Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• http://www.antensiztv.com/televizyonlar.html beyaz tv
    .

Yorum

• İlk olarak Lokman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben de açılmıyor siyah ekran var sadece.diğer kanallarda sıkıntı yok..

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben de açılmıyor siyah ekran var sadece
        Neyle actin siteyi? Mozilla ile mi?
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• ie firefox chrome hepsi aynı.diğer kanallar açılıyor.beyaz tv de sorun var

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ie firefox chrome hepsi aynı.diğer kanallar açılıyor.beyaz tv de sorun var
            Modemini resetle ve kullandigin internet araclarini güncelle...ben ie'nin son sürmüyle bakiyom sorun yok

Yorum

• Ne büyüksün Trabzonum. Şu fenerlileri bu hale soktunya, vallahi 1.000.000.000 euro harcasan başaramazsın. Resmen bitik adamlar, piskolojileri bozulmuş, konuşma konuşamıyor bunaklar, can çekişiyorlar cannnn
              SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Sadri Şener bu salı 21.30 da tgrthaber deki asıl mesele adlı programa konuk oluyor
                TrabZonguldaklı...

Yorum

• Serdar Bali iyi güzelde bazen konuyu çorba yapmasa daha iyi olacak be.
                  *
                  *
                  Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Ogün Altıparmak kuyruk acısını açıkladı.Kafasına bir Trabzonlu vurmuş zamanında )
                    *
                    *
                    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• $enol Hoca gelip "kafana ben vurdum!" mu demi$? yoksa ben mi yanli$ anladim???

Yorum

• kim vurduysa sağlam vurmuş, hala etkisi devam ediyor adamda..
                        Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• a. çakar söyledi, fenerbahçe devlet eliyle uefa dan kurtarıldı......ceza meza yok
                          Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• a. çakar bu kurtarılma işinin içinde kimlerin olduğunu biliyorum ama söylemek bana yakışmaz..

Fenerbahçe 'yi kurtarmak bir devlet politikasıydı ve bunu başardılar.
                            Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              a. çakar bu kurtarılma işinin içinde kimlerin olduğunu biliyorum ama söylemek bana yakışmaz..

Fenerbahçe 'yi kurtarmak bir devlet politikasıydı ve bunu başardılar.
                              Kurtaran belli tayyip erdogan yasa degistirdi,platin ile konustu allah bilir adamlara ne vadedettti,hesabini secimde sorariz

Yorum

• trabzonda tayyibe kim hesap soracakmis kardesim yuzde 69u yuzde 79mu yapacaklar. Neyse ben akp il merkezlerine ve nyon' a kufurlerimi hazirladim bari icimizi dokelim. Bu devlet operasyonunu yapip hakkimi yiyeninde colugu cocugu torunlari sakat kanserli kalir umarim allahdan
                                Muhabir vuvuzelayı gösterip hocam hiç bişey yok içinde dedi... Şenol Güneş; "Olmaz mı? Bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar.."

Yorum

Yükleniyor...
                                X