İlk olarak hodlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
-
senesın burda tff de yaptığı ben olayı bağladım ızlenımı veren acıklması ve hala daha neden bızım uefadakı avukatımız olduğunu bılmedığım anlayamadığım uefa tahkım uyesı levent bıcakcı denen yavsağın gecen gun atılla turker le yaptığı ceza falan gelemz fenev cezasını gecen sene cekmıstır bundan yuzde 100 emınım dıyebılcek kadar kesın konusmalarının uzerıne uefadan hala daha cıt cıkmamasıda eklenınce durum karamsar bır hal alıyor..bende basından berı fenevın dusceğını ve en ağır sekılde cezalandırılıp kupanın bıze gelceğını soyluyorum evet ama nezamn? gecekmıs adalet adalet değıldır ve bu ıs gecıkebılceğı kadar gecıktı..
Yorum
-
İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar uefanın bukadar beklemesının sebebı ne acaba benım aklımda butun olasılıklar kalktı artık coktan kendı sorusturmasını tamamlamıs kararı vermıs olması gerekıyordu boyle bırsey gorulmemıs uefaya baskı yapmalı yonetım en acılınden..TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Geçen yıl geride kaldı.Maziyle yaşamak bizleri geriye götürür.ceza verecek adam,müdahale yapacak adam 5 Temmuz tarihine kadar beklemezdi.Geçen sene olay yeni patlamıştı son dakikada yaptılar.Bu sene herşey ayyuka çıktı ama hiçbirşey olduğu da olacağı da yok....2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenesın burda tff de yaptığı ben olayı bağladım ızlenımı veren acıklması ve hala daha neden bızım uefadakı avukatımız olduğunu bılmedığım anlayamadığım uefa tahkım uyesı levent bıcakcı denen yavsağın gecen gun atılla turker le yaptığı ceza falan gelemz fenev cezasını gecen sene cekmıstır bundan yuzde 100 emınım dıyebılcek kadar kesın konusmalarının uzerıne uefadan hala daha cıt cıkmamasıda eklenınce durum karamsar bır hal alıyor..bende basından berı fenevın dusceğını ve en ağır sekılde cezalandırılıp kupanın bıze gelceğını soyluyorum evet ama nezamn? gecekmıs adalet adalet değıldır ve bu ıs gecıkebılceğı kadar gecıktı..DOZER CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
mahkeme kararından sonra tff ve devlet kanadındaki sessizlik de garip ,,
bizden önce biri bir şey söylese de ihale bize kalmasa gibi
ama o sözü söyleyecek uefa da sessiz
onlar da maymuna döndü türk! insanının ahlaksızlıkdaki dibi karşısında
17-18 ama en geç 19 unda uefa disiplinden şikecilere men gelir
benim de beklentim bu
- ancak fb bu yıl şl ye alınırsa ,,bu işi tamamen unutalım-
sadece kupa için hukuki mücadele yapılabilir
çünkü uefa geriye dönük olarak kendini bağlıyacak bir hata yapmaz ,demekki fb ye bundan sonrası için ceza yok...şl ye almazsa ceza kesin olur...
Yorum
-
uefayı karara zorlamak ıcın bu rte platını gorusmesı ıle ılgılıde bu zamana kadar neden karar alınamadığına daır bır soru ısaretı olduğunu hıssettıren bır gorsel hazırlanıp uefaya postalanmalı ıngılızce bıle arkadaslara yıne ıs dusuyor yoksa bu ıs yonetımle olcak ıs değıl yaptığımız maıl organızasyonları olmasa avrupa bu olayı duymayacaktı bıle belkıde nede olsa ıcerde hersey purpak temız..
Yorum
-
öyle demeyin uefanın acele etmemesini anlayabiliriz ceza için ,
her ne kadar herşey 1 yıldır ortada ise de
ceza konusu 1-2 maç değil
ve 1. 2. etik kurulu arasında ciddi fark var
üstüne birde mahkemenin kararları ve kanun gereği ceza alınmayan maçlar var
şikecilerin her ne karar alınırsa alınsın hukuki ve olmayan hertürlü mücadeleye devam edeceği gerçeği de ortada iken ...
uefanın bütün bu ceza kriteri oluşturacak metinleri harmanlayıp ceza da karar vermesi bence kısa zaman işi değil,ancak dediğim gibi 20 sine kadar da kesin bir şey demek zorundalar yoksa iş nucizelere kalır
Yorum
-
UEFA resmi internet sitesinde Trabzonspor’un kadrosunu Sol Bamba ve Soner ile güçlendirdiğini yazdı. Resmi internet sitesinde Trabzonspor ile ilgili olarak verilen haberde şu görüşlere yer verildi. Trabzonspor kadrosunu iki yeni yüzle güçlendirdi. Fildi
uefa resmi sitede biz yer veriyosa anlayınki yavaştan geliyoruz cl yeAdaletsizlik hükme acılık, geciktirme de tatsızlık verir. Bacon
Yorum
-
kim ne derse desin bu şike süreci en çok bize zarar verdi takımdan ayrılan futbolcular vs bakıldığı zaman kulubün itibarı çok zedelendi kupamızı hala daha alamamız bizi çok güçsüz gösteriyor futbolcular da bu takımda şampiyon olamayız diye düşünüp ayrılıyorlar en son burak yılmazda gs ye gidecek göreceksiniz..
Yorum
-
İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesportif anlamda, bugune kadar hangi istediğimiz olduki iyimser olalım. bırakın istediklerimizin olmasını, elimizdekileri çaldılar hiçbirşey olmamış gibi hayat devam ediyor.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımız sahada o kupayı haketti ama taraftar sokakta o kupayı haketmedi camia haketmedi, yanarım Sadri başkanın emeğine Şenol hocanın emeğine yanarım
Yorum
Yorum