Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2010/11 şampiyonluk kupası kulübe iade edildiği zaman sanırım bunu kendi başarısıymış gibi göstermeye çalışacak olan bir başkana sahibiz. Büyük ihtimallede kupayı gaspeden siyasi paydaşlarına da büyük teşekkürler edecek başkan.

Dün gece sunucunun "Aziz Yıldırım, UEFA Türkiye'de birilerinin baskısıyla ceza verdi dedi. Kim o baskı yapanlar, siz misiniz?" tarzı sorusuna ise Trabzonspor taraftarının baskısı diyemedi/demedi. Baskı yapan güçler vardır tarzı birşeyler söyledi durdu. Halbuki yarım saat öncesinde Cnn Türk'deki şike tartışmasında "UEFA'ya o baskıyı yapıyorlar diye bahsettikleri Trabzonspor taraftarlarıdır" deniyordu. Bizim başkan bunu diyemedi.
    +1

hatta "biz geldikten sonra kıpırdadı bu işler" diyerek,uefanın kararı açıklamasında parmağı olduğunu vurguladı..

bu adamla bu taraftarın çilesi var..
    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Cihansev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Spiker : taraftar Jaja diyor sayın başkan

İHO: O işe ünal bakıyor dedi ve resmen ben başbakanı ve akp yi yalama işine bakıyorum diyerek bitirdi
      yaliyacak tabi, stratejisi yikama yaglama`dan ibaret, sahsi görüsüde olsa kendini ve kulübü kücük düsürüyor.. TS`un anlayisi degisecek diyordu.
      Ve Anadolu Beyiyiz diyor sor bakalim Bursaya Mursaya seni nasil görüyorlar.
      Ve Kupa namusumuzdur ama hicbirsey yapmicaz gibi birbirinden celiskili ifadeler.

Bütün eksilerine birde sportif basarisizlik eklenirse en gec Aralik`ta abbas yolcu.
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Ömer_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kaka61 anladık sevmıyorsun başkanı pekala hakaret etme hakkına sahip değılsın ,lütfen laflarını tartarak atıfta bulun,bu kadarda hakaret olmazkı ama.
        Sevmiyorum bireysel sebeplerimden yazıyorum zaten. Adam tam bir kukla. Bu adam benim hayattaki her ortamda ilk olarak söylediğim değerimi Trabzonspor'umu rezil ediyor. Küçük düşürüyor defolup gitmeli bu kadar net ve sert. Siyasi görüşünü anlatacaksa Trabzonspor başkanı olmadan önce çıkaydı Tv'lerde Siyaset meydanlarına şimdi bunun zamanı değil. Kupayı hiçbirşey yapmadan bu getirmiş olacak ya ona yanıyorum. Uefa kararı verdi Yarggıtay'da kuvvetli ihtimal onay verecek. Federasyon gidecek. Kupa gelecek. Bu adam umarım bunlar olurken Aralıkta gitmiş olur.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sevmiyorum bireysel sebeplerimden yazıyorum zaten. Adam tam bir kukla. Bu adam benim hayattaki her ortamda ilk olarak söylediğim değerimi Trabzonspor'umu rezil ediyor. Küçük düşürüyor defolup gitmeli bu kadar net ve sert. Siyasi görüşünü anlatacaksa Trabzonspor başkanı olmadan önce çıkaydı Tv'lerde Siyaset meydanlarına şimdi bunun zamanı değil. Kupayı hiçbirşey yapmadan bu getirmiş olacak ya ona yanıyorum. Uefa kararı verdi Yarggıtay'da kuvvetli ihtimal onay verecek. Federasyon gidecek. Kupa gelecek. Bu adam umarım bunlar olurken Aralıkta gitmiş olur.
          ıyıde hakaret etmeden elestırmek zormu.

Yorum

• Arkadaşlar, burada yazılanların birçoğu doğru. Doğru da bana sorarsanız, sıkıntıları derleyip toplayıp yönetime anlatacak şekilde bir taraftra veya bmn grubu oluşturma şansı var mı? Bizler buradan fikirlerimizi yazalım periyodik olarak da yönetime iletelim. Zor birşey mi istedim acaba? Bence Başkan bizleri dinleyecektir.

Yorum

• Nasıl bir bela aldık başımıza ? Şikecilerin bedduası tuttu galiba..
              Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                başkan akp yalakalıgı yaparak kupayı almaya calısıyor dıyenlere tam hak verıcem sonra vaz gecıyorum cunku baskan chp yalakalıgı yapıp kupayı almaya calıssa aynı kısıler ne var ataturk un partisinin yolundan gıtmesı sucmu diyen aydın trabzonsporlular cıkacagı ıcın hak vermıyorum kımseye .
                evt bılıyorum mhp ıcınde yapılsa aynısını dıoyecektım ben dıyenler olacak sımdı ama ben ınanmıyorum boyle dıyenlere . cunku dün burda kömür makarna muhabbeti gecti . Bu lafları gorunce o kısılerın ben hangı partı olursa olsun karsı cıkardım zaten dıyenlere zerre guvenım kalmadı .
                Sadri şener chp nin kulübü ziyaretine tepki verdiğinde biz onunda arkasındaydık.. chp mhp akp farketmez.. Trabzonspor üçündende büyüktür.. sizin gibi türklüğü bile akpden küçük görenler trabzonu akpden büyük göremez

