Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanlar az konuşur dedi ya konuşmasın artık

Yorum

• UEFA'yı harekete kendisinin geçirdiğini imâ etti ya, daha da güvenmem.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Alper anlamam gereken şu mu?

Benim soruma senin cevabın bdp?
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alper anlamam gereken şu mu?

Benim soruma senin cevabın bdp?
          O ilginç yasa değişikliği ne zaman gündeme gelse bir yerde, aklıma BDP'nin duruşu geliyor. Bir de herhangi bir gündem maddesinde % 99 ayrı fikirde olan partilerin bu konuda birleşmesi.

O yüzden konu Trabzonspor olunca herkesin önce Trabzonspor diyebilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

• Şike yasasını meclisten geçiren iktidar ve muhalefet parti sempatizanlığı Trabzonspor sevgisinin önüne geçen hiç kimse "bana göre" samimi değildir.

Kısaca; Trabzonspor tüm siyasi görüşlerin üzerindedir, öyle de olmalıdır.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Tipik Chp zihniyeti burada da hakim, en iyisi de olsa benim gibi düşünmeyenin düşünmeye de istediği gibi yaşamaya da hakkı yok...

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu

Bakın ortada bir gerçek var. İHO bomboş bir insan. Ne bir bildiği var ne de vizyonu. Cehaletin ötesinde birşey İHO. Trabzonspor'un başına gelebilecek en kötü şeyin İHO'nun başkan olması dedim seçimden önce. Hatta dedim ki M. Ustay'a razıyım ama İHO asla. Trabzonspor'a bırakın başkan yapmayı çalışanı bile olamayacak çapta bir adam maalesef bizim başkanımız oldu. Bu felaketten ne zaman kurtuluruz bilemiyorum.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
                TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Cok merak ediyorum acaba hangi tapeleri okumus da insanligindan utanmis (:
                  Ya da hic bi tapeye gözünün ucuyla bile bakmis midir?
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Adam başkan konuşmaz icraat yapar derken bunu kast ediyormuş, konuşturmayın her şeyi bok edebilirim demek istemiş meğerse.

Yorum

• Aziz Yildirimda kendisini cok temiz görüyor hatta cok ahlalkli bile oldugunu düsünebilir. Türk futboluna cok faydasi oldugunu, kimbilir belkide cok dürüst futbolcu yetisdirdigini bile düsünebilir.

Aziz Yildiriminda Mecnun Ödyakmaz gibi dostlari var.

Anlatmak istedigim Haciosmanoglu baskan olmasinda en cok korkdugum sey basimiza geliyor. Maaelsef Haciosmanoglu Ödyakmaz gibi bircok kisi daha taniyor. Bizi ucuruma bile sürükleyebilir bu yüzden.

Önümüzde büyk tehlike görüyorum. Baskan secilmesinden beride tedirginim. Korktugumuz yavas yavas basimiza geliyor. Ak ile karayi kendisi karistiriyor.

Umarim bir an evvel baskanligi daha uygun birine birakir.
                      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Bu akşam program varmı bir kanalda?
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben hâla bu Mecnun Otyakmaz'ı çözemedim. O kadar çelişkili ifadeler kullanıyor ki. Önce Trabzonspor'lu yöneticiler şike teklif etti dedi, sonra Zeki Mazlum'u ortaya attı, ardından onun bu işlerle âlakası yok dedi. Her fırsatta Mehmet Yıldız'a 1 milyon dolar teklif edildi diye onu tanık gösteriyor. Mehmet Yıldız ise ben sadece soyunma odasında o an öyle bir konuşma olduğunu hatırlıyorum bana kimse bir teklif yapmadı diyor. Ha arada Aziz Yıldırım da bizim maçı satmamızı istedi demişti ama kimse sallamadı...

Suclu psikolojisi ile davraniyor.

Bir suclu daima celiskili seyler söyler. Sucsuz bir insan, ne kadar söyledigi inanilir gibi olmasa da, yine de hep ayni seyleri söyler. Cünkü gercek budur, cünkü o gercekleri yasamistir. Bize komik, abes veya sacma gelebilir ama adam uydursun mu?

Ama suclu sucsuz görünmek adina her seyi söyler. Bir o tarafa, bir bu tarafa. Bir "senaryosu" digerini tutmaz. Yani hep kücük kücük celiskiler ortaya cikar. Sizin toparladiklarinizda bu rahatca görülebiliyor. Eminim siz de zaten bunu ima etmeye calistiniz. Aslinda cözdünüz de yine de yorumlamayi bize birakiyorsunuz.

Kendisine odaklanilmasindan cok digerlerine odaklanilmasi icin söylenmis sözler.
                          En son cerasus tarafından düzenlendi; 29.06.2013, 21:20.

Yorum

• Adam bir konuştu fb camiası ayağa kalkacak derken Trabzonspor camiası ayağa kalktı.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adam bir konuştu fb camiası ayağa kalkacak derken Trabzonspor camiası ayağa kalktı.
                              Daha cok yerin dibine sokulduk abi...
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Allah rizasi icin diyorum. Konusma baskan ya.
                                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Yükleniyor...
                                X