yarın lig kuraları çekileceğine göre fb daha da düşmez....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