İlk olarak cerasus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelen gideni aratır derler ya, tam onu yaşıyoruz şu an.
Öyle adamlar varki şu kupa Trabzonspor'a geldiği zaman, akpnin adaleti sayesinde geldi diyecekler; o derece yani.
Yorum
-
İlk olarak oflum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehahaha o kupa gelince sen yoks gezi eylemine katilanlarmi getirdi diyeceksin?
Hala anlayamadınız mı acaba, kupa şu an bize gelmediyse bu tamamen siyasi nedenlerden dolayıdır.
Ne çabuk unutuyorsunuz her şeyi?
Rant, oy riskini göze alamayıp, bizim haklılığımızı resmiyete dökemeyenler kimler?
Suat Kılıç'ın taksici olup Meclis Taksi programında taksisine sözde Trabzonsporluyu bindirtip, " Sadri Şener bu kupa işlerini bırakmalı artık."
dedirttiğini de mi unuttunuz?
Ben burda bir tarafa kızarken, öbür tarafı savunmuyorum. Hiç bir parti, ideoloji savunuculuğu da yapmadım burada.
Ama bazı şeyleri görmezden gelemem, 'kupa başbakanda' bu kadar basit.
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyledim tapeleri fotolari doyledim ama yok diyor alt yonetimi ve futbolcusu yapti diyor bende cok usteleyemdim dogrusu
Mahkemeden kendisi daha iyi biliyor yani.
Yorum
-
böyle bir dengesizlik var mı aga? nasıl bir başkan bir bu, hala eski yönetime alttan alta çakıyor, mecnun'u savunuyor, bu ne iş? o koltuk bu kadar küçülmemeliydi!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
İlk olarak oflum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehahaha o kupa gelince sen yoks gezi eylemine katilanlarmi getirdi diyeceksin?Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünde bugünde yarında Hacıosmanoğlu. Her daim arkandayım Temiz Yürekli başkan !
Kefilmis ya ona...
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz once baskanla gorustum sabah ben aradim bakmadi biraz once geri aradi mecnun olayini soyledim mecnun yapmadi yoneticileri ve oyunculari yapti diyor tapeleri fotolari sordum menur yapmadi diyor epey konustuk bizim icin aziz ne ise mecnun da o dur dedim benim trabzonsporlulugumdan supheniz mi var dedi sizin eski baskan mecnundan daha da suclu dedi cok uzatamadim ama mecnun olayinin cok tepki cektigini soyledim
Her görüşten taraftarımıza sesleniyorum bu 'yetersiz kişi' yüzünden birbirimize saygımızı kaybetmeyelim.En kısa sürede gitmesi için elde ne varsa yapılmalı.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDedi ya zaten abi....
mecnun başkan şike yamadı ama sonra kendi söyledi oyuncuları bişiler yapmış dedi...
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün anlayamamıştım ama bugun konuşmasını tekrar dinleyince anladım ki bazı kesimler telefonların dinlendiğini biliyormuş buna bizim başkan da dahil . Bunu bence söylememesi lazımdı .
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla goruseilmek benim marifetim degil aradigim adamlar aciyorlar telefonu hatta baskan kendisi dondu bana daha da cok konusacaktim cunku herseyi anlatiyor konu konuyu aciyor o da anlatiyor ama kalabalik bir ortamdaydim yaklasik 10 dk konustum semde arasan seninle de konusurTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
Yorum