Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet böyle bir yol da var ancak yeni delillerin olması kaydıyla

Mahkeme kararı yeni delil sayılır mı bilmem.
    Yargılamanın yenilenmesi yoluna gidilse bile Tahkim verdiği kararı kanaat olarak açıklayabilir.Bence yeni bir delil özelliği yok
    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
    Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şenol abi idare ve anayasa hukuku benim alanım değil sadece savcılık sınavı ve fakülte bilgileriyle birşeyleri çözmeye çalışıyorum ama benim bildiğim kadarıyla senin de aklındaki TFF Genel Kurulu'nun bu yönde bir karar alması değil mi?

Eğer düşüncen bu ise Demirören bizim başkandan yediği onca laftan sonra buna engel olmaya çalışacaktır...
      Bunun da yolları var gözüm tahkim kurulu kararları yargıya kapalı ama

TFF nin ve Yıldırım Demirörenin görevini kötüye kullandığına ilişkin dava açılması yargıya kapalı değil

Daha konuşturma beni

Şimdilik böyle kalsın.
      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eğer savcı beraat kararlarını da temyiz ettiyle Yargıtay bunu da inceler ancak korkulacak birşey yok bu yapılan genel bir prosedür.

Not: Savcılar temyiz edilen dava başı puan kazanıyorlar ve bu onların yükselmelerini sağlıyor...
        İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Savcı cezaları az bulursa gerekçeli karardan sonra Yargıtaya itiraz edebilir

Bu itiraz tahliyeleredir muhtemelen.
        Umarım öyledir. Bir sorun olmaz inşallah.
        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dostum tıpkı fb nin cl ye şartlı katılma kararı gibi bu da bir prosedür

Geçen sene de fb stadını incelemişlerdi
          ben böyle düşünmüyorum. biraz garip geldi bu.mahkeme şikeyi tescilledikten sonra stada gelmek bence verilen bir mesajdır.yani alıştıra alıştıra...

Yorum

• Bu işin hukuksal yönünü irdeliyoruz da hani ümidinizi kırmak gibi olması ama;

Farzı misal bir yolunu bulduk federasyonu düşürdük,yeni kurullar seçtirdik de;

Tepedeki adam oraya gelecek herkese yine aynı kararı aldıracaktır.

ha elimizden geleni ardımıza koymayalım elbette o ayrı.
            Oscar CARDOZO
            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben böyle düşünmüyorum. biraz garip geldi bu.mahkeme şikeyi tescilledikten sonra stada gelmek bence verilen bir mesajdır.yani alıştıra alıştıra...
              Tabii böyle düşünebilirsin bu memlekette kananlar uygulanmadığı için hep kuşku içindeyiz.

Ama bu prosedür bu kesin.Ve Barça Bayern bütün statlarda bu yapılıyor.

Yorum

• Arkadaslar bu Tff bısey yapmadıkca kupayı alamayız artık kabul edın yargıtayı beklıcez onarsa anca ozaman oda 1 sene sürer , ulan fenerbahcenın olusturdugu tff ye uymak zorunda uefa ama mahkemeyı hıc cıddıye almıcakmıs , tff kım ya zoruma gıdıyor fenerın kopeklerınden kupa beklıyoruz

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu işin hukuksal yönünü irdeliyoruz da hani ümidinizi kırmak gibi olması ama;

Farzı misal bir yolunu bulduk federasyonu düşürdük,yeni kurullar seçtirdik de;

Tepedeki adam oraya gelecek herkese yine aynı kararı aldıracaktır.

ha elimizden geleni ardımıza koymayalım elbette o ayrı.
                  Bu kuşkunda da haklısın ama bu işler o kadar kolay değil inan o kadar kolay değil

Hatta Suriye'ye savaş açmak daha kolay diyebilirim.

Yorum

• Neyse çok kafa şişirdim kendimi aştım bir sürü mesaj yazdım köşeme çekiliyorum

Yorum

• Türkiye bir eyyam bekliyordum, özellikle mahkeme siyasi baskı sonucu cezada adalet gözetmeyecek diye düşünüyordum

Mahkeme cezayı verdi. Yanıldım.

Tam aksi güvendiğim uefa ceza verir diye düşünürken hala fenerbahçenin şampiyonlar liginde oynayabilme ihtimali

uefa'ya olan güvenim zedeledi.

mahkemece şikeci bir başkanı olan kulüp şampiyonlar ligi oynayacak olma ihtimali beni üzüyor.

tff en ağır tazminat davası açılmalı nasıl temiz olur fener
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Beni Trabzonspor'lu yapan rahmetli babamın ruhu şad olsun.. Dua istedi herhalde.. Mekanı cennet olsun.. Dürüstlük, şeref, onur, haysiyet denince ilk akla gelen klübü desteklediğim için takımımla bir kez daha gurur duydum..

Bu vesileyle alnımıza leke sürmeyen Sayın Sadri Şener e teşekkür ederim. Zaman zaman eleştirsem de, belki de gelecekte yine eleştiricek olsam da, o benim başımı önüme eğmeme sebep olucak bir davranışa girmedi. Sağolsun..

Buarada güzel yazılar yazıp gözlerimi dolduran siz dostlarımın da yüreğine sağlık.. İyi ki Trabzonluyum.. İyi ki Trabzonspor luyum.. Başım dik, alnım ak..
                        Doğma büyüme İstanbullu biri olarak "Hangi takımlısın?" diye soranlara "Trabzonspor" dediğimde bakışlardaki şakınlık artık takdire bıraktı.. Bu gurur benim, bizim, hepimizin..

BORDO .......... MAVİ............ ŞAMPİYON....... TRABZON..
                        20+10+20+11 = 61
                        2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• aziz yıldırım'a şahsi dava açabiliyor muyuz ?
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Belki biz de modaya uyup CL maçlarımızı Saraçoğlu'nda oynamak istediğimizi Uefa'ya bildirmişizdir. Bu inceleme ondandır belki de.

Yorum

• bu uefa napıyor allahaşkına? hala karar vermedi, bir de üstüne stadlarını inceliyor şampiyonlar ligi'ne uygun mu diye. neyi bekliyorlar anlamak mümkün değil. tahkim dedik, kararını verdi, avrupa şampiyonası var dedik o da bitti, mahkeme var dedik o da sonuçlandı. neyi bekliyor bunlar neyi?

Yorum

• beyler sabredin asıl eglence yargı kararından sonra olacak gibi... yargı sanki bunlar temiz lan siz niye ceza verdiniz diyip savcıyı tokatlıcak... bu kuşcuklar harbi harbi gerizekalı....Kuzenim bir suçtan içerdeydi bize göre cezası çok bile fazlaydı dosya yargıya gitti gün geldi çattı adliye koridorlarında neşeli sevinçli bekliyoruz kesin cezası düşecek saten yıllardır içerde çıkar derken yargı verilen cezayı az buldu uşagın cezası 5 yıl daha arttı....
                                yani düşünsenize bunlar yargıdan suçssuz bunlar demesini beklerken yargının cezaları az bile tekrar gözden geçirin dedigini )) cümbüş var o zaman cümbüşşşşşşşş
                                volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X