Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bi dahakine Luciano Moggi'yle kıyaslayacağım söz!

(aZİZ'in İtalyan ve kel olanı)
    bence kimseyle kıyaslama illa şikeci biriyle kıyaslayacaksın yani...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Trabzonspor Kulübü ‏@Trabzonspor 2 dk.
      Hak arayışı Euronews’te 13 dilde yayınlandı
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor Kulübü ‏@Trabzonspor 2 dk.
        http://tr.euronews.com/2014/01/27/ko...-karsi-yurudu/
        İstanbulda yapacağımız eylem daha çok ses getirecek... nekadar organize olabilirsek okadar iyi bizim için...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Koç Gibi Ananas(!) Yıldırım Gibi Şike

Yorum

• Trabzonspor şike süreci için yeni yol haritası belirleyecek.

Trabzonsporlu yöneticiler ve avukatlar bugun şike sürecini masaya yatırarak yeni taktikler belirlemek için İstanbul’da bir araya gelecek.

Trabzonspor kulübünün şike sürecinde birlikte çalışmak amacıyla anlaştığı 4 avukat Erdem Egemen, Nusret Yılmaz, Atilla Dilaver ve Hakan Orhan’a bu gün saat 14.00'de İstanbul'da toplantı gerçekleştirecek. Toplantıda bundan sonra atılacak adımlar belirlenerek yeni yol haritasının çizileceği öğrenildi

umarım toplantıdan sonra yol haritasıyla ilgili bir açıklama yaparlar...

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor Kulübü ‏@Trabzonspor 2 dk.
              http://tr.euronews.com/2014/01/27/ko...-karsi-yurudu/
              Trabzonspor için şike davası bitmedi

Türkiye’deki şike davası sonuçlandı. Ama Trabzonspor taraftarları için henüz değil. 30 binin üzerinde bordo mavili taraftar Trabzon sokaklarında yürüdü. Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2010-2011 sezonu şampiyonu olarak Trabzonspor’u tescil etmemesini protesto etti.

Bordo mavililer 2 nedenden dolayı haksızlığa uğradıklarını düşünüyor. Birincisi, şike skandalının merkezinde yer alan ve o sezon şampiyon sayılan Fenerbahçe geçtiğimiz yaz UEFA tarafından şike yaptığı gerekçesiyle Avrupa Kupalarından 2 yıl men cezası aldı. İkincisi, 17 Ocak’ta Yargıtay, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın şike suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezasını onadı.

Haberin yazılı metni.
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor için şike davası bitmedi

Türkiye’deki şike davası sonuçlandı. Ama Trabzonspor taraftarları için henüz değil. 30 binin üzerinde bordo mavili taraftar Trabzon sokaklarında yürüdü. Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2010-2011 sezonu şampiyonu olarak Trabzonspor’u tescil etmemesini protesto etti.

Bordo mavililer 2 nedenden dolayı haksızlığa uğradıklarını düşünüyor. Birincisi, şike skandalının merkezinde yer alan ve o sezon şampiyon sayılan Fenerbahçe geçtiğimiz yaz UEFA tarafından şike yaptığı gerekçesiyle Avrupa Kupalarından 2 yıl men cezası aldı. İkincisi, 17 Ocak’ta Yargıtay, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın şike suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezasını onadı.

Haberin yazılı metni.
                adamları dünyaya rezil rüsva ettik

Yorum

• Kayserispor eski yöneticilerine kulübün hesaplarındaki usülsüzlük nedeni ile hapis cezası verilmiş...

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Bugün euronews'te en çok izlenen haber;

Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                      Komünar..

Yorum

• Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, geçtiğimiz günlerde Beyaz Tv'ye yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını iddia etti.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan bir açıklama yayınlayarak Beyaz Tv'ye hafta sonunda yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını iddia etti. Trabzonspor Basın Sözzcüsü olduğundan beri yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Yakup Aslan, "Fenerbahçeliler Trabzonspor'a para veriyorlar bizi Aziz Yıldırım'dan kurtarın" sözleriyle büyük olay yaratmıştı. Fenerbahçe Kulübü de bu sözler üzerine borsada işlem gören bir şirket olan Trabzonspor'un araştırılması gerektiğini belirterek savcıları göreve çağırmıştı.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, "Fenerbahçe'nin küme düşmesini ve Aziz Yıldırım'ın hapse girmesini istemediğini" sözlerinin çarpıtıldığını şu açıklamayla ifade etti:

