İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu
Daraltma
X
-
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMecnun konusunda bende tepkiliyim. Neye göre bana bunu yazıyorsunuz ? Her konuşma yaptıktan sonra istifaya mı çağıralım. Zaten bizim sorunumuzda bu ''sabır''. Ben ne olursa olsun başkanın arkasındayım gerekirse 10 yıl beklerim klüp doğru düzgün yönetilecekse 20 yılda beklerim sıkıntı yok. Sizin yeriniz istifa başlığı.
Konuşmaktan icraat yapamıyor,konuşmaları da Trabzonsor Başkanlık makamını küçültecek cinsten.Trabzonspor üzerinden siyasi emellerine ulaşmaya çalışıyor ama bu Hacı ve benzerlerini o yarandığı partide bekçi bile yapmazlar.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
bizim mecnun odyakmaza bakış açımızı bile bile bu kelimeleri kullanıyorsa terbiyesizlik..delikanlık ağızlarıyla konuşup yargının kararını yok saymak çok büyük bir ..demekki mecnun maç satıp ne kadar namuslu ise hacıda o kadar namuslu
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMecnun Odyakmaz gibi birisine kardeşim diyen bir başkanla varacağımız yer diptir.Taraftarı yaptığı saçma tavırlarla bölmeye çalışıyor.Yönetime seçildikleri günden beri elle tutulur bir işleri yok.
Konuşmaktan icraat yapamıyor,konuşmaları da Trabzonsor Başkanlık makamını küçültecek cinsten.Trabzonspor üzerinden siyasi emellerine ulaşmaya çalışıyor ama bu Hacı ve benzerlerini o yarandığı partide bekçi bile yapmazlar.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekrar baktım ama tam olarak öyle bir şey dediğini yaklayamadım. Kaldı ki başkan Arif abiye Mecnun Otyakmaz'dan habersiz olarak yöneticilerin yaptığını söylemiş. Bana pek inandırıcı gelmiyor...
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorunun ne olduğunu sizde iyi biliyorsunuz. Şimdide kiminle dost,kardeş olup olmadığına biz mi karar vericez ? Adam ne isterse onu yapsın gitsin tavla oynasın tatil yapsın bizene ? Bizim üzerimizden çıkar sağlamaya çalışıyorsa o zaman hesabını sorarız zaten. Şuan böyle bir durum yok. Tek sorun hükümeti sevmeyen insanların başkana karşı olması. Bu kadar açık ve net.Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMecnun konusunda bende tepkiliyim. Neye göre bana bunu yazıyorsunuz ? Her konuşma yaptıktan sonra istifaya mı çağıralım. Zaten bizim sorunumuzda bu ''sabır''. Ben ne olursa olsun başkanın arkasındayım gerekirse 10 yıl beklerim klüp doğru düzgün yönetilecekse 20 yılda beklerim sıkıntı yok. Sizin yeriniz istifa başlığı.
Yazinda ben bi tepki göremedim...
Hayir bi yerde gizliyse lütfen beni de aydinlat olur mu...
Ben baskani dünden beri istifaya cagiriyorum...
Bazilari mitingden sonra cagirdi...
Baskan oldugu günden beri yaptigi tek dogru TFF'de hekese gider yapmasi ve bana göre M.Akcay hocanin gelmesi...
Sportif basari diyoruz...Kimse beklemesin diyor...
Sike süreci diyoruz...bekleyecez diyor...
Ne olursa olsun baskanin arkasindayim yazdin ya...
Tamam peki...!
Aziz Yildirim gibi sike yapsin sen de o fbliler gibi arkasinda dur bu mantikla...
Ne farki var?
Hatali yanlarini dile getiremeyecek miyiz?
Ki baskan oldugundan beri kacinci hata oldu...
Pot kirmak degildir bu...
Artik yeter...!
Körü körüne yanlisi destekleyecem yani öyle mi?
Bile bile bi yanlisin arkasinda durmaktir baskanin yaptigi...
Benim yerim istifa basligi ise senin gibilerin yeri TS degildir...En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 29.06.2013, 18:24.
Yorum
-
mecnun odyakmaz fener sivas mçından önce soyunma odasına girip ,bu maçta kahraman istemiyorum diyerek maçı satmıştır..zaten mahkeme tarafından suçlu bulunmuş ..madem mecnun temiz ozaman aziz ondan daha temiz..başkanı siyasi gerekçelerle eleştirdiğimi düşünenler en onun kadar cahıldır..kaldıkı Trabzonspor başkanı hukumet karşıtı olan taraftarı küstürmeye hakkı varmı..ama size ne anlatıyoruz..ki anlamadanız hiçbir zaman anlamayacaksınız
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işin hükümetle muhalefetle alakası yok hala anlamıyor musunuz?