Yorum

• Dünya görüşü ve siyasi olarak başkana yakın birisiyim ancak trabzonspor başkan olduktan sonra kusura bakmasın ama kulüp üzerinden siyaset yapmaz diğer partileri yok sayamaz gezi parkı olayları ile ilgili açıklama yapıp taraf olmaz çünkü sen trabzonspor kulübü başkanısın her türlü görüşe sahip bir traftar kitlen var ve senin bunları yok sayamazsın ben burda seçim süresince ustanın başkan olmasını istedim çünkü adamın bir sportif başarı planı vardı trabzonspor siyasetin içine bu kadar rezil bir şekilde girmeyecektik parasız bu işler yürümez arkadaşlar yazık oluyor mustafa hacaya o yüzden başkan kendine ve takıma bir an önce çeki düzen vermelidir.
                  En son Salih Yazıcı tarafından düzenlendi; 29.06.2013, 14:43.

Yorum

• İlk olarak Cihansev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadri şener chp nin kulübü ziyaretine tepki verdiğinde biz onunda arkasındaydık.. chp mhp akp farketmez.. Trabzonspor üçündende büyüktür.. sizin gibi türklüğü bile akpden küçük görenler trabzonu akpden büyük göremez
                    O yorumdan bunu nasıl çıkardınız şaşırdım doğrusu.
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Başkan derken?
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak HoliganLaz tarafından gönderildi
                        Yapacaginiz siyasetin AMK kapatin şu kavga mevzusunu ya .haci başkanimizsa saygi duyacaksiniz bitti bukadar

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
                        olmadı bu,saygı duyalım tabi duymasınada biraz daha dikkatli kullanmamız lazım kelimelerimızi.

Yorum

• Forumda $ike davasini saymayarak bi anket yapilsa, ankettede hangi partiyi destekliyorsun sorusu sorulsa
                          siklarda 2 partiden olussa eminim yüzde 80 oy chpye gider, tmm $ike davasinda AKPnin rolü büyüktür ama herseyde direkt AKPye baglamanin bir anlami yok. $ike üzerinden AKP düsmanligini kusanlar çogunlukta.
                          Az önce programin tamamini izledim, öyle abartildigi gibi konusmamis baskan.
                          Neredeyse adami vatan haini ilan edeceksiniz, peki son bölüm hariç dedikleri dogrumu degilmi soruyorum sizlere?
                          Türkiyeyi bu olaylarla bölmeye çalisiyorlar diyor baskan, yanlis mi?
                          Basbakan 10 yil daha görevde kalsin demesi sizi neden rahatsiz ediyor?
                          Bu isleri daha iyi yapabilecek, ülkeyi yönetebilecek baska bir aday varmi sizce?

$ike davasinda 100 % haksiz ona bende katiliyorum ama öteki konularda her isi iyi yapiyor.
                          Bunuda öteki partiyi destekleyenler hazmedemiyor, $ike üzerinden nefretini kusuyor.

Buda benim yorumum olsun.

Yorum

• Adam gibi bir yönetim gelmeyecek hiçbir zaman anlaşıldı.

Yorum

• Isin komik yani; Bu adamin hayali Trabzonspor'a Baskan olmakti. Üstelik 5 yildirda bu göreve hazirlanmis. 5 yil boyunca neyin hazirligini yapti?

Onun icin Kulübe üye olun, tez zamanda bende olmak istiyorum. Bunlarin Baskanlik yaptigi yerde, cok iddaaliyim, biz bu Kulübü cok yukarilara tasiriz.

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bu forumda şike sürecinde bile bu kadar siyaset konuşulmadı. Evet Başbakan'ın kişiler Kurumlar ayrılmalı demesi, Erdoğan Bayraktar'ın ince ayarı. Bu tip söylemler konuşulurken birer hafta siyaset de yapıldı eleştirildi ama Hacı başkan olduğundan beri taraftarı adeta birbirine düşürdü. Siyasi görüşünü Trabzonspor'un görüşü gibi algılanıyor ve doğal olarak 3 temmuz ve sonraki süreçten bir kanısı olan başkandan farklı düşünen genel hayat görüşü farklı olan bir çok taraftar bu durumdan çok ciddi rahatsız. Ben bunca zamandır futbol takip ederim. Bu kadar klüp başkanı gördük. gs fb bjk Tüm ANADOLU klüpleri birinin başkanı çıkıp böyle amatör işler yapmadı Siyasi taraf olmadı. Yok ülke meselesi millet üzerine oyunlar oynanıyor biz de taraf olucaz elbette demedi. Hacıosmanoğlu'na çok öfekeliyim. Bu taraftarı bu şekilde birbirine düşüren ta kendisidir.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X