Keşke hiç konuşmasaydı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu
Daraltma
X
-
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şey bir yana, Jaja sorusundan nasıl rtenin icraatlerine geçti de yalanmadık yer bırakmadı düşünüyorum düşünüyorum hala bulamıyorum.
Seçimden sonra ödemelerden sonra sıkışıklık başgösterdi. Haliyle Erdoğan ağbilerine ziyarete gittiler.Sonra Erdoğan ağabey iadeyi ziyarette bulundu kulübe. Anladığım kadarıyla kaynak arayışları neticesinde Ak partinin yılmaz savunucusu durumuna düştü başkan...
Oysa Rıdvan'la, Acun başbakanla Üsküdar'daki evinin zilini çalıp ''başbakanım kahvaltıya geldik'' tarzındaki çat kapı muhabbetlerine istinaden İbrahim Hacıosmanoğlu'na Ak partinin miting çadırlarını uygun gördü Erdoğan ağbi(!) Olayı sen artık tasavvur et...
Nasıl buraya geldik?
Para bitti!
Para kimde?
Erdoğan ağbi de,
Erdoğan ağbi nerede?
İktidarda!!!En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 30.06.2013, 17:44.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunda şaşacak birşey yok... İşin başına dönecek olursak Erdoğan Bayraktar, Hacıosmanoğlu'na, Muharrem Usta'nın listesine girmesi için telkinde bulundu.Hacıosmanoğlu'da bunu kabul etmedi. Haliyle Hacıosmanoğlu sanki Ak partinin karşısında bir algı oluştu. Birçok insan kendisine sırf bu yüzden oy verdi.
Seçimden sonra ödemelerden sonra sıkışıklık başgösterdi. Haliyle Erdoğan ağbilerine ziyarete gittiler.Sonra Erdoğan ağabey iadeyi ziyarette bulundu kulübe. Anladığım kadarıyla kaynak arayışları neticesinde Ak partinin yılmaz savunucusu durumuna düştü başkan...
Oysa Rıdvan'la, Acun başbakanla Üsküdar'daki evinin zilini çalıp ''başbakanım kahvaltıya geldik'' tarzındaki çat kapı muhabbetlerine istinaden İbrahim Hacıosmanoğlu'na Ak partinin miting çadırlarını uygun gördü Erdoğan ağbi(!) Olayı sen artık tasavvur et...
Nasıl buraya geldik?
Para bitti!
Para kimde?
Erdoğan ağbi de,
Erdoğan ağbi nerede?
İktidarda!!!
Her şeyin özeti üstteki yazıdır. Ben fenerin stadını, salonunu, hatta idman tesislerini peşkeşlerle, alakasız bir ilde yerel ilanlarla, saçma sapan imar değişikliğiyle elde etmesini eleştiryorsam, bu saçmalıklara da son verilmeli.
Sonra Wikileaks'lerde bile Trabzon'a para aktarıldığı ortaya çıkıyor. İşin en kötüsü, 2011 Kupası Trabzon'a "Akp ve Bayraktar'ın lütfu" olarak gelirse bir Trabzonspor taraftarı olarak utanacağım. Bundan yaklaşık 400 sene önce Lehistan'a yardım yapılmasını eleştirenlere 4.Murat'ın dediği gibi;
"Bugün bizden para almaya alışanlar, yarın emir almaya da alışr" ...BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
Yorum