olgun peker baglandi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadnanın ayık olduğundan mı şüphe edeyim beyninin olup olmadığından mı
Yorum
-
İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtalya Futbol Federasyonu Türkiye'ye Şike suçundan 'çifte standart' uyguladığı İçin Uefa'yı mahkemeye verecekmiş...
Şayet bu doğruysa , Juventus maçında '' Türkiyede Şike serbesttir ya İtalya da ???'' diye bir pankart ile (İtalyanca) çıkmanın tam zamanı.
Allahım , sen bu basireti bu cesareti bizim yönetimden esirgeme yarabbim. Bir maçlık be!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Halen daha kandırıyolar milletiyeniden yargılamaymış. Olmucak abi yargılama felan. Görürde bakarsınız seçime kadar yem atıyolar. Düşünsenize İlker Başbuğ yeniden yargılanıyor ve suçsuz bulunup çıkıyor siyasete giriyor????
Sizce buna cesaret edebilir mi rte? İlker Başbuğ içerden çıkarsa kahraman olarak çıkar. rte 3 dönemden dolayı ya bırakacak ya köşke çıkacak. Kendinin başta bulunmadığı bir hükümeti çok ama çok zorluyacak bir adım atmaz. Eğer bu hareketi yaparsa döndüğünde ne partisi kalır nede eski gücü.
Neyse ben o haklıdır bu haklıdır demiyorum. Siyasi bir görüşümde yoktur sakın laflarımdan bir anlam çıkarıp bana sallamayın tşk ederim...
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeske baransu gibi biri olsa yönetimde
Yorum
-
Yorum