Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anlaşıldı beyler sadri başkanı arayacaz galiba

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anlaşıldı beyler sadri başkanı arayacaz galiba
      Ben aramaya başladım bile...
      Hamiş

Yorum

• Sadri Şener'i bile arıyorum.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Muhammet_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nasıl bir bela aldık başımıza ? Şikecilerin bedduası tuttu galiba..
          mazlumun bedduası tutar arkadaşım,kendinize gelin!

Yok, böyle hırsızları mazlum görüyorsanız,PES...
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• dik dur eğilme başkan en azından ben dualarımla seninleyim
            trabzonspor

Yorum

• Arkadaşlar "ANKET" açabilme yetkisi BMN Yönetiminde mi var sadece?

Bir ANKET'li konu açılsa da

İHO'nun yönetim şeklini
              --beğeniyorum
              --beğenmiyorum

diye sorulsa nasıl olur?

Usta'yı destekleyenler de İHO'nun yönetim tarzını beğeniyordu, İHO'yu destekleyenler de görüşünü değiştirmişti falan.

Şu ana kadar yapılan işlerin aynası olur anket??
              Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• başkan transfer icraatlarıyla kendinden söz ettirmeli. ancak onun dışındaki açıklamaların önemi yok transferde bu kadar durağan bir sürecin yaşanması normal değil geçen yıla göre değişen hiçbir şey yok maalesef yine hüsran dolu bir sezon bekliyor bizi. Yarışmacı bir takım oluşturmak zor olmazsa gerek ama bu şuanda çok uzak bize
                Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Derdi Trabzonspor olmayanlar var siyasi görüşlerini hırs haline getirenler var başkasının görüşlerine saygı duymayanlar var biz onlardan değiliz ne mutlu önce Trabzonspor diyebilene.
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Derdi Trabzonspor olmayanlar var siyasi görüşlerini hırs haline getirenler var başkasının görüşlerine saygı duymayanlar var biz onlardan değiliz ne mutlu önce Trabzonspor diyebilene.
                    Nokta!
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Sadri döneminde bir pislikler oldu da du bakalım, yakında çıkar kokusu.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne mutlu önce Trabzonspor diyebilene.
                        Hay ağzına sağlık..
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadri döneminde bir pislikler oldu da du bakalım, yakında çıkar kokusu.
                          bak işte bunlar önce Trabzonspor diyemeyenler. bunların ideolojileri, ideolojik açıdan bunları coşturan başkanları adına bunları haklı kılıp doğru göstermek adına aniden böyle Trabzonspor'u satarlar. Tertemiz Trabzonspor'u lekelemeye kalkarlar. Bunu ideolojilerini, ideolojik açıdan bunları coşturan başkanlarını eleştirmemek için korumak için yaparlar. Trabzonspor bunların umrunda değil.

Kimler Trabzonspor'lu kimler aslında Trabzonspor'lu değil hepsi ortaya çıkıyor.

şerefsiz şikeci adi mecnunu yalayıp yutan savcı kararını yok sayan cahil bir kukladan ibaret olan başkanı dün geceden sonra istifa demeyenler, arkasında duranlar Trabzonsporlu değillerdir. Öyle Trabzonsporluluk olmaz. Takım ufak çaplı milletvekili olabilmek adına yarışların yapıldığı küçük siyasi derneğe dönmüş durumda. Sportif olarak saha içi olarak kimsenin taktığı birşey yok. Trabzonspor tekçi anlayışa mahkum ediliyor. Siyasetin ufak oyuncağı oluyor. İnsanları ayrıştırıyor. En önemlisi şiddetle küçülüyor. Bazıları ideolojileri coşturulsun diye buna ön ayak oluyor. Bunlar Trabznsporlu değiller.

Bu adam ve ekibi gidene kadar Trabzonsporluluğumu dondurdum ne kendilerine ne teknik ekiplerine hiçbir desteğim yoktur, olmayacaktırda. Artık tek mücadelem bunları klüpten temizlemek adınadır.

Ayrıca o yorumu yapabilen bir zata nasıl ceza verilmez anlamadım. şikecilerin demeye cüret edemedikleri şeyi diyor ideolojisi uğruna. Bunlar şike mücadelesinde karşı taraftar olanlar aslında.
                          En son MuratJ tarafından düzenlendi; 29.06.2013, 16:39.

Yorum

• biraz once baskanla gorustum sabah ben aradim bakmadi biraz once geri aradi mecnun olayini soyledim mecnun yapmadi yoneticileri ve oyunculari yapti diyor tapeleri fotolari sordum menur yapmadi diyor epey konustuk bizim icin aziz ne ise mecnun da o dur dedim benim trabzonsporlulugumdan supheniz mi var dedi sizin eski baskan mecnundan daha da suclu dedi cok uzatamadim ama mecnun olayinin cok tepki cektigini soyledim
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bak işte bunlar önce Trabzonspor diyemeyenler. bunların ideolojileri, ideolojik açıdan bunları coşturan başkanları adına bunları haklı kılıp doğru göstermek adına aniden böyle Trabzonspor'u satarlar. Tertemiz Trabzonspor'u lekelemeye kalkarlar. Bunu ideolojilerini, ideolojik açıdan bunları coşturan başkanlarını eleştirmemek için korumak için yaparlar. Trabzonspor bunların umrunda değil.

Kimler Trabzonspor'lu kimler aslında Trabzonspor'lu değil hepsi ortaya çıkıyor.

şerefsiz şikeci adi mecnunu yalayıp yutan savcı kararını yok sayan cahil bir kukladan ibaret olan başkanı dün geceden sonra istifa demeyenler, arkasında duranlar Trabzonsporlu değillerdir. Öyle Trabzonsporluluk olmaz. Takım ufak çaplı milletvekili olabilmek adına yarışların yapıldığı küçük siyasi derneğe dönmüş durumda. Sportif olarak saha içi olarak kimsenin taktığı birşey yok. Trabzonspor tekçi anlayışa mahkum ediliyor. Siyasetin ufak oyuncağı oluyor. İnsanları ayrıştırıyor. En önemlisi şiddetle küçülüyor. Bazıları ideolojileri coşturulsun diye buna ön ayak oluyor. Bunlar Trabznsporlu değiller.

Bu adam ve ekibi gidene kadar Trabzonsporluluğumu dondurdum ne kendilerine ne teknik ekiplerine hiçbir desteğim yoktur, olmayacaktırda. Artık tek mücadelem bunları klüpten temizlemek adınadır.

Ayrıca o yorumu yapabilen bir zata nasıl ceza verilmez anlamadım. şikecilerin demeye cüret edemedikleri şeyi diyor ideolojisi uğruna. Bunlar şike mücadelesinde karşı taraftar olanlar aslında.

Tam 1 kereste örneği.

Söyle bakalım neymiş ideolojim.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• Gelen gideni aratır derler ya, tam onu yaşıyoruz şu an.
                                Öyle adamlar varki şu kupa Trabzonspor'a geldiği zaman, akpnin adaleti sayesinde geldi diyecekler; o derece yani.

Yorum

Yükleniyor...
                                X