".....Hissiyatım, Trabzonspor’un resmen ve hukuken şampiyon ilan edilmesi gerektiğini, Aziz Yıldırım’a (ve elbette diğer sanıklara) verilen cezaların “insaf sınırlarının ötesinde” olduğunu, samimiyetle durumu toparlamaya çalışan Mehmet Ali Aydınlar’a haksızlık edildiğini söylüyor...."
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen yıl geride kaldı.Maziyle yaşamak bizleri geriye götürür.ceza verecek adam,müdahale yapacak adam 5 Temmuz tarihine kadar beklemezdi.Geçen sene olay yeni patlamıştı son dakikada yaptılar.Bu sene herşey ayyuka çıktı ama hiçbirşey olduğu da olacağı da yok....
Yorum
-
FB'nin bu faaliyetlerinin sadece 2010-2011 sezonu ile sınırlı olmadığını hepimiz biliyoruz. Geçmiş yıllar da hep şaibeli. Çok eskiye gitmeye gerek yok, Bursa'ya şampiyonluğu kaptırdıkları bir önceki sezonun son 10 maçı incelenirse, orada da dolaplar döndüğü çok net olarak görülecektir. Rakip kalecilerin FB maçlarında nasıl goller yedikleri hatıralardadır.
Bu konuda İlhan Ekşioğlu'nun bir itirafına rastladım iddianamede. Ankaragücü maçı öncesi şike amacıyla görevlendirdiği Mehmet Yenice hakkında bir başka şahısla konuşurken şu ifadeyi kullanıyor :
"...kabahat bende abi bir kere denemişim bunu bu bir i.ne çıkmış zaten geçen sene sen bir daha niye deniyorsun abi,…"
Yani bir önceki sezon da şike yaptırmak için denemiş bu vatandaşı ama yine sorun yaşamış. Tekrar denemekten dolayı çok pişmanBertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
ha bu arada süreç başından beri tavrım değişmedi..fenerin avrupaya gidemeyeceğinden ve küme düşeceğinden o kadar eminim ki taraflı medyanın her gün çıkardığı haberler ,taraflı fenerbahçe yalakalarının söylemlerini sadece zevkle gülerek okuyor ve dinliyorum...ALLAH(cc) azmış bir topluluğa her zaman cezasını vermiştir bu azmışlarada veriyor ve yine izniyle vermeye devam edecek inşALLAH....o yüzden renkdaşlar ülkedeki adalete inancınızı yitirmiş olabilirisniz ama kesinlikle yüce ALLAH(cc) a ve onun adaletine olan inancımızı yitirmemeliyiz ki yüce yaradan buyuruyor ki ALLAH(CC) sabredenlerle beraberdir biraz daha sabır lütfen
Yorum
-
Türkiye Ligi her zaman saibeliydi. Bilhasa FB. Bjk ve Gs hakkinda da hep böyle seyler denmisdi. Ama onca delile ve tapeye ragmen bile zar zor birseyler cikiyor ve millet kabulenmiyor.
Aradaki tek fark, bundan böyle TÜRKIYE CUMHURIYETI Mahkemeleri tarafindan RESMCI sikeci damgasi yiyen iki kulüp var. Kardes kulüpler Sikebahce ve Siketas. Herkez herkeze siz sike yaptiniz diyebilir, ama resmi olarak bu sadece Fb ve Bjk'Ye özel bir durum.
Ha birde Sivasspor var. Onlarida unutmayalim
Yorum
-
İlk olarak Morpheous61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.milliyet.com.tr/2006/07/19/yazar/asik.html
mutlaka okunmalı... "...Diyeceğimiz, bu duyarlık düzeyiyle bu ülkede şike önlenemez... "Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa konusu kapanmış diyen zihniyetle İstanbul medyasının şike kararlarına yaklaşımı üstünü örtmesi aynı zihniyettir.
Spor'la ilgilenen Alman arkadaslarim bile böyle düsünmeye basladi, en objektif kisiler onlar cevremde diyebilirim. Önceleri UEFA almadi cezayi patlatir felan diyorlardi, ama TFF olayi örtbaz ettikden sonra TFF'nin kararlarina göre hareket eder diyenler var. En mantikli örengi ise bir arkadim verdi, simdiye kadar UEFA sadece Avrupada oynamis takimlara ceza verdi dedi, dogru. Fenerbahce gecen yil Avrupada oynamadi, bu yüzden ceza vermeyebilirler.
Yanilmiyorsam yunan takimlarinan sadece Volou olani UEFA tarafindan ceza aldi? Kavala olani almadi, onlar galiba Avrupada oynamadi?
Hatirlayan var mi?
Yorum
-
Hep kendinizi avutun siz yok cl cagırılması rutin , yok stadı kontrol etmeleri nomal uefa tff yi muhattab alır kımsede hesap soramaz neden mahkemeyi dikkate almadın diye , uefa basbakanla görüstükten sonra kör sağır dilsizi oynuyor
Yorum
-
'İlk yarıdaki 9 puan avantajını kaybetmeseydin...' diyen Trabzonspor taraftarı vardı bir zamanlar.
Hey gidi.
İkinci yarıda yaşananların 'olağandışı' olduğu o zaman belliydi daha.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
ercan saatcının bugunku yazısını okuyun nasıl acı cektıgını goreceksınız ben buyuk bı zevkle okudum sonunda da bastım kahkahayı neymıs uefa ceza veremezmıs feneri şl. Ye almış vs vs
musadenızle burdan ercan saatcıye seslenmek ıstıyorum. öghm öghm
- sen bilirkişi misin? Sen uzman mısın ? Sen kimsin ulan?Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
Şike teklifi uefaya bildirilmedi diye 2 hakemin hakemlik hayatı uefa tarafından sonlandırıldı.Tahkim tarafından teşebbüsten fenerli 2 yönetici suçlu bulundu.Sonuçta tahkim hiçbirşey yok demedi.Uefa buna rağmen susarsa yapacak birşey yok.
Yorum
-
İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleercan saatcının bugunku yazısını okuyun nasıl acı cektıgını goreceksınız ben buyuk bı zevkle okudum sonunda da bastım kahkahayı neymıs uefa ceza veremezmıs feneri şl. Ye almış vs vs
musadenızle burdan ercan saatcıye seslenmek ıstıyorum. öghm öghm
- sen bilirkişi misin? Sen uzman mısın ? Sen kimsin ulan?
Bunların hepsi FB'den nemalanan adamlar. FB düşerse ne yaparız derdinde hepsi.
Yorum
-
Bu saatten sonra UEFA, fb, kupa falan bizim icin onemli degil. Yapilacaklar belli...
1- Kupa nin yerine mahkeme kararini cerceveletip koymak.
2- fb ile oynanan hic bir maca seyircimizin gitmemesi. Futbolcu ve yonetim den kimse "fb" kelimesini agzina almamasi, Roportajlarda ve maclarda futbolcularin bile sessiz durusu... Bir nevi "sen zaten yoksun" muamelesi yapilmali.
Bu leke onlara bir omur gider.
Bence kupa onlarda kalsin. Biz zaten sampiyonun kim oldugunu biliyoruz.Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Yorum
Yorum