Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeniden yargılama olacak bu belli oldu. Kuru yanarken yanına yaş'ı da koymadan yapmazlar. Hepimize geçmiş olsun. Bu iş burada bitmiştir...
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeniden yargılama olacak bu belli oldu. Kuru yanarken yanına yaş'ı da koymadan yapmazlar. Hepimize geçmiş olsun. Bu iş burada bitmiştir...
      Yas bizmi oluyoruz abi :-)
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu konuda farkli dusunuyoruz abi, bence kim gelirse gelsin siyasetin kuklasi olacakti İHO nun en buyuk hatasi bunu acik acik gozumuze soka soka yapmasiydi...
        Hakan Kulaçoğlu da siyasetin kuklası olur muydu sence?
        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeniden yargılama olacak bu belli oldu. Kuru yanarken yanına yaş'ı da koymadan yapmazlar. Hepimize geçmiş olsun. Bu iş burada bitmiştir...
          Metin Feyzioğlu'nu dinliyorum. Yapılması düşünülen değişklik için, ÖYM'lerin kaldırıldığı kanunun resmi gazetede 5 Temmuz 2012'de yayımlandığını ama meclşste 2 Temmuz 2012 günü kabul edildiğini, dolayısıyla tarih olarak 2 Temmuz 2012'nin baz alınmasının daha doğru olacğaını söyledi. Bunun tek nedeni, şike davasını da kapsama alabilmek. Oysa biliyoruz ki, bir kanun ancak resmi gazetede yayımlandığında resmiyet kazanır. Şike davasını da bu kapsama almak istiyor ama tepki almamak için açıkça söyleyemiyor.
          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• metin feyzioglu habertürkte canlı yayında. yargılamanın yenilenmesinden bagsediyor kanun meslisten 2 temmuzda cıktı 5 temmuzda yürürlüge girdi ama biz 2 temmuzdan itibaren yargılamayı yenileyelim daha geniş kapsamlı olur diyor.
            ne insanlar var Allahım ya adam boş boş konusuyor bir saatir

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Metin Feyzioğlu'nu dinliyorum. Yapılması düşünülen değişklik için, ÖYM'lerin kaldırıldığı kanunun resmi gazetede 5 Temmuz 2012'de yayımlandığını ama meclşste 2 Temmuz 2012 günü kabul edildiğini, dolayısıyla tarih olarak 2 Temmuz 2012'nin baz alınmasının daha doğru olacğaını söyledi. Bunun tek nedeni, şike davasını da kapsama alabilmek. Oysa biliyoruz ki, bir kanun ancak resmi gazetede yayımlandığında resmiyet kazanır. Şike davasını da bu kapsama almak istiyor ama tepki almamak için açıkça söyleyemiyor.
              aynı anda yazmışız abi cıldırmamak elde değil

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ligden çekilmek en başta meydanı onlara bırakmak gibi geliyordu bana. Ki bu, karakterimize zıt.
                Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin diye bir söz var.
                Artık umrumda değil. Alsınlar onların olsun her şey. İstedikleri dümeni döndürsünler.
                İstedikleri oldu.
                Keşke bu lanet ligden çekilsek.
                Hayatımız on kat huzura erer.
                hangi meydan, ortada meydan kural, adalet, yokki
                iki güreşçi güreş tutuyor.biri diğerini tus ediyor hakemde hayır herkes yanlıs gördü.tam tersi diğeri tus etti diyor..meydan sahipleride evett doğrudur diyor..

bizimle dalga geçilen bir ortamda biz kuklayız bana göre.
                tam tersi, bu ligte oynamamız karakterimize ters esas olan..
                yarın bizim takım acıklama yapsın bu ligi bırakıyoruz diye 1 hafta içinde bütün seytani planlar tersine döner..
                o kadar eminim..
                şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• bende dinliyorum ve çıldırıyorum. ey alllahım ya.... twitırdan soru aktaralım @habertürktv ayrıca şikeyiaklama sabrımızı taşırma başlığına destek verelim ttden düşmüş gene

Yorum

• "Ligden cekilelim" diyen renkdaslar, bu mumkun degil. Borsaya acik, bu seviyede bir kulup, hele bu kadar borcla kesinlikle boyle bir sey yapamaz. Yonetime seni beni getir, biz de yapamayiz, kimse yapamaz.

