Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ağlayacaksan oynamayalım
    ya bu resmı kım nerden cekmıs yada bulmus buraya koymus gulmekten öldurdu benı resmı face twiter a whatsup a heryere koydum )) bu resmı buyuk bı pankart yaptırıp altına bu aglayacaksan oynamayalım yazısınıda koyup assak stada ne guzel olur ) bu arada resımdekı ufaklıklarıda opmek ısterdım valla

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya bu resmı kım nerden cekmıs yada bulmus buraya koymus gulmekten öldurdu benı resmı face twiter a whatsup a heryere koydum )) bu resmı buyuk bı pankart yaptırıp altına bu aglayacaksan oynamayalım yazısınıda koyup assak stada ne guzel olur ) bu arada resımdekı ufaklıklarıda opmek ısterdım valla
      o resim benim bilgisayarımdada var. aylarca bilgisayarımdan silmedim resmi nedeni ise yargıtay kararı açıkladığında facede paylaşacaktım (kararın aynen onanacağından okadar emindim yani ) ve sonunda kararlar aynen onandı bende hemen faceye koydum resmi gerçekten güzel bir resim
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• ya dıger ufaklıkta cok tatlı cıkmıs ama bunlar demekkı daha bebekken baslıyolar boyle aglamaya

Yorum

ya dıger ufaklıkta cok tatlı cıkmıs ama bunlar demekkı daha bebekken baslıyolar boyle aglamaya
          bu yaşlarda hepsi tatlı oluyor büyüyünce zehirliyorlar

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bu sahtekarlıkları yapanlar ne kadar şerefsizse bu şerefsizliklere sahip çıkanlar da en az bu sahtekarlar kadar suçludur.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Bozdağ: Kesin hükme bağlanmış davalar tekrardan görülmeyecek!
              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zaten bizim Şike davası ÖYM tarafından yargılanmadıkı AĞIR CEZA MAHKEMESİ tarafından yapıldı bu yargılama.Sonuçta yeniden yargılamaya karar verilecek olursa ACM sinide içine almış olurki ozaman Türkiyede hukuk sisteminin çökmüş olduğunu bu devlete güvenilmeyeceğini Devlet Eliyle itiraf etmek olurki bunu hiçkimse göze alamaz diye düşünüyorum
                Hakkatende öyleymiş. Demin bir yazı okudum öymler kapatılıp, davalar ağır ceza mahkemesine devredilecekmiş. Ee, zaten şike davasına ağır ceza mahkemesi bakıyomuş. o zaman biz ne diye üzülüyodukki

Yorum

• Lube Ayar ‏@lubeayar52 sn.
                  en son açıldığı halde, 'hızlandırılmış' fenerbahçe davası, düzenlemenin dışında kaldı.. evet şimdi neyi bekliyoruz?!

Yorum

• SON DAKİKA : 03.02.2014 Tarihinde UEFA ve FİFA TFF ye Fenerbahçe ile ilgili LİG düşür Talimat yazısı gönderecekmiş. Talip doğan karlıbel

SON DAKİKA : UEFA disiplin kurulu kişilere verilecek CEZALARI haftaya açıklıyor Çıkar amaçlı suç örgütü lideri Aziz Yıldırım ve OLGUN PEKERE

ÖMÜR BOYU MEN Cezaları verilmiş.
                    En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 29.01.2014, 12:39.

Yorum

• Şemsiyesi bekle lube

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kimse yok buralarda, galiba cisse geldi ben bi transfer konusuna bakıyım

Yorum

Bunu şikecilerle yapacağımız maçta büyük bir pankart yapıp tribünde 61. dakika açmak lazım taraftar gruplarını harekete geçirelim

Altına da güzel bir yazı bulunmalı..
                          Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                          Komünar..

Yorum

• Adalet Bakanlığı'ndan yapılan açıklama fb cephesinde soğuk duş etkisi yarattı.

Eğer bu şekilde yasalaşırsa şike davası kapsama alınmayacak.

Yine de yasa çıkmadan hiçbir şey belli olmaz her türlü pazarlık dönebilir.
                            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Altına guzel bı yazı varda o baska bı resımler olur ""koydukmu""

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bozdağ: Kesin hükme bağlanmış davalar tekrardan görülmeyecek!
                                defalarya yazdık burda bu davalar hakkında yeniden yargılama olmaz diye...

Yorum

Çalışıyor...
                                X