Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak winner tarafından gönderildi
    fb'li yönetici mahmut uslu daha geçen hafta bu yasadan yararlanmak için başbakan bize söz vermişti dedi.

her şey de olduğu gibi son sözü söyleyecek başbakanın son dakikada seçimleri düşünerek bu davayı da kapsama aldırma hamlesi gelebilir.
    böyle bişey mümkün değil göreceksiniz bakın bu davalarda yeniden yargılama olmayacak. uslunun yaptığı açıklamalar herzamanki gibi fenerbahçelilerin gazını almaktan başka bişey değil.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yeniden yargılama olsa ne olacak sürdükleri tarlalar, ektikleri ekinler, inşaat işçileri yok mu olacak Yeniden yargılama olmaz da bu dangalakların her ufak ihtimalde kazandık vs. gibi triplere girmeleri güldürüyor beni
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeniden yargılama olsa ne olacak sürdükleri tarlalar, ektikleri ekinler, inşaat işçileri yok mu olacak Yeniden yargılama olmaz da bu dangalakların her ufak ihtimalde kazandık vs. gibi triplere girmeleri güldürüyor beni
        bide diyolarya işte gördünüzmü bakın biz suçsuzuz gülmekten ağrılar giriyor karnıma

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bide diyolarya işte gördünüzmü bakın biz suçsuzuz gülmekten ağrılar giriyor karnıma
          Tam mallar gerçekten insan bu kadar mı beyinsiz olur. Yargıtay kararını açıkladı bir tek aziz mi yapmış diyor bana gönderdim kararı ceza alanlara bir bak beyinsiz dedim bir daha cevap alamadım
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• aziz kandırmaya devam ediyor bunları. küme düştükleri açıklandığı gün azizin peşine gidenleri ozaman göreceğiz.
            Allah beyin vermiş. ama bunlar onu kullanmayı bilmiyor. azize kul köle olmaya devam edin..
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tam mallar gerçekten insan bu kadar mı beyinsiz olur. Yargıtay kararını açıkladı bir tek aziz mi yapmış diyor bana gönderdim kararı ceza alanlara bir bak beyinsiz dedim bir daha cevap alamadım
              bide" kahe nasıl inşaat işçisi olmuş" diye sor hemen error verirler

Yorum

• Kahe demirci mi kalıp ustası mı?
                Tapelerde bu ayrıntı yok. O nedenle bundan bi şey çıkmaz
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kahe demirci mi kalıp ustası mı?
                  Tapelerde bu ayrıntı yok. O nedenle bundan bi şey çıkmaz
                  bak bunu düşünemedim işte

Yorum

• Artık yeter dayanamıyorum bu adaletsizliğe , verin artık hakkımızı ve adaletimizi.

Yorum

• o şenez erzik denen azılı şikeci orda olduğu müddetce uefa kararları yumuşar adamlar her yere şikeci sokmuş..

Yorum

• EfsaneSpor ‏@SporEfsane 38 dk.
                        Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: "Kesinleşen davalar, yeniden yargılanma kapsamına girmiyor ve mümkün değil"
                        Şike davası yeniden yargılanmayacak
                        Hamiş

Yorum

• Galatasaray’ın sakat Bruma’yı Gaziantepspor’a kiralanması etik mi değil mi tartışmalarını da beraberinde getirdi. Bu etik mi sorusuna yanıtlayan Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl, Radyospor’da “Türkiye’de şike bile yapıldı. Bunun neresi etik değil. Eğer bu etik değilse etik ne? Biz, Galatasaray zarar görsün istemedik” dedi.

“Avrupa maçlarında Galatasaray gol atınca ben havalara zıplıyorum” diyen Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl, Radyospor’da Aydın Cingöz ile Haber Aktif’te Bruma’nın transferinden ötürü yapılan etik tartışmalarına “gülüyorum” dedi.

Galatasaray’ın yaşadığı sıkıntıya karşılık beklemeden yardımcı olduklarını ifade eden Kızıl, “Galatasaray’ın bir yabancı sınırı sorunu vardı ve bizden de onlara yardım etmek düştü. Başka bir kulüp olsa onlara da yardım ederiz. ‘Etik değil’ söylemlerini çok komik buluyorum. Bunun neresi etik değil. Galatasaray, Bruma gibi bir yıldızı getirmiş bir sorun yaşıyor. Biz de bu konuya ‘evet’ dedik. Türkiye’de neler oldu, şike oldu. Bu etik değilse ne etik?”

AVUKATI KARŞI ÇIKMIŞ!
                          Bruma’nın Antep’e kiralanma sürecini de anlatan Kızıl sözlerine şöyle devam etti: “Gaziantepspor olarak bir karşılık beklemedik. Bruma’yı alırız ama sizden oyuncu istiyoruz diye talebimiz olmadı. Galatasaray, Bruma’nın sözleşmesini askıya almak istemiş ama oyuncunun avukatı buna karşı çıkınca böyle bir fikir gelişmiş. Bize de böyle bir talep gelince ‘evet’ dedik. Biz, Galatasaray zarar görsün istemedik.”

Kızıl son olarak Bruma’nın sezon sonuna kadar kiralandığını ve iyileşirse son hafta maçlarında oynayabileceğini ifade etti.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            EfsaneSpor ‏@SporEfsane 38 dk.
                            Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: "Kesinleşen davalar, yeniden yargılanma kapsamına girmiyor ve mümkün değil"
                            Gerçi bizim meclis alışıktır gece yarısı değişiklik önergesi verip yasalaştırmaya, azizin bedelli askerlikten yararlandırılması gibi. Bir tehlike de chp ve mhp nin vermesi neredeyse kesin olan kanun değişikliği tekliflerinden gelebilir. Umarım bu yasa meclis tatile girene karar genel kurula gelemez
                            Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gerçi bizim meclis alışıktır gece yarısı değişiklik önergesi verip yasalaştırmaya, azizin bedelli askerlikten yararlandırılması gibi. Bir tehlike de chp ve mhp nin vermesi neredeyse kesin olan kanun değişikliği tekliflerinden gelebilir. Umarım bu yasa meclis tatile girene karar genel kurula gelemez
                              yeniden yargılama birkaç dava için olamaz eğer yeniden yargılama yapılacaksa bütün davalarda olmalıki bu kaos yaratır o yüzden bu bence mümkün değil bunu kimse göze alamaz. sadece kesinleşmemiş davalar için yeniden yargılanma olabilir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                EfsaneSpor ‏@SporEfsane 38 dk.
                                bu ülkenin basbakani imkansizi basarir...hic güvenemiyorum

INSALLAH tekrardan yargilanma olmaz!!
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

Yükleniyor...
                                X