İlk olarak haymatlos61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak İskefiyelireis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStatı Nihat Özdemir yapar. Adını da RECEP TAYYİP ERDOĞAN ARENA koyarlar. Ama sorun değil her maç günü TS taraftarı gereken duaları yollar...Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsin Düzen şöyle bir link paylaşmış. Kendisi yazarlık yapıyor herhalde Ertem Şener de orada... http://iddaalihaber.com/
Manşete bak, gel de sövme...
Yorum
-
ee nasıl yorumlucaz şimdi yd-rte görüşmesini. niye mahkemenin 2. günü. İyimser diyeceksiniz ama ben şöyle diyorum.
- bir kere işler istedikleri gibi gidiyor olsa bu görüşme olmaz. ortada 'başbaşa' konuşulması gereken bir şeyler var.
- Sonuçta uefa da yapılan bütün lobi faaliyetleri, yalakalıklar v.s iki tarafında bilgisi dahilinde planlı bir şekilde yapıldı.
peki bu görüşmeyi gerektiren ne oldu acaba? yd, azize ceza çıkmasın diyecek olsa bunu çoktan konuşmuşlardır. konu o halde başka bir şey de ne ?
Birileri sopanın ucunu mu gösterdi ki.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu yıldırım demirören in yaptıklarını sindiremiyorum....
Servet düşmanlığı yapmıyorum ama bazı insanları değerlendirirken bu sözü dikkate alın, o insanların çıkarları için sınırlarının olmadığını görün
Yorum
-
Halil Yazıcıoğlu @tosgodumHalil
Bugün Paris'te gezerken ışıklarda önündeki arabada 'Bize Her Yer Trabzon' yazısını görünce şaşırıp kalan Bamba'nın adaptasyonu tamamdır
arkadaşlar kusura bakmayın görünce paylaşayım dedim koptum yaaaBu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiyasi günden bu kadar yoğunken yd nin başbakanla görüşmesi işlerin "kötü" gittiğinin göstergesi..
daha "kötü" olması temennisiyle..
yav aynen öyle zaten basbaknın umrunda bile değil aziz yıldırım ya aziz yıldırım tutuklandığı ilk gün ilk kimi aradı bliyormusunuz ?? Recep Tayyip Erdoğanı ama sansa bakınki tlfonu kapalı idi..
ve siz dusunuyormusunuzki erdoğanın ameliyatıyla şike sorusturmasının aynı zamanda baslmasının tesaduf oldugunu hic sanmıyorum...
suan isler fb ve yalamacılar tarafından kötü gidiyor ve tek careleri basbakan
basbakanda fenerin dusmesını istemiyor soncuta sevdiği takım 3-4 tane serefsiz yuzunden mahvolmasını kimse istemez içten ama basbakan oldugu icin direk etki edemez ve etmiyorda bence okadar..
büyük ihtimal ara bulucu erdoğan olucak bizim baskan yoksa bu kadar sessiz kalmazdı bu isin sonunda mahkeme ceza verince erdoğan bence dicekki bak fbliler bu adamlar sucluymus bişiler varmıs bize dicekki alın kardesim sampiyonluk sizin ama fb nin dusmemesinde ısrar etmeyin uefadanda tahminim 3 sene ceza yerler en az zararla bu sekilde kurtulurlar...fb nin yeni baskanıda ferit sahenk olur ondan hızlı kimse takımı toparlayamaz bu işte biter..aziz içerde çürür gider...
Yorum
-
[QUOTE=Adem Öztürk;1918566248]kenan basaran @qbasaran
Peker'in avukatının sakın ve düşük tonlu savunma stili oksijeni de azalan salonda uyku baskısını artırdı![/QUO
mahkemeyi uyutmaya çalışıyorlar)
Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum
Yorum