Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Lokman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de açılmıyor siyah ekran var sadece
Yorum
-
İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleie firefox chrome hepsi aynı.diğer kanallar açılıyor.beyaz tv de sorun var
Yorum
-
Ne büyüksün Trabzonum. Şu fenerlileri bu hale soktunya, vallahi 1.000.000.000 euro harcasan başaramazsın. Resmen bitik adamlar, piskolojileri bozulmuş, konuşma konuşamıyor bunaklar, can çekişiyorlar cannnnSEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.
Yorum
-
İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülea. çakar bu kurtarılma işinin içinde kimlerin olduğunu biliyorum ama söylemek bana yakışmaz..
Fenerbahçe 'yi kurtarmak bir devlet politikasıydı ve bunu başardılar.
Yorum
-
trabzonda tayyibe kim hesap soracakmis kardesim yuzde 69u yuzde 79mu yapacaklar. Neyse ben akp il merkezlerine ve nyon' a kufurlerimi hazirladim bari icimizi dokelim. Bu devlet operasyonunu yapip hakkimi yiyeninde colugu cocugu torunlari sakat kanserli kalir umarim allahdanMuhabir vuvuzelayı gösterip hocam hiç bişey yok içinde dedi... Şenol Güneş; "Olmaz mı? Bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar.."
Yorum
Yorum