Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baransu ya onursal baskanlik verilmeli şike sureci basladigin dan itibaren ilkdefa bi program da boyle trabzonsporun guzel savunuldugunu gordum

Yorum

• herkes baransuyu dinlesin derim. adam kapaklari birer birer takiyor. sunucu durmadan baransunun konusmasini kesiyor

Yorum

• herkes baransuyu dinlesin derim. adam kapaklari birer birer takiyor. sunucu durmadan baransunun konusmasini kesiyor

Yorum

• lemi bile laf sokuyo şikecilere........
          üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• cornuyu raki masasinda agirlamislar

Yorum

• Şikecilerin avukati fb yi niye uefa mail atarak sikayet ediyolar diyo baransu da burda adalet bulamadiklari için sikayet ediyolar diyo,bizim avukatta baglandi saldirin oglum )

Yorum

• Hakan Orhan Bağlandı. Gol geliyor gollll yapıştır abi Kurban olayım telefonu kapattır bu avukat nüsvettesine.

Yorum

• Bu programı izlemeyin bence sinirlerinize yazık. Avukatın söylediği laflara bak rakı masasında bilmem neler neler.

Bunlar küme düşünce bunlar kendilerini asarlar bence hayatımda bu kadar mal bir topluluk görmedim. Şikebahçeyi tutmak için hastaneden kafası kırık raporu felan mı alıyolar bunlar. Adamın yaptığı yorumları akla mantığa sığdırmak imkansız.

Bütün dünyadaki hukukçular bilmiyor bu işleri sadece gerizekalı şikebahçeli hukukçular mı biliyor? Yaptınız arkadaş bu şikeyi işte oraya buraya kaçmanın alemi yok. Konuştukça daha mal ve salak olduğunuz anlaşılıyor. Bu kafayı yaşayan adamlar nasıl milyon dolarlarla oynuyorlar anlamak mümkün değil. Avukatı rakı masası örneği verir. Doktoru Nevzat şakar hastaneye gittiğinde geberir inşallah diye twit atar. Neler gördü okudu bu gözler. Hey gidi.

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hakan Orhan Bağlandı. Gol geliyor gollll yapıştır abi Kurban olayım telefonu kapattır bu avukat nüsvettesine.
                    Ve gol ve golll

Yorum

• ilk kez böyle güzel bir yayin izliyorum acikcasi. baransu ve ts avukati hakan orhan cok güzel kapak takiyorlar sikecilere

Yorum

• Keske avukatlara yaptigimiz gibi Baransu'ya da teklif yapsak.
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İnanılmaz güzel bir gece oldu. Avukatımız Hakan Orhandan Allah razı olsun. fb li avukat bin pişman olmuştur. bakın ya yarın işsiz kalır yada insan içine bir daha çıkamaz-gerçi bunlar hırsıza kahraman muamelesi yapma kültürüne sahip ne diyorum ben.

Yorum

• buyrun hepsi burada video anında geldi. oscarlık izlemeyen pişman olur.

Yorum

• sanırım seçimlerle ilgi olarak bütün memlekete noluyo lan dedirtecek tavır boş oy atmaktan ziyade trabzon belediyesini sosyalist bi partinin kazanması olurdu ...
                              sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• yakında UEFA dan bi şemsiye bekliyorum ben...
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Çalışıyor...
                                X