Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İyi yönetildiğine dair bir örnek rica etsem.

-Kadro berbat
    -Eneramo gibi bir futbolcuyu bile alamıyoruz
    -İstifalar
    -Miting
    -Siyaset
    -Şikeci paydaş
    Kadroyu kuran başkan mı ? Daha transfer yapan doğru düzgün bir takım bile yok.İlk kamp bitsin gerekli transferler yapılacaktır. Eneramo inşallah alınmaz zaten. Sorularınızın devamınada cevap vericektim ama sonra ben burada siyaset yapıyo oluyomuşum neyse. Başkan 4/4lük demiyorum lakin sabır gösterilmesi lazım.

Yorum

• Ben hâla bu Mecnun Otyakmaz'ı çözemedim. O kadar çelişkili ifadeler kullanıyor ki. Önce Trabzonspor'lu yöneticiler şike teklif etti dedi, sonra Zeki Mazlum'u ortaya attı, ardından onun bu işlerle âlakası yok dedi. Her fırsatta Mehmet Yıldız'a 1 milyon dolar teklif edildi diye onu tanık gösteriyor. Mehmet Yıldız ise ben sadece soyunma odasında o an öyle bir konuşma olduğunu hatırlıyorum bana kimse bir teklif yapmadı diyor. Ha arada Aziz Yıldırım da bizim maçı satmamızı istedi demişti ama kimse sallamadı...

Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• iyi yönetiliyoruz çünkü alt ve üst yapılar tamamiyle ehli kişilere teslim edildi,menajerlere para yedirmiyoruz,şuana kadar hisse senedi satılmadı,80 yaşlarında adamlar tasviye edildi,medya bizle daha dalga geçemiyor,bu saatten sonra hakemler hakkımızı yemeye cüret edemez.
        En son Ömer_ tarafından düzenlendi; 29.06.2013, 18:47.

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kadroyu kuran başkan mı ? Daha transfer yapan doğru düzgün bir takım bile yok.İlk kamp bitsin gerekli transferler yapılacaktır. Eneramo inşallah alınmaz zaten. Sorularınızın devamınada cevap vericektim ama sonra ben burada siyaset yapıyo oluyomuşum neyse. Başkan 4/4lük demiyorum lakin sabır gösterilmesi lazım.
          Eneramonun bende alınmasını istemiyorum zatende örnek olması açısından yazdım. Ayrıca hiçbir takım doğru dürüst transfer yapmamış olabilir ama unutulmaması gerekirki sezonu ilk açan takım biziz ve önümüzde çok önemli Avrupa ligi ön eleme turları var. Videoton gibi bir faciyada kaldıramaz bu takım.

Yorum

• Belki bazı eksiklerini görmezden gelebilirim. Fakat mahkeme ve UEFAnın şike yapıldı dediği sivas- fenerbahçe maçı var. ve sen o dönem sivasa başkanlık yapmış bir adama bizim kadar temiz diyorsan epey arızalı durmdur bu. Senin başkanlığına bundan böyle ben kuşkuyla bakarım.

Yorum

• Ben de başkana mecnun konusunda katılmıyorum, konuşmama rağmen inanmıyorum inanmadığımı da son cümlemle kendisine söyledim.Ama bunların aralarındaki bağ eskiye dayanan ve başkan olabilmesine kadar uzanan bir bağ olduğunu tahmin ediyorum..Baskandaki mecnun sevadsı ne ise ünal daki de o dur...
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Son açıklamaları ve Akp'ye bu kadar yakın duruşu hiç hoşuma gitmedi, yakışmıyor Ts Başkanına.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Gitsin mafyacilik yapsin baskanlik neyine! rezillikten baska birsey degil.
                  Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Nuri Albayrak haric ne zaman bir Trabzonspor Baskanini televizyonda yakalama sansina nail olsak agzinin icine baka baka dinlerdik sikilmadan. Hic bitmesin isterdik.