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorunun ne olduğunu sizde iyi biliyorsunuz. Şimdide kiminle dost,kardeş olup olmadığına biz mi karar vericez ? Adam ne isterse onu yapsın gitsin tavla oynasın tatil yapsın bizene ? Bizim üzerimizden çıkar sağlamaya çalışıyorsa o zaman hesabını sorarız zaten. Şuan böyle bir durum yok. Tek sorun hükümeti sevmeyen insanların başkana karşı olması. Bu kadar açık ve net.
Burda Hacıosmanoğlu'nun tavrını eleştirmek hükümete karşıtlık gibi göstermek de doğru değildir.Çünkü insanlar ondan Trabzonspor Başkanına yakışır davranmasını istiyorlar.
Kendi şahsi arkadaşlıkları hiçbir mahkeme kararını yok sayacak ve peşinde olduğunu söylediği kupayı kazanan eski Trabzonspor Başkanına saldıracak kadar değerli değildir.Önemli değildir.
Hacıosmanoğlu'na hükümet karşıtı olduğu için destek verenler varsa onlar kendi değerlendirme ve olayları tahlil etme konularında bir özeleştiri yaparlar,onun rakibine siyaseti kullanarak saldırı yapmasına,blok oy atılmasına sessiz kalanlar vicdan muhasebesi yaparlar ama hiç bir şey hangi görüşten olursa olsun bu takımın en değerli varlığı olan taraftarını gereksiz eylem ve söylemlerle hayal kırıklığına uğratmanın sebebi olamaz.
Trabzonspor Başkanı olarak yapması gerekenler bellidir.Onları yapamıyorsa istifa etsin.Amatör ruh,profosyonel düşünce
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten fazlasıyla belli oluyor alakası olmadığı dün geceden beri yazılan mesajlara bakarsanız (ki bakıyorsunuzdur) anlarsınız bal gibi alakalı olduğunu.Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlaya siyasi pencereden bakarsanız bu şekilde düşünmeniz normal.
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHükümeti sevmeyen insanlar olabilir,Başkanlık seçiminde Muharrem Usta'ya bu yüzden karşı çıkıp,Hacı gelsin diye çalışanlar,ona oy verenler,kendisini siyasete ve hükümete karşı gibi gösterip bu insanları kandırmasını,sonrasında bulunduğu makamı unutup taraf olmasını kimse mantıklı bir şekilde açıklayamaz.
Burda Hacıosmanoğlu'nun tavrını eleştirmek hükümete karşıtlık gibi göstermek de doğru değildir.Çünkü insanlar ondan Trabzonspor Başkanına yakışır davranmasını istiyorlar.
Kendi şahsi arkadaşlıkları hiçbir mahkeme kararını yok sayacak ve peşinde olduğunu söylediği kupayı kazanan eski Trabzonspor Başkanına saldıracak kadar değerli değildir.Önemli değildir.
Hacıosmanoğlu'na hükümet karşıtı olduğu için destek verenler varsa onlar kendi değerlendirme ve olayları tahlil etme konularında bir özeleştiri yaparlar,onun rakibine siyaseti kullanarak saldırı yapmasına,blok oy atılmasına sessiz kalanlar vicdan muhasebesi yaparlar ama hiç bir şey hangi görüşten olursa olsun bu takımın en değerli varlığı olan taraftarını gereksiz eylem ve söylemlerle hayal kırıklığına uğratmanın sebebi olamaz.
Trabzonspor Başkanı olarak yapması gerekenler bellidir.Onları yapamıyorsa istifa etsin.
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın yaptığı kime göre yanlış neye göre yanlış asıl düşünülmesi gereken konu bunu ? Kime göre iyi temsil edemiyor klubü ? Bana göre gayet iyi yönetiyor size göre yönetemiyor konu bundan ibaret.
-Kadro berbat
-Eneramo gibi bir futbolcuyu bile alamıyoruz
-İstifalar
-Miting
-Siyaset
-Şikeci paydaş
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın yaptığı kime göre yanlış neye göre yanlış asıl düşünülmesi gereken konu bunu ? Kime göre iyi temsil edemiyor klubü ? Bana göre gayet iyi yönetiyor size göre yönetemiyor konu bundan ibaret.
Şike konusunda mahkeme kararı ile suçu sabit olan kişiye kefil oldu.
Siyasi konularda üzerine vazife olmayan eylem ve söylemlere girdi.
Tolunay Kafkas'ı yanlış bir şekilde gönderip,sonra hata yaptığını kabul etti.
Fatih Tekke ile çalışacağını söyleyip,başlamadan ayrıldı.
Yönetim kurulunda başlamadan iki fire verdi.
Gökdeniz Karadeniz'den alınan parayı resmi siteden yayınlayacak duruma düştü.
Eldeki yabancıla ve yerlilerin transferinde rol almış eski sportif direktörü göreve getirdi.
Tüm bunları 1 ay gibi kısa sürede başardı.Amatör ruh,profosyonel düşünce
Yorum
Yorum