aziz ne zaman hapse girecek en geç?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Şu Transfer dönemi bitsede kurtulsak orada muhabbet ve heyecan var, ne yalan söyleyeyim ben bile kaptırdım kendimi, barcelonayı alıp getirsen Şampiyon olacaksın sanki bu ligde. ama heyecan işte. insan çok sevdiği için istiyor, transfer sayfasını okuyup yazdıkça bunu çok rahat görebiliyorum, çoğu kişi kendi için bile bu kadar zaman ayırmıyordur belki.
duygu paylaşımının ardından;
fenerin salzburg davası vardı, ayın 23'ünde görüşüldü ne oldu, ya benim haberim yok yada kimsenin umurunda olmadı. var mı bir haber.
Yorum
-
İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Transfer dönemi bitsede kurtulsak orada muhabbet ve heyecan var, ne yalan söyleyeyim ben bile kaptırdım kendimi, barcelonayı alıp getirsen Şampiyon olacaksın sanki bu ligde. ama heyecan işte. insan çok sevdiği için istiyor, transfer sayfasını okuyup yazdıkça bunu çok rahat görebiliyorum, çoğu kişi kendi için bile bu kadar zaman ayırmıyordur belki.
duygu paylaşımının ardından;
fenerin salzburg davası vardı, ayın 23'ünde görüşüldü ne oldu, ya benim haberim yok yada kimsenin umurunda olmadı. var mı bir haber.
Yorum
-
Ahmet Çakar: "Her an, her saniye Fenerbahçe'ye kötü bir haber gelebilir. UEFA'dan bir faks gelebilir."
böyle demiş, ilk haber salzburg davasından gelecek, fener temizim diye kağıt imzalamadan ŞL oynayamazdı, öyle deyip Uefa ve CAS cezalarının ardından en az 20-30 milyon euro ve bir yıl daha ekstra men alır.
şike faksı için önce tff ye uğrarlar fenere gidecek fax, tff ye gelecek fax'dan önce gelmez. ve bence fax öncesi tff yi davet ederler.
Ek : Bu davadan çok büyük bir ceza alma ihtimali sadece özel bir anlaşma ile olur, ancak salzburg mağdur olduğu için bu işten bir para cezası çıkmalı. ancak anlaşma olmadan ben temizim deyip inat ettilerse en az 1 yıl daha ceza alacaklardır. tahminim pek birşey çıkmayacağı(para cezası dışında) yönünde ama çıkarsa varya, doğduklarına pişman ederler.En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 28.01.2014, 00:09.
Yorum
-
artık şikebahcenin küme düşürülecegine eminimkupamızıda alacagız tazminatlarımızıda
En son oflupisiko tarafından düzenlendi; 28.01.2014, 01:28.
Yorum
-
Trabzonspor yerinde başka bir anadolu takımı olsa çoktan kapatmışlardı bu işi.
Ama tekerlerine çomak sokmaya devam edeceğiz.
Trabzonspor ismini her gördükleri yerde it gibi titremeye devam edecekler..2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Emenike'nin beraatinden ekmek çıkarmaya çalışacaklar ama nafile...
Mahkemenin kararı Emenike'ye şike teklif edildiği ama onun bunu kabul etmediği yönünde. Yani teklif var bundan sonrası kabul edilmiş yada edilmemiş önemli değil Şike suçu işlenmiş sayılmaktadır.
Ama gerizekalı kuş beyinlilerden böylesi bir mantık beklemiyoruz elbette. Onlarca mahkumiyetin arasında bir beraat ile hırsızlarını aklayabilecek bir beyinle hayatlarını sürdürmektedirler!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmenike'nin beraatinden ekmek çıkarmaya çalışacaklar ama nafile...
Mahkemenin kararı Emenike'ye şike teklif edildiği ama onun bunu kabul etmediği yönünde. Yani teklif var bundan sonrası kabul edilmiş yada edilmemiş önemli değil Şike suçu işlenmiş sayılmaktadır.
Ama gerizekalı kuş beyinlilerden böylesi bir mantık beklemiyoruz elbette. Onlarca mahkumiyetin arasında bir beraat ile hırsızlarını aklayabilecek bir beyinle hayatlarını sürdürmektedirler!2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
birde şu mesele var:
şimdi şikeciler tapelerin yalan dolandan ibaret olduğunu bunların hepsinin paralel devletin bir oyunu olduğunu iddia ediyor. diyelimki öyle e sen günlerdir Trabzonspor un kaybolan tapelerinden (aslında kaybolan tape falan yok ) bahsediyorsun e bunları kim çıkarttı? şimdi fenerbahçenin tapeleri sahte Trabzonspor unkiler gerçek olmuş oluyorben böyle yüzsüz, terbiyesiz, ahlaksız, emek hırsızı, şeref yoksunu bir camia görmedim... insanda biraz utanma arlanma olur.
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu Celal bey ,ben ne diyorum sen ne diyorsun?
Hala daha mantık arıyorsun bu heriflerde ya... Aziz Yıldırım yapmaz senin yaptığın işkenceyi !2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
Yorum