Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şikesine sahip çıkan, şike için yakıp yıkan ve tamamen farklı amaçla ortaya çıkan bir hareketi bile kendi ahlaksızlıklarına alet eden güruha ne denir bilinmez!

Önce hükümet operasyonu dedikleri davayı konjonktür gereği cemaat operasyonuna çeviren oportunizim de cabası.

Toplumdaki ahlaki değer çöküşünün simgesidir Fenerbahçe.

Ne sağcı ne solcu ne milliyetçi ne demokrat, lafına itibar edeceğimiz adam bırakmadın .
    Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Fenev ve aziz bugun bi kez daha rezil oldu bekledikleri kalabaligin 10da 1 ni bile bulamadilar..hemde mac olmasina ragmen..kendi copluklerinde ustelik..fenevlilerde artik azizin kendisini kurtarmanin pesinde olduklarinin farkindalar sanirim..en azindan cogunluk oyle gibi gorunuyor..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• reziller gazetesi
        haberde 300 bin kişi yürüdü diyor fotoğraflarda 3 bin kişi yok

içerisinde vicdan kırıntısı olan aziz ve ekibinin şike yaptını biliyor
        hala daha neyin çırpınışları bunlar? ar damarı çatlamış resmen bunların
        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Başbakan "paralel devlet" diyor kılıçdaroğluyla bahçeli bu iddiaya karşı çıkıyor. Ancak konu fenerbahçeye gelince "aziz yıldırıma haksızlık yapıldı."

Muhalif bir fbli taraftar, siyasi konularda başbakana kin kusuyor, ama "paralel devlet" iddiasını koşulsuz kabul ediyor.

Yani basit bir mantıkla bile bir terslik olduğu anlaşılırken suçlular nasıl böyle kollanabiliyor? nasıl bir ülkede yaşıyoruz? 21 yaşındayım ülke adına umudum 0 ya lanet olsun.
          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Fenerbahçe istismarda sınır tanımıyor.

Yorum

• 1) Yürüyüşe en büyük desteği veren Ali Koç'u destekleyen de cemaat, Fenerbahçeliler'in yürüyüşte en büyük tepki gösterdikleri de cemaat.
              2) Fenerbahçe'ye en çok destek veren kurum hükumet ancak yürüyüşte en çok tepki gören kurum da yine hükumet..
              3) Bir kaç gün önce Ali İsmail Korkmaz'ın katillerini savunan da Aziz Yıldırım..Bugünkü yürüyüşte onun adını kullanıp hükumete sallayanda
              4) Yürüyüşte sürekli Mustafa Kemal'in Askerleriyiz diye bağıran bu topluluğun en önünde asker kaçağı Aziz Yıldırım var..
              5) Aziz Yıldırım sürekli RTE gibi mağduruz deyip onun yolundan gitmesine rağmen, bir çok sol grup bu yürüyüşe katıldı..

5 Madddeyle yürüyüşü özetlemişler. Ne için yürüdüklerini bilmeyen embesil bir topluluk
              En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 16.02.2014, 18:23.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• şimdi diğer fener yalakası sitelere de baktım yazdıkları kalabalığı bir türlü göremedim.

resimlerden gördüğüm kadarıyla
                bugün bağdat caddesinde toplanan kalabalık Trabzon'daki yürüyüşteki kalabalığın 10'da 1'i kadar değil

anlaşılan vicdan sahibi olanlar yürüyüşe katılmamış
                elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• bugünkü fener yürüyüşüne izleyenler vardı

Yorum

• İlk olarak rashomon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sivaspor eğer bu sene uefaya gitme şansı yakalarsa, gidebilecek mi yani bjk ve şb gibi ceza alma durumu var mı ?
                    Sivas katılmadığı için ceza almamıştı bu sene katılırsa alabilir.
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Biraz dizayn'dan anlayan arkadaşlar yardım etsin ya
                      Bu resimden çok iyi capsler çıkar. Aslında Türk hava yolları logosunu dizayn ile yapılırsa baya güzel olacaktı bence.

Ömer

Yorum

• verdiğimiz mücadelenin eşi benzeri yok tarihte.sağcısı solcusu bütün o.ç.lere karşı verilmiş bir mücadele.

Yorum

• İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yaşasın türk alfabemiz.
                          Bence artık shike yazalım bunu, avrupalı arkadaşlar 'ş' tuşunu buluna kadar RTÜK ve yeni internet yasamız bizi ..yorar.
                          harbiden yauv,

bende epey s'li shike yazdim , olaya hic bu acidan bakmamistim

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            harbiden yauv,

bende epey s'li shike yazdim , olaya hic bu acidan bakmamistim
                            Harbiden, hiç aklına gelmedi mi? Yemezler koçum.

Ben devamlı manşetleri okurken aklım karışıyor.
                            'shike dosyası'
                            'shike davası Türkiye'yi sallıyor'

Yahu bir üreme organı nasıl sallar Türkiye'yi? Nasıl davası olur şu keratanın? Azizin burada ki rolü nedir?

Bu gibi sorular hep aklımdan geçer yani.....
                            Ömer

Yorum

• Fenerbahçe kalleşçe öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ı ve ailesini tepe tepe kullanarak mağdur algısı yaratmayı başardı. Helal olsun valla ne diyeyim.
                              En son Murat' tarafından düzenlendi; 16.02.2014, 20:48.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fenerbahçe kalleşçe öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ı ve ailesini tepe tepe kullanarak mağdur algısı yaratmayı başardı. Helal olsun valla ne diyeyim.
                                En çok garibime giden de ailesinin buna alet olması. Daha bir kaç gün önce Aziz Yıldırım oğullarının katillerini savunuyordu. Bugün gidip o adamın arkasında yürüdüler..
                                www.x.com/zykmda

Yorum

Çalışıyor...
                                X