Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adam resmen görevi kötüye kullanmış.. ligler başladığında karar versek o lig ne hale gelirdi diyor.. ulan adalet, ahlak mı önemli ligin batması mı.. birisi bunun karısına tecavüz etse, biraz daha bekleyelim yapanı cezalandırırsak adam biter mi diyecek...
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Lanet olsun ya bu utanmazlardan harbiden sıkıldım artık yemin ederim nedir bu işkence azerbaycan ligine falan geçelim bu kadar yüzsüzlük bu kadar utanmazlık olmaz. Azize cevap verecekmiş danışıklı dövüş bunların hepsi bizimde adımız geçiyomuş çıkıp biri kendi etik kurulu raporlarını şunun suratına yapıştırmazki arkadaş

Madem bizde bu işin içindeyiz neden bizi kurtarmak için çabalamamışta fenerbahçe için yırtmış kendini onu da açıkladımı ?

Yorum

• Tff'ye şikecilere bas davayi maddi manevi gorsunler ebelerinin nikahlarini

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Nefret ediyorum bu insanlardan
          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Yok mu şu şerefsizlerin itiraflarından yola çıkarak görevi kötüye kullanma davaları açacak cengaverler?
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• maa eger ileride Trabzonspora bir risk olusturur daha buyuk ceza aliriz diye bizi gondermek istemediyse birsey diyemem ama feneri kurtarma cabalari gercekten affedilemez.
              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tff'ye şikecilere bas davayi maddi manevi gorsunler ebelerinin nikahlarini
                Nerde öyle delikanlı yönetim...
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Aha toroglu çikti
                  son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok mu şu şerefsizlerin itiraflarından yola çıkarak görevi kötüye kullanma davaları açacak cengaverler?
                    Var tabi.BMN'nin çok değerli hukukçuları var.para toplayalım ne kadar gerekiyorsa bu namussuzlara dava açalım.

Yorum

• Ermaaaaaaan. Erman çıktı.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nerde öyle delikanlı yönetim...
                        Valla sıktı artik onu bekle bunu bekle
                        Bu laflardan sonra IHO artik yapsin biseyler ya da basbakana sormadan bisey yapamaz o simdi
                        Hepsinin Allah belasini versin
                        Adam cinayeti ben isledim diyor bizimkilerde bekleyelim gorelim cocuklar

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Var tabi.BMN'nin çok değerli hukukçuları var.para toplayalım ne kadar gerekiyorsa bu namussuzlara dava açalım.
                          abi biz toplayalım sorun yok verelim parası neyse hatta bu işi gönüllü yapacak masrafları kendi karşılayacak bir çok avukatta bulunur ama bu yönetim neci bizim ne yapar ne eder çok merak ediyorum.

Yorum

• eveeetttt yeni itiraflar geldi
                            ama sırf kendi fb başkanlığı adına
                            şerefsizlere şirin görünmek adına açıklamalar.
                            nasıl haysiyet yoksunu insanlar bizim hakkımızda hüküm sahibi
                            görelim çocuklar.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Ne kadar yalniz oldugumuzu su sorulardan anlayabiliriz
                              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi biz toplayalım sorun yok verelim parası neyse hatta bu işi gönüllü yapacak masrafları kendi karşılayacak bir çok avukatta bulunur ama bu yönetim neci bizim ne yapar ne eder çok merak ediyorum.
                                Toplayalım abicim.zannedersem bi tek bu namussuz aydınlara dava açmamaıştık.

Yorum

Çalışıyor...
                                X