cok uzatamadim ama mecnun olayinin cok tepki cektigini soyledim
      Hükümete karşı girişilen olay için demediyse ben de ne olayım. Adama bak. Bırak o zaman uğraşma o adamın kupası için. Hem mecnundan suçlu diyeceksin hem de adamın kazandığı kupa ile ancak rüyanda görebileceğin başkanlık koltuğuna oturacaksın hem de mahkemeden ceza almış adamı beraat etmiş adamla kıyaslayacaksın. Rezalet.

Yorum

• Kimileri hala olayı kavrayamadı ben bir akp düşmanı olabilirim.
        Ama konu Trabzonspor oldumu, siyasi görüşümü hiç bir şekilde olayın içine katmam.
        Aynı duruşu tüm Trabzonsporlular göstermeliyken, bizim başkanın bu kadar akp yandaşlığı yapmasını kabullenemem.

Şu forumdaki mesajlara bir göz atın, Trabzonsporlular arasında ideoloji kavgası yaşanıyor şu anda.
        Bunu başkan dünki programdan sonra başlattı.

Yorum

• Dün ben de acaba Mecnun Otyakmaz'ı aklayıp ondan habersiz bu işler yapıldı falan demesini bekledim ama onu da demeyince bir hükmü kalmadı. Özelden bunu söyleyip, canlı yayında açıklayamıyorsa eleştirilmeye mahkumdur...

İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi sende maşallah dün Serhat Ulueren'le, bugün Hacıosmanoğlu'yla görüşüyorsan yarın da başbakanla görüşürsün artık...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün ben de acaba Mecnun Otyakmaz'ı aklayıp ondan habersiz bu işler yapıldı falan demesini bekledim ama onu da demeyince bir hükmü kalmadı. Özelden bunu söyleyip, canlı yayında açıklayamıyorsa eleştirilmeye mahkumdur...

Abi sende maşallah dün Serhat Ulueren'le, bugün Hacıosmanoğlu'yla görüşüyorsan yarın da başbakanla görüşürsün artık...
            Dedi ya zaten abi....

mecnun başkan şike yamadı ama sonra kendi söyledi oyuncuları bişiler yapmış dedi...

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hükümete karşı girişilen olay için demediyse ben de ne olayım.
              Sanmiyorum. O 6222 kanuna imza attigi icin diyordur.

Yorum

• Ynt: İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu

İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sizin eski baskan mecnundan daha da suclu ne demek ya ? Siz ne ya ? Iyice sacmalamis artik yuh !

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• Mecnun Odyakmaz'ı savunması bence tamamen futbol-mafya ilişkisi.
                  Mecnun'un, Sedat Peker'le olan yakınlığı biliniyor.Bildiğim kadarıyla da eniştesi.
                  Hacıosmanoğlu'nun paydaşları bunlar mı acaba?

Yorum

• ben başta umutluydum ama şu kadar kısa sürede bu kadar hata çok oldu...kulüp başkanlığı yapamayacağı çok açık artık...mecnun şike yapmazmış...ikide bir sen mahkemenin kararı delil diye ortaya koy,sonra mahkemenin ceza verdiği adama kefil ol ..bu nasıl kendi kendini çürütmektir...tek sorunu var bence...azizin gitmesi...bu adam kimlerle şike yaptı acaba kendi kendine mi?utanmasa sadri başkan teklifte bulunmuş,mecnun kabul etmemiş diyecek...bi işler dönecek ben size söyliyim...
                    Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• başkanın davası şahsi.....na yazıkki

Yorum

• Ynt: İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu

Dün anlayamamıştım ama bugun konuşmasını tekrar dinleyince anladım ki bazı kesimler telefonların dinlendiğini biliyormuş buna bizim başkan da dahil . Bunu bence söylememesi lazımdı .

Yorum

• Forumun geneli kulacoglunu desteklemesine ragmen, kongreden en az oyu kulacoglu aldi. Hepimiz buradan ders cikarmaliyiz. Herkesi kongre uyesi olmaya davet ediyorum. Duzeltiyorum herkesi degil dogru durust secim yapabilecek zekaya sahip olanlari

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün ben de acaba Mecnun Otyakmaz'ı aklayıp ondan habersiz bu işler yapıldı falan demesini bekledim ama onu da demeyince bir hükmü kalmadı. Özelden bunu söyleyip, canlı yayında açıklayamıyorsa eleştirilmeye mahkumdur...

valla goruseilmek benim marifetim degil aradigim adamlar aciyorlar telefonu hatta baskan kendisi dondu bana daha da cok konusacaktim cunku herseyi anlatiyor konu konuyu aciyor o da anlatiyor ama kalabalik bir ortamdaydim yaklasik 10 dk konustum semde arasan seninle de konusur
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• yok artık o kadarda değil diyeceksiniz bana ama...ben kesinlikle yeni tezgahların altyapısının başladığını düşünüyorum...eğer tsnin başkanı çıkıp mecnun şike yapmaz...tlfler dinlenildiğini bazıları biliyorduya getiriyorsa kıllanırım abi...bence şu kamuoyu oluşturulmaya başlandı..ts yönetiminin şike teklifini mecun kabul etmedi(onurlu insanya),o dönemki ts yönetimi tlf lerin dinlendiğini biliyorlardı....

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dün anlayamamıştım ama bugun konuşmasını tekrar dinleyince anladım ki bazı kesimler telefonların dinlendiğini biliyormuş buna bizim başkan da dahil . Bunu bence söylememesi lazımdı .

* Uefada tanıdıklarımız , dostlarımız var
                                * Olayları kamçılayan biziz

vs gibi laflar söyledi, bunlar canlı yayında söylenmez

Yorum

Yükleniyor...
                                X