Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alıntı yapamıyorum. Lopsang'ın mesajindaki yaziyi tweetleyelim.

Yorum

• turker değıl sıterse rte bu ıs bıtmıstır desın ınanmam sızde ınanmayın uefa kendı kabına pıslemez 3 5 yavsak kus ıcın..pıslemdımı bu ısın onunu alamaz..

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İtalya'da FIAT Ceosu devreye girdi de kurtaramadı. Koç Holding nasıl beceriyor bunu(!)
        Senin benim gibi fenerli olmayıpta her sene bu adamlara 45 milyar dolar ciro yaptırırsak, her haltı yerler.

Aslında bunlara israile yapıldığı gibi ekonomik boykot yapmalı
        SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Güzel arkadaşlarım, dostlarım, kardeşlerim,

Şu şebeklerin manipülasyonuna uyup moralinizi daraltmayın. Bizim için en büyük engel mahkemeden tertemiz çıkmaktı. Bunu başardık.

Bu çok önemli bir kazanımdır.

Lütfen moralinizi yüksek tutun. Tutunacakları tek dal, YILLARDIR YAPTIKLARI GİBİ bizlerin özgüvenine darbe vurmaktır. Yıllarca bu oyuna geldik biz de. Oysa bir senedir farklı bir profil çiziyoruz.

UEFA ve FIFA'nın hikaye olmadığını göreceksiniz. O rüşvetlerle bu işin çözülemeyeceğini de.

Şöyle düşünün. Juventus'un sahibi olan Agnelli ailesi, Koç Holdingin işverenidir. Patronudur. Onlar mı bilmiyordu UEFA'ya rüşvet vermeyi?

Yapmayın Allah aşkına.
          Trabzonsporlu olmak...
          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biriniz atilla türker ile türker aslan i birbirine karıştırıyor sanırım.
            Türker Arslan benim dediğim.
            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• bu işi ulusoy bu hale getirmiştir. adıda hiç anılmyıor. platniyi bağlasa bağlasa platini balar
              BİZE HERYER TRABZON!!!
              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Şu Hırvatlar da ne akılsız adamlarmış! Sen kalk futbol federasyonunun başına eski milli futbolcu Davor Sucker'i getir. Ülke futbolu hiç futboldan gelmiş biriyle kalkınır mı? Ne verebilir ki? Keşke bizi örnek alsalarmış.

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu Hırvatlar da ne akılsız adamlarmış! Sen kalk futbol federasyonunun başına eski milli futbolcu Davor Sucker'i getir. Ülke futbolu hiç futboldan gelmiş biriyle kalkınır mı? Ne verebilir ki? Keşke bizi örnek alsalarmış.
                  bı tupcude onlara lazım!!!

Yorum

• Şampiyonlar ligi kuraları çekilene kadar bizi davet eder UEFA diye düşünüyorum.

Yorum

• arkadaslar gozden kacan bi nokta var bilmiyorum sizde farkettinizmi,

Uefa bjk nin yerine kimi davet etti ?
                      Eskisehiri dimi..
                      Eskisehirin baskani suanda sikeden dolayi ceza almadimi mahkemeden ?
                      Nasil oluyr bu is ben anlayamadim..
                      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar gozden kacan bi nokta var bilmiyorum sizde farkettinizmi,

Eskisehiri dimi..

Aldığından eminmisin?

Benim bildiğim Ümit Karan ve Bülo aldılar ceza öyle değil mi?

Onlar da kulübü bağlamıyor, ama yöneticisi yapıyorsa bağlıyor.

Yorum

• ben mecnun la karistirdim ya kusura bakmayin,
                          Bi an eakisehirin baskani oydu diye animsadim.
                          Tamam sknti yok yanlis dusunmusum
                          Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaslar gozden kacan bi nokta var bilmiyorum sizde farkettinizmi,

Eskisehiri dimi..
                            Eskişehir başkanı ceza almadı, hatta yargılanmadı bile. Uygun ve Karan ceza aldılar. Bizim ceza hukukumuza göre teknik direktör kulüp yöneticisi sayılıyor; ama spor hukukuna göre teknik direktör yönetici değil. O nedenle Eskişehirspor kefeni yırtıyor.
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Bugün Av. Nusret Yılmaz gerekçeli kararın açıklanmasından sonra a,b,c planlarımızın hepsi hazır, şeklinde açıklama yaptı. Umarım UEFA'nın kararının hızlandırılması, kulüp olarak UEFA'ya başvurmamıza bağlı değildir. Diğer türlü kura çekilir, ön eleme turları oynanır grup kuralarına falan sarkarsa şampiyonlar ligine girmemiz zor olabilir.

Yorum

• uefada fifada sessizmi kaldı diyelim. oynanacak avrupa ligi maçına çok anlamlı bir tişörtle çıkıp sahanın ortasında otursun oyuncularımız. ozaman tüm dünya hakikaten konuşur. en fazla bu yıl avrupa ligine erken veda etmiş oluruz.
                                SABIR = BAŞARI

Yorum

Yükleniyor...
                                X