Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Keske mahkeme kararlarini söyleyebilseydiniz.

Mecnun O. nasil sucsuz oluyor, mahkeme kararlari varken?
    O zaman A.Y. da sucsuz olabilir, nasil olsa kisisel kanaatimize göre degerlendiriyoruz. Cok yanlis yapti cok.
    oyledim tapeleri fotolari doyledim ama yok diyor alt yonetimi ve futbolcusu yapti diyor bende cok usteleyemdim dogrusu
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• hacıosmanoğlunun telefonların dinlendiğinden haberi varsa, ben olayın arkasında başka şeyler de ararım.

Yorum

• İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gelen gideni aratır derler ya, tam onu yaşıyoruz şu an.
        Öyle adamlar varki şu kupa Trabzonspor'a geldiği zaman, akpnin adaleti sayesinde geldi diyecekler; o derece yani.
        hahaha o kupa gelince sen yoks gezi eylemine katilanlarmi getirdi diyeceksin?

Yorum

• Sizin eski baskan Mecnun dan daha suclu diyen bir adam,hala o koltukta oturabiliyorsa yaziklar olsun Trabzonspor taraftarlarina.Bu adam derhal kulüpten kovulmalidir,bir daha adim atmamak üzere.
          iho istifa.

Yorum

• İlk olarak oflum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Anladığım kadarıyla bunlardan biri sensin.
            Hala anlayamadınız mı acaba, kupa şu an bize gelmediyse bu tamamen siyasi nedenlerden dolayıdır.
            Ne çabuk unutuyorsunuz her şeyi?
            Rant, oy riskini göze alamayıp, bizim haklılığımızı resmiyete dökemeyenler kimler?
            Suat Kılıç'ın taksici olup Meclis Taksi programında taksisine sözde Trabzonsporluyu bindirtip, " Sadri Şener bu kupa işlerini bırakmalı artık."
            dedirttiğini de mi unuttunuz?
            Ben burda bir tarafa kızarken, öbür tarafı savunmuyorum. Hiç bir parti, ideoloji savunuculuğu da yapmadım burada.
            Ama bazı şeyleri görmezden gelemem, 'kupa başbakanda' bu kadar basit.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              oyledim tapeleri fotolari doyledim ama yok diyor alt yonetimi ve futbolcusu yapti diyor bende cok usteleyemdim dogrusu
              Yine de size tesekkür ederim.

Mahkemeden kendisi daha iyi biliyor yani.

Yorum

• böyle bir dengesizlik var mı aga? nasıl bir başkan bir bu, hala eski yönetime alttan alta çakıyor, mecnun'u savunuyor, bu ne iş? o koltuk bu kadar küçülmemeliydi!
                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                my name is onur....
                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak oflum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gezi eylemcileri kadar taş düşsün başına, ne alakası var burada şimdi de gezi eylemlerine laf ediyorsun?
                  Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                  my name is onur....
                  Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Yazıklar olsun senin gibi başkana birde Sadri Şenere atıp tutuyormuş belki başkanımız son dönem bizi iyi yönetemedi ama adamın hasıydı...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Dünde bugünde yarında Hacıosmanoğlu. Her daim arkandayım Temiz Yürekli başkan !

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dünde bugünde yarında Hacıosmanoğlu. Her daim arkandayım Temiz Yürekli başkan !
                        Evet Mecnun Otyakmaz kadar temiz baskan (:
                        Kefilmis ya ona...
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          biraz once baskanla gorustum sabah ben aradim bakmadi biraz once geri aradi mecnun olayini soyledim mecnun yapmadi yoneticileri ve oyunculari yapti diyor tapeleri fotolari sordum menur yapmadi diyor epey konustuk bizim icin aziz ne ise mecnun da o dur dedim benim trabzonsporlulugumdan supheniz mi var dedi sizin eski baskan mecnundan daha da suclu dedi cok uzatamadim ama mecnun olayinin cok tepki cektigini soyledim
                          Mecnun yapmadı mı?Mecnun'un nasıl bir geçmişi olduğunu,hangi adamın adamı olduğunu,o yöneticilerin ve futbolcuların Mecnun gibi karanlık birisinden habersiz tuvalete gidemeyeceğini bilen birisi için açıkça yalan söylüyor diyorum.

Her görüşten taraftarımıza sesleniyorum bu 'yetersiz kişi' yüzünden birbirimize saygımızı kaybetmeyelim.En kısa sürede gitmesi için elde ne varsa yapılmalı.
                          Amatör ruh,profosyonel düşünce
                          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dedi ya zaten abi....

mecnun başkan şike yamadı ama sonra kendi söyledi oyuncuları bişiler yapmış dedi...
                            Tekrar baktım ama tam olarak öyle bir şey dediğini yaklayamadım. Kaldı ki başkan Arif abiye Mecnun Otyakmaz'dan habersiz olarak yöneticilerin yaptığını söylemiş. Bana pek inandırıcı gelmiyor...

İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün anlayamamıştım ama bugun konuşmasını tekrar dinleyince anladım ki bazı kesimler telefonların dinlendiğini biliyormuş buna bizim başkan da dahil . Bunu bence söylememesi lazımdı .

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                            FB medyası Trabzonspor başkanı itiraf etti şeklinde o kısmı kesip paylaşıyorlar ama açıkçası ben bahsi geçen ifadeden tam olarak telefonların dinlendiğini anlamını çıkaramadım. Dinleniyordu yerine dinleniyormuş dese bunlar hiç gündeme gelmeyecekti. Ha kaldı ki Ahmet Çakar'ın kendisi 2 senedir o dönemde telefonların dinlendiğini bildiğini söylemişti yeni mi uyandılar...

İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            valla goruseilmek benim marifetim degil aradigim adamlar aciyorlar telefonu hatta baskan kendisi dondu bana daha da cok konusacaktim cunku herseyi anlatiyor konu konuyu aciyor o da anlatiyor ama kalabalik bir ortamdaydim yaklasik 10 dk konustum semde arasan seninle de konusur
                            Dün kendisi de söyledi benim numaram aynı binlerce kişi arıyor görüşüyoruz. Biz de konuşmayıp icraat yapmasını bekliyoruz...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Demek Hacinin günü telefonla geciyor. Call Center gibi masallah.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Çocuklarımıza ahkaklı Türk futbolunu Mecnun'la bırakacağız ne güzel.
                                Bordomavi.net

Yorum

Yükleniyor...
                                X