Yorum

• Metin Feyzioğlu, benim de içimde bulunduğum kurumun, ulusal alanda temsilciliğini yapan meslek örgütünün başkanı.

Ancak bu büyük hukukçuya, üstad-ı azama sormak lazım;

Be Sayın (!) Feyzioğlu, Özel Yetkili Mahkemeleri kaldıran kanuna atıf yapıyorsun da, o kanunun sonunda "bu kanun yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer" yazmıyor mu ? Mecliste kabul edildiği tarih ne zaman baz alınmış, bir de bunun Çankaya'daki noterlikte onayı yok mu???

Siz "hukukçu" değil miydiniz ???
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Metin Feyzioğlu, benim de içimde bulunduğum kurumun, ulusal alanda temsilciliğini yapan meslek örgütünün başkanı.

Ancak bu büyük hukukçuya, üstad-ı azama sormak lazım;

Be Sayın (!) Feyzioğlu, Özel Yetkili Mahkemeleri kaldıran kanuna atıf yapıyorsun da, o kanunun sonunda "bu kanun yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer" yazmıyor mu ? Mecliste kabul edildiği tarih ne zaman baz alınmış, bir de bunun Çankaya'daki noterlikte onayı yok mu???

Siz "hukukçu" değil miydiniz ???
                        Adam o kadar cabaliyor ki sike davasini bu yeniden yargilama surecine baglamaya, en buyuk derdinin, amacinin bu oldugundan supheleniyorum artik.

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adam o kadar cabaliyor ki sike davasini bu yeniden yargilama surecine baglamaya, en buyuk derdinin, amacinin bu oldugundan supheleniyorum artik.
                          başbakanla görüştükten sonra 5 temmuz diyordu şimdi 2 temmuza çekti ? ulan oyuncak olası herifler ya..

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "Ligden cekilelim" diyen renkdaslar, bu mumkun degil. Borsaya acik, bu seviyede bir kulup, hele bu kadar borcla kesinlikle boyle bir sey yapamaz. Yonetime seni beni getir, biz de yapamayiz, kimse yapamaz.
                            acıkca söylemesinler ozaman gizlice söylesinler..
                            bu kumpastan ancak böyle kurtuluruz..

Bu işin kapatılma ihtimali varmı ?Türkiye'ye göre .. Maalesef var.

Daha nasıl Şike kanıtı olacak ? adamlar hala neler yapıyor görmuyormusunuz..

Bakın görün, 2011 yılı için yetkili kurumlar..ya bize göre fenev sampiyon diyecek...yaaa iki takımıda sampiyon ilan edecekler veya iptal geçersiz sayacaklar..

Cunku FENEVIN gazının alınması lazım.

Bence tek kurtulusumuz LİGTEN CEKILECEĞİMİZİ söylemek..bu konu cok önemli..KİMSE BİZİ DİKKATE ALMIYORRRR....hiç birsey yapmıyoruz cunku...

heee ligten cekileceğimizi söylememize rağmen yine bir kılıf bulup yukarıda söylediğim ihtimallerden biri olursa ozaman hakikaten bizim burda ne işimiz var soruyorum size ??

ben sahsen kabullenemem
                            TEK SANSIMIZ BU .
                            En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 07.01.2014, 23:53.
                            şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• bu kadar kaşı gözü oynayan adamı hiç sevmem... bunu niyeti besbelli...

Yorum

• ulan resmen yargıtaya karar verme diyor canlı yayında.

Yorum

Çalışıyor...
                                X