Ama dün aksam öyle bir baydi öyle bir baydi ki anlatamam. Neye ugradigimi sasirdim.
                    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak Ömer_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      iyi yönetiliyoruz çünkü alt ve üst yapılar tamamiyle ehli kişilere teslim edildi,menajerlere para yedirmiyoruz,şuana kadar hisse senedi satılmadı,80 yaşlarında adamlar tasviye edildi,medya bizle daha dalga geçemiyor,bu saatten sonra hakemler hakkımızı yemeye cüret edemez.
                      ironi degilse acil sifalar diliyorum,gecmis olsun.
                      isinin ehli kisilere teslim edilmismis..puhahahahahhaha

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ironi degilse acil sifalar diliyorum,gecmis olsun.
                        isinin ehli kisilere teslim edilmismis..puhahahahahhaha
                        gölge etmeyin kafı.

Yorum

• Hacıosman,kesinlikle TS başkanlığını kaldırabilecek çapta değildir.Bunu 2 TV programında ispat etmiştir.O koltuk O'na çoook hemde bikaç beden buyuk geldi...
                          Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

• Trabzonspor kulübü başkanı temsil ettiği koltuğu bu denli kötü kullanma hakkına sahip değildir. Bazı taraftarlar sırf kendi siyasi görüşünü paylaştığı partiyi övdü diye başkanın arkasına duruyor, kimisi ise sırf nefret ettiği siyasi görüşü temsil eden partiyi övdü diye istifaya çağırıyor. Bu tutumun ikisi de yanlıştır.

Chp heyeti kulübü ziyaret ettiğinde Sadri Şener ve yönetimine ne kadar kızmışsam, aynı şekilde İbrahim Hacıosmanoğlu'nun akp mitingine katılmasına da kızdım, yine kızarım. Kızacağım tabii.. Bana ne senin siyasi görüşünden arkadaş? Sen orada siyasetin maşası değil, Trabzonspor başkanısın. Senin işin ya da haddine değil taraftarının ağzının içine baktığı yerde herhangi bir siyasi partiyi övmek, karalamak ya da yerin dibine sokup, yüceltmek! Eğer sen uzatılan her mikrofonda siyasi görüşünü paylaşacaksan kusura bakma ama Trabzonspor başkanlığı yapamaz, Trabzonspor'u temsil edemezsin.

Hem Trabzonspor'u temsil etmekten bahsedeceksin, hem de sürekli siyasi ifadeler vereceksin. Kusura bakma ama boyunu aşan şeyler bunlar. Sen Trabzonspor'u siyasi görüşün için kullanamazsın. Bir değil, iki değil.

Bu işin akp-chp-mhp'si yok! Bugün düşman olduğun fenerbahçeyi mecliste 6222'yi değiştirerek kurtaran siyasi partilere duyduğun sempatiyi taraftarla paylaşamazsın.

*

Bir sözüm de şu siyasi partilerini Trabzonspor'dan daha çok seven partizansporlulara, 6222'yi mecliste değiştirip fenerbahçeyi kurtaran mhp-chp-akp mi? Yoksa Trabzonspor mu?

Ya samimi değilsiniz ya da kalıbınızın adamı...
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Başkanın yanlışları olmuş olsa da samimiyetinden asla şüphe duymadığım için destekcisiyim. Ne zaman ki samimiyetsizleştiğini anlarım o zaman desteğimi de çekerim.
                              Başkanı ve yönetimi elbetteki eleştireceğiz ama her olayın akabinde ''Başkan İstifa '' demek ile eleştiri olmaz. Bu eleştiri değil kestirip atmakdır.

Şu bir gerçek ki İbrahim Hacıosmanoğlu yapmış olduğu açıklamalarla taraftarın tepkisini alacağını bile bile bu açıklamaları yaptı. Bir hesabının olduğunu düşünüyorum açıkcası. Yoksa hiçbir Trabzonspor Başkanın amacı tek bir taraftarı bile kendisinin karşısına almak olmaz,olamaz...
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Şikeden hüküm yemiş Mecnun denen tipe "kefil" olması bile başkanın samimiyetini gösteriyorsa, kulübün kapısına kilit vurulsun da, samimiyet dışarı taşmasın.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Yükleniyor...
                                X