Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam Trabzonspor başkanı, akp Trabzon spor kolları başkanımı belli değil, bu ne lan babanızın malımı bu takım.

Resmen basamak olarak kullanıyor Trabzonsporu, cahil bilgisiz korkak bir adam, zerre kadar yürek yok anca boş boş konuşuyor, bundan hiçbir halt olmaz, çok beğenen varsa alsın kendi evinde vazoya koysun bunu.
    Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
    -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak 44-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      başkanın akşamki siyasi görüşleri mitinge katılması gibi fazlasıyla gereksizdi...

yalnız arkadaşlar başkan ne hırsızlık yapmıştır ne şerefsizlik ne de alçaklık... benimsersin benimsemezsin sadece siyasi bir taraf belirtmiştir (ki; Türkiye'nin %50 si Trabzon'un yaklaşık %70 i aynı siyasi taraftadır...)

bundan dolayı başkan seçilmiş meşru başkandır. ve meşru bir şekilde gidene kadarda Trabzonspor Başkanıdır. Ve her Trabzonspor başkanına gösterilmesi gereken saygı ona da gösterilmelidir.

%70 kim uydurdu daha geçen yerel seçimde bu ilin belediye başkanı chp liydi bu bir.

Sen başkan olarak siyasi taraf belirtemezsen klüb babanın malı değil, saygıda duymuyorum, git istifa et akp teşkilatına gir ne belirtiyorsan belirt.
      Tengri Biz Menen

-Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dün de dedigim gibi o parti olaylarini o kadar abartmaya gerek yok. Secilmeden önce nasildiysa, simdi de öyle. Ona tamam diyebiliyorum ve bu hatalarini görmezden gelebiliyorum.

Ancak su Mecnun Otyakmaz ile ilgili söyledikleri hala aklimda.

Yarin A.Y. cikip dese: "TS baskani mahkemeler tarafindan suclu bulunmus bir insanin temiz oldugunu söylüyor.
        O zaman benimle derdin ne?" Ne diyecek kendisi cok merak ediyorum.
        Bir insan hem ahlakli futboldan bahsettip, hem mahkemece tarafindan ahlaksizligi tespit edilmis bir insani nasil savunabilir?
        106 yıllık şikebahçe tarihinde tek bir doğru söz söyledi

"3. Sınıf Mafya"
        Tengri Biz Menen

-Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• kardeşim olağanüstü kongreyi toplayın ve gönderin. ama gönderene kadar saygı gösterin. saygıyı hacı ya değil TS başkanlık makamına gösterin...
          trabzonspor; yani herşeyim...

Yorum

• İlk olarak 44-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardeşim olağanüstü kongreyi toplayın ve gönderin. ama gönderene kadar saygı gösterin. saygıyı hacı ya değil TS başkanlık makamına gösterin...
            O zaman ts başkanı gibi konuş, hacı gibi değil.

Ne yani bu adam akp li değil dtp li olsa öcalan serbes kalsın dese sırf ts başkanı diye saygımı duyacam ben buna?

Sanane akp den chp den mhp den dtp den

4 ününde allah belasını versin, bir gecede af çıkarn bular değilmiydi
            En son Derin Trabzon tarafından düzenlendi; 29.06.2013, 13:45.
            Tengri Biz Menen

-Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              106 yıllık şikebahçe tarihinde tek bir doğru söz söyledi

"3. Sınıf Mafya"
              Bence degil. Cocuk agiziyla verilmis bir cevap.

3. sinif mafya diyorsan, demek ki 2. ve 1. sinif mafyanin ne oldugunu biliyorsun demektir. Affedersiniz ama cok salakca söylenmis bir sey.

Kendin hapis yatacaksin, sonra millete 3. sinif mafya diyeceksin. Bu söylemin karsiligi yok.

Biliyorum amaciniz Haciosmanoglu'nu elestirmekti ama böylesi komik oluyor.

Yorum

Adam Trabzonspor başkanı, akp Trabzon spor kolları başkanımı belli değil, bu ne lan babanızın malımı bu takım.

