adam resmen görevi kötüye kullanmış.. ligler başladığında karar versek o lig ne hale gelirdi diyor.. ulan adalet, ahlak mı önemli ligin batması mı.. birisi bunun karısına tecavüz etse, biraz daha bekleyelim yapanı cezalandırırsak adam biter mi diyecek...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Lanet olsun ya bu utanmazlardan harbiden sıkıldım artık yemin ederim nedir bu işkence azerbaycan ligine falan geçelim bu kadar yüzsüzlük bu kadar utanmazlık olmaz. Azize cevap verecekmiş danışıklı dövüş bunların hepsi bizimde adımız geçiyomuş çıkıp biri kendi etik kurulu raporlarını şunun suratına yapıştırmazki arkadaş
Madem bizde bu işin içindeyiz neden bizi kurtarmak için çabalamamışta fenerbahçe için yırtmış kendini onu da açıkladımı ?
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTff'ye şikecilere bas davayi maddi manevi gorsunler ebelerinin nikahlariniYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok mu şu şerefsizlerin itiraflarından yola çıkarak görevi kötüye kullanma davaları açacak cengaverler?
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerde öyle delikanlı yönetim...
Bu laflardan sonra IHO artik yapsin biseyler ya da basbakana sormadan bisey yapamaz o simdi
Hepsinin Allah belasini versin
Adam cinayeti ben isledim diyor bizimkilerde bekleyelim gorelim cocuklar
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar tabi.BMN'nin çok değerli hukukçuları var.para toplayalım ne kadar gerekiyorsa bu namussuzlara dava açalım.
Yorum
-
İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi biz toplayalım sorun yok verelim parası neyse hatta bu işi gönüllü yapacak masrafları kendi karşılayacak bir çok avukatta bulunur ama bu yönetim neci bizim ne yapar ne eder çok merak ediyorum.
Yorum
Yorum