Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• olgun peker baglandi

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      adnanın ayık olduğundan mı şüphe edeyim beyninin olup olmadığından mı
      İkisinden de suphen olmasin,adnan denyosu şike icin para sahanin icinde alinip verilirse şike olduguna inanacak heralde

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İtalya Futbol Federasyonu Türkiye'ye Şike suçundan 'çifte standart' uyguladığı İçin Uefa'yı mahkemeye verecekmiş...

Şayet bu doğruysa , Juventus maçında '' Türkiyede Şike serbesttir ya İtalya da ???'' diye bir pankart ile (İtalyanca) çıkmanın tam zamanı.

Allahım , sen bu basireti bu cesareti bizim yönetimden esirgeme yarabbim. Bir maçlık be!
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• olgun peker:

-yurt disinda isim geregi bir kac ay sonra türkiyeye dönecegim.
          -avukatlarim itiraz edecekler ama umudum yok
          -bu dava sike davasi degil, ben monte edildim bu davaya

Yorum

• Bu mecnun kafayi yemiş ) niye baglanmis programa hayirli olsun demek icin baglanmiş haci bunu tehdit ettimi diycem ama haci ya da pek bi inancim yok )

Yorum

• Halen daha kandırıyolar milleti yeniden yargılamaymış. Olmucak abi yargılama felan. Görürde bakarsınız seçime kadar yem atıyolar. Düşünsenize İlker Başbuğ yeniden yargılanıyor ve suçsuz bulunup çıkıyor siyasete giriyor????

Sizce buna cesaret edebilir mi rte? İlker Başbuğ içerden çıkarsa kahraman olarak çıkar. rte 3 dönemden dolayı ya bırakacak ya köşke çıkacak. Kendinin başta bulunmadığı bir hükümeti çok ama çok zorluyacak bir adım atmaz. Eğer bu hareketi yaparsa döndüğünde ne partisi kalır nede eski gücü.

Neyse ben o haklıdır bu haklıdır demiyorum. Siyasi bir görüşümde yoktur sakın laflarımdan bir anlam çıkarıp bana sallamayın tşk ederim...

Yorum

• lemide ne dedigini bilmiyor. son 15 yilda en temiz hakemler imis

Yorum

• Lemi sussa daha iyi olacak

Yorum

• keske baransu gibi biri olsa yönetimde

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      keske baransu gibi biri olsa yönetimde
                      Keşke

Yorum

• baransu kapagi takti. cok güzel konusuyor aptal maptal gecirdi laflari

Yorum

• Baransu yu bi yerde gorsem sarilip opucem )

Yorum

• Yorum

• Baransu nun icinden trabzonspor efsanesi cikti )

Yorum

• sabri ugan baransuyu susturdu. yalakalar asla duruslarindan vazgecmiceklerinin bir kez daha göstergesi

Yorum

Çalışıyor...
                                X