Resmen basamak olarak kullanıyor Trabzonsporu, cahil bilgisiz korkak bir adam, zerre kadar yürek yok anca boş boş konuşuyor, bundan hiçbir halt olmaz, çok beğenen varsa alsın kendi evinde vazoya koysun bunu.
                bu yastakı adamdan sağduyulu yorumlar görmek isterız.seçılmiş başkanı hakaretlerle değil demokratık yöntemlerle itham edebilirsınız.

Yorum

O zaman ts başkanı gibi konuş, hacı gibi değil.

Ne yani bu adam akp li değil dtp li olsa öcalan serbes kalsın dese sırf ts başkanı diye saygımı duyacam ben buna?

Sanane akp den chp den mhp den dtp den

4 ününde allah belasını versin, bir gecede af çıkarn bular değilmiydi
                  bunun hesabına hacıyı seçen delegeye soracaksın...

seçildiğinde rahatsız olmuştum, tarzı hala rahatsız edici...

ama sadakat burada ortaya çıkar...

sadakat doğru yapıldığında desteklemek değildir. bunu herkes yapar...
                  sadakat yanlış yapıldığında yalnız bırakmamaktır... (bknz. 3 temmuzdan beri fener taraftarı...)
                  trabzonspor; yani herşeyim...

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence degil. Cocuk agiziyla verilmis bir cevap.

3. sinif mafya diyorsan, demek ki 2. ve 1. sinif mafyanin ne oldugunu biliyorsun demektir. Affedersiniz ama cok salakca söylenmis bir sey.

Kendin hapis yatacaksin, sonra millete 3. sinif mafya diyeceksin. Bu söylemin karsiligi yok.

Biliyorum amaciniz Haciosmanoglu'nu elestirmekti ama böylesi komik oluyor.
                    1. sınıf olsaydı temiz futbol der azize mecnuna posta koyar şikeyi affeden siyasilerede posta koyardı.

2. sınıf olsaydı temiz futbol der azize mecnuna posta koyar şikeyi affeden siyasilereden korkar yalakalık yapardı.

ama bu tamda 3.Sınıf mecnuna bile posta koyamıyor, temizmiş mecnun efendi, adam hem şike yaptı, yetmedi feneri savunup Trabzon bize para verdi dedi sen bu adam temiz diyorsun hemiiiii.

Tamam lan o zaman mecnun temiz bir adamsa dedikleride doğrudur, o zaman bizde teşvik girişiminde bulunduk istemeyin o zaman kupayı bizde suçluyuz,

mecnun temizse bizde suçluyuz o kadar.
                    Tengri Biz Menen

-Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• 2010/11 şampiyonluk kupası kulübe iade edildiği zaman sanırım bunu kendi başarısıymış gibi göstermeye çalışacak olan bir başkana sahibiz. Büyük ihtimallede kupayı gaspeden siyasi paydaşlarına da büyük teşekkürler edecek başkan.

Dün gece sunucunun "Aziz Yıldırım, UEFA Türkiye'de birilerinin baskısıyla ceza verdi dedi. Kim o baskı yapanlar, siz misiniz?" tarzı sorusuna ise Trabzonspor taraftarının baskısı diyemedi/demedi. Baskı yapan güçler vardır tarzı birşeyler söyledi durdu. Halbuki yarım saat öncesinde Cnn Türk'deki şike tartışmasında "UEFA'ya o baskıyı yapıyorlar diye bahsettikleri Trabzonspor taraftarlarıdır" deniyordu. Bizim başkan bunu diyemedi.
                      En son erolizmts tarafından düzenlendi; 29.06.2013, 13:59.
                      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• "Bizim oraya gidişimizin siyasetle bir alakası yok. Siyasi görüşlen de bir alakası yok.Tamamen millet meselesi. Siz eğer bugün ülkede yaşanan olaylara taraf olmuyorsanız hangi kurumun başında olursanız olun Ben İ.Hacıosmanoğlu olarak da oraya gidebilirdim gündem olmazdı Trabzonspor'un başkanı olduğum için gündem oldu. Bizim oraya gidiş nedenimiz bu ülke üzerine oynanan oyun.Bu milletin üzerine oynanan oyun.Bu millet... biz oluşturuyoruz bu milleti. Meclisteki 55 tane milletvekili oluşturmuyor........"