"Birkaç gün önce Beyaz TV’ye vermiş olduğum demeçten hareketle, internet medyasında ve yazılı basında; “Fenerbahçe’nin küme düşmesini ve Aziz Yıldırım'ın hapse girmesini istemediğim” şeklinde yayınlar yapılmaktadır. Bu söyleşide benim vurgulamak istediğim şey çok farklı olduğu halde, “hata yaptı ve şimdi kendini savunuyor” şeklinde anlaşılmamak için şimdiye kadar cevap verme gereksinimi duymadım. Ancak, ifadelerimin doğru anlaşılamamasından kaynaklanan rahatsızlığı gidermek amacı ile bu açıklamayı yapma gereksinimi doğmuştur. Bana sorulan “Fenerbahçe ile Trabzonspor’un husumeti ne zaman bitecek” şeklindeki soruya “sporda husumet olmaz, bizim Fenerbahçe ile husumetimiz yoktur, kupa davamız vardır, kupayı alınca adalet tecelli edecek ve bu sorun çözülecektir” şeklinde cevap verdim. “Fenerbahçe’nin küme düşürülmesi ve Aziz Yıldırım’ın hapse girmesine ne diyorsunuz?” şeklindeki diğer bir soruya ise; suçu işleyenin cezasını çekmesi gerektiğini belirterek şunları söyledim. “Suç işleyenler cezasını çekecekler ki bir daha bu tür manipülasyonlara teşebbüs etmesinler. Ancak, Fenerbahçe’nin küme düşmesini veya Aziz Yıldırım’ın hapse girmesini isteyecek olan biz değiliz, bu bizim değil hukukçuların yetkisinde olan bir durum, verilecek cezayı onlar tayin edeceklerdir” şeklinde cevap verdim. Eleştirilerin şahsımla ilgili olanlarını önemsemiyorum. Zira, benim Trabzonsporluluğumu ispata ihtiyacım yoktur. Ancak, Trabzonspor camiasına zarar vermemek, camia içinde tartışma yaratmamak ve camiamıza karşı iyi niyet beslemeyenleri sevindirmemek için maksadını aşan eleştirilerden kaçınılması gerektiğini düşünüyorum. Saygıylarımla."

Yorum

• adnan aybaba isimli gazeteci!!!Zokora'ya "hainin teki, adam değil, şerefsizin teki" dediği için 194 gün hapis cezası aldı.Ceza 3.880 TL para cezasına çevrildi ve daha önce benzer bir suçtan ceza aldığı için ertelenmedi.

Darısı ırkçıların başına.
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• adnan aybaba isimli gazeteci!!!Zokora'ya "hainin teki, adam değil, şerefsizin teki" dediği için 194 gün hapis cezası aldı.Ceza 3.880 TL para cezasına çevrildi ve daha önce benzer bir suçtan ceza aldığı için ertelenmedi.

ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adnan aybaba isimli gazeteci!!!Zokora'ya "hainin teki, adam değil, şerefsizin teki" dediği için 194 gün hapis cezası aldı.Ceza 3.880 TL para cezasına çevrildi ve daha önce benzer bir suçtan ceza aldığı için ertelenmedi.

rezilliğe bak adamın ilk vukaatıda değilmiş...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, geçtiğimiz günlerde Beyaz Tv'ye yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını iddia etti.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan bir açıklama yayınlayarak Beyaz Tv'ye hafta sonunda yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını iddia etti. Trabzonspor Basın Sözzcüsü olduğundan beri yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Yakup Aslan, "Fenerbahçeliler Trabzonspor'a para veriyorlar bizi Aziz Yıldırım'dan kurtarın" sözleriyle büyük olay yaratmıştı. Fenerbahçe Kulübü de bu sözler üzerine borsada işlem gören bir şirket olan Trabzonspor'un araştırılması gerektiğini belirterek savcıları göreve çağırmıştı.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, "Fenerbahçe'nin küme düşmesini ve Aziz Yıldırım'ın hapse girmesini istemediğini" sözlerinin çarpıtıldığını şu açıklamayla ifade etti:

"Birkaç gün önce Beyaz TV’ye vermiş olduğum demeçten hareketle, internet medyasında ve yazılı basında; “Fenerbahçe’nin küme düşmesini ve Aziz Yıldırım'ın hapse girmesini istemediğim” şeklinde yayınlar yapılmaktadır. Bu söyleşide benim vurgulamak istediğim şey çok farklı olduğu halde, “hata yaptı ve şimdi kendini savunuyor” şeklinde anlaşılmamak için şimdiye kadar cevap verme gereksinimi duymadım. Ancak, ifadelerimin doğru anlaşılamamasından kaynaklanan rahatsızlığı gidermek amacı ile bu açıklamayı yapma gereksinimi doğmuştur. Bana sorulan “Fenerbahçe ile Trabzonspor’un husumeti ne zaman bitecek” şeklindeki soruya “sporda husumet olmaz, bizim Fenerbahçe ile husumetimiz yoktur, kupa davamız vardır, kupayı alınca adalet tecelli edecek ve bu sorun çözülecektir” şeklinde cevap verdim. “Fenerbahçe’nin küme düşürülmesi ve Aziz Yıldırım’ın hapse girmesine ne diyorsunuz?” şeklindeki diğer bir soruya ise; suçu işleyenin cezasını çekmesi gerektiğini belirterek şunları söyledim. “Suç işleyenler cezasını çekecekler ki bir daha bu tür manipülasyonlara teşebbüs etmesinler. Ancak, Fenerbahçe’nin küme düşmesini veya Aziz Yıldırım’ın hapse girmesini isteyecek olan biz değiliz, bu bizim değil hukukçuların yetkisinde olan bir durum, verilecek cezayı onlar tayin edeceklerdir” şeklinde cevap verdim. Eleştirilerin şahsımla ilgili olanlarını önemsemiyorum. Zira, benim Trabzonsporluluğumu ispata ihtiyacım yoktur. Ancak, Trabzonspor camiasına zarar vermemek, camia içinde tartışma yaratmamak ve camiamıza karşı iyi niyet beslemeyenleri sevindirmemek için maksadını aşan eleştirilerden kaçınılması gerektiğini düşünüyorum. Saygıylarımla."
                                Şu bir gerçek ki başkan ve yöneticilerimiz çok çapsız. Yazık valla şu adamlar bizleri temsil ediyorlar hesapta.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Çalışıyor...
                                X