Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    juventus'un elinden alınıp inter'e verilen keser sapı mıydı?
    Kupanın sapıymış o,hani bizim alacağımız olan!!!
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Forumla alakalı bir tek bende sorun yok sanırım.

Tü tü tü maşallah.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak CAFER ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fb lilerin ve Sikeci grubun ne dediği önemli degil
        Bu şerefsizlerin ceza Yargıtay'dan onaylansın Avrupa insan hakları mahkemesini bekleyin derler
        Ordada istedikleri çıkmasın başka bir şey bulurlar
        Bizim kulüp olarak yapacağımız önce ihtar çekip
        Hukuk savası başlatmak
        Yüklü miktarda tazminat istemek
        Mahkemede biz temiz fb şikeci çıktımı bitmiştir bizim icin
        Bu ara AKP CHP Mhp li tüm vekillere duyurulur Aziz serbest gidin evinde ziyaret edin çok sevdiginiz bu şerefsizi
        Tayyip bey yanına Faruk Özal'a ince ayracı Bakanı al azize turk futboluna yaptıgı hizmetler karşılığı teşekkür et
        Kemal bey yanına Volkan abi ve Akif Hamza cebi gibileri al git orda deki
        "darağacında bile olsa son sözümüz fb "
        Daha önce dediğin gibi evinde söyle
        Sayın Bahceli sende git Koray aydin yakışır yanına git azizin evine tupcuyu dediğin gibi Azize de de
        "53 milletvekilimle emrinizdeyim "
        Hatta tüm partiler beraber gidin
        Azizi Fenerasyon baskani yapın
        Sizlere bu yakışır
        Tutuklu içerde hapis yatmış mahkemeden başkanlık yapamaz kararı çıkan adamın hala fb baskani olması içinize sindigine baskan seçildiğinde kutladığınıza gore Fenerasyon baskani yapmanız en dogrusu
        Su sike süreci bana bir ders verdi siyaset benim icin bitti
        Baskalarını bilmem ama benim icin siyaset ve siyasiler bitmiştir
        Hepsinin Allah belasını versin
        Abi Allah razı olsun, duygularımıza tercüman oldun.

Benim bir önerim var. Trabzon halkı ilk seçimde sandığa gitmemelidir. Tek bir Trabzonsporlu bu şerefsizlerin mitingine gidip alkış tutarsa, sandığa gidip oy verirse biz bu yapılanları haketmişiz demektir.

Bordomavi net bu işe öncülük edip ''sandığa gitmeme' kampanyası başlatmalıdır. 'Trabzonsporluyum' diyen hiçkimsenin eli bu şerefsizlere oy vermeye gitmeyecektir.

Bütün siyasilere okkalı bir tokat atmamız lazım, belki bu iğrenç düzeni değiştirme yolunda büyük bir adım atmış olabiliriz bu şekilde.

Yorum

• Su an almanlarda burda bu olayi konusuyor...

Fener düsmesi lazim diyorlar..

Juventusudabuefa düsürsü feneride düsürsü diyorlar

Sent from my iPhone using Tapatalk
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Telefondan girdigim icin galiba hicbie sorun yasamiyorum
            Forum gayet guzel (:
            Uefa da yapsa bir guzellik surda biraz eglensek
            "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
            Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• UEFA bişey yapmazsa Avrupa ayağa kalkar bence...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                UEFA bişey yapmazsa Avrupa ayağa kalkar bence...
                dünki kararlardan sonra kalkar tabi...
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• avrupa kamuoyu baskı kurmaya başlarsa dananın kuyruğu kopar
                  şl ye katılan takımlara bilgi mailleri atmak lazım
                  görücez recep efendinin forsunu
                  yutriçinde horozlanmaya benzemez bu işler

Yorum

• Bu fenerlilerin yaptığı suçu ve suçluyu övmekten başka hiçbir şey değil. Adam toplam 6 yıl hapis cezası almış hiç görülmüyor bu yok efendim aziz başkan şimdi şöyle proje yapacak yok şöyle transfer yapacak vs vs

Yorum

• Şerefsiz şeytan
                      Futbol, basketbol, voleybol, atletizm ve daha pek daldan spor haberleri; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve tüm takımların son dakika transfer haberleri Mynet'te...

Yorum

• "Kupa ve Maddi kayıplarımızın hepsini talep edeceğiz" Nevzat Şakar
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şu an ibre bize döndü.Top bizde Kale boş.Atalım artık şu golüde rahatlayalım.Kupayıda alırsak müzeye şike yüzünden kirletilmiş, trabzonun alın teriyle kazanılmış 2010-2011 şampiyonluk kupası diye not düşeriz altına.Aslında bu not tarihe düşülecektir.
                          En son ALBATROS_61 tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 11:33.
                          Adaletsizlik hükme acılık, geciktirme de tatsızlık verir. Bacon

Yorum

• Şu medyaya bak hala temizlemeye çalışıyolar.6 yıl yemiş azize temizlyemezsiniz.Yapıştı bu leke artık.
                            Adaletsizlik hükme acılık, geciktirme de tatsızlık verir. Bacon

Yorum

• Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe şike yaptıysa ben yorumculuğu bırakırım diye bir yorum yapmadım. Türkiye'de şike olayları çok konuşulur ama ben o sezonda bir şike olayı görmedim"

Böyle bişey olamaz yahu, utanıyorum bunlarla aynı havayı solumaktan.

Yorum

• okay karacan ve fuat akdağın diyecek sözleri kalmamış. gerçi hala yargıtay var diyorlar. ama yüzlerini görmek büyük keyifti. bu ülkede trabzon taraftarı olmak büyük sabır istiyor. atletizmle avunuyorlar geçelim bu konuları modundalar.
                                Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

Yükleniyor...
                                X