Meclisteki 550 vekil 55 oldu buna çok güldüm
                        Birde Fenerbahçe'li masanın altına girdi siz konuşurken sorusunu kasıtlı sormuş bence İ.Seten komedi ya ona da yarıldım
                        Ben izlerken sadece gülüyorum siyasete girince saçmalıyor gülüyorum bu başkan tam maskara.

"600 sene dünyayı yöneten hükmeden bir milletin çocuklarıyız." (Ben kendimi Türk milliyetçisi olarak da görürüm de abartmak sallamak olur böylesi. 1600 sonrası dünyayı felan yönettiği yoktur Osmanlı Devletinin Keza 1400 öncesindede söylenemez. Fatih Yavuz Kanuni dönemi desek 200 sene Dünyaya hükmettiğimiz doğrudur).(II.Bayezit'i de katabilirsiniz araya)

Başkan bu ülke üzerine oynanan oyunları da anlatıp siyaset meydanına katılsa ya.

"Bugün bu ülkenin başında R.T.Erdoğan diye bir lider varsa bu milletin ona çok borç şey.. borçlu olduğuna inanıyorum. Niye ?Çünkü Halkın gücü ile geldiğiniz zamanda halkın gününü arkanıza aldığınız zamanda bu maniplasyonları yenme şansınız çok daha yüksek."

Bir şey soracağım RTE'ye borçlu olmamın sebebini açıkladığı 2.cümleyi dikkatli okuyun hatta Kanaltürk'ün sitesinden açın izleyin. Ne alaka ? Bu hani bu millet ona çok şey borçludur diyip yaptıklarını sayarsın eyvallah da Niye diyip peşinen açıkladığı sarfettiği cümle dünyanın en alakasız 2 cümlesini sebep sonuç ilişkisi ile bağlamaktan başka birşey değil.

İnce Ayarcı Erdoğan Bayraktar'a övgüler yalakalıklar.

BİZE KUPAYI BAŞBAKAN'A BAKANLARA YAĞ ÇEKEREK TRABZONSPOR'UN ADINI LEKEYEREK GETİRECEĞİ KUPA GELMESİN
                        BU ADAMIN DERHAL BU KLÜPTEN ATILMASI LAZIM. CAHİL VE SORUMSUZ BİR BİLGİSİZ İNSAN. TRABZONSPOR'A HİÇ YAKIŞMIYOR.
                        En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 29.06.2013, 14:03.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Aziz bukadar şerefsizlik yapıp feneri yerin dibine sokup dünyaya rezil ettiği halde ona destek olan fb taraftarını görünce, bu adamlarda nasıl bir mantık var anlayamıyordum

şimdi ise

mecnun temizdir diyen Hacı ya sahip çıkanları görünce fb taraftarını anlamaya başladım, demek bunun takımla alakası yokmuş, birilerinin zihniyeti bu.
                          Tengri Biz Menen

-Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• kaka61 anladık sevmıyorsun başkanı pekala hakaret etme hakkına sahip değılsın ,lütfen laflarını tartarak atıfta bulun,bu kadarda hakaret olmazkı ama.

Yorum

• Burada kimse sikebahcelilerin yaptigi gibi gözü kapali bir sekilde bir insani savunmuyor. Yine abartiyorsunuz.

Bir insani elestirecegim diye illa ki yerin dibine sokmaya gerek yok.

Dün güzel konustugu yerler de vardi, mesela o benim muhatabim olamaz gibi. Ama o Mecnun Otyakmaz olayi savunulacak gibi degil. Yine de saygida kusur etmeyelim. Koskoca TS baskani hakkinda konusuyoruz. Hakaret etmek cok yanlis. Hakli bile olsaniz haksiz durumuna düsersiniz.
                              En son cerasus tarafından düzenlendi; 29.06.2013, 14:09.

Yorum

• 1461 kere düşümsen bunları duşmanlarımız bile yapmaz derdim ama kendi başkanımız yaptı yazıklar olsun başkan anladımkı koltuk sevdan varmış bize bir iyilik yap nasıl transfer konuşmuyorsan hiç konuşma bırak kupayı biz taraftarlar halleter bizi daha fazla rezil etme

Yorum

Yükleniyor...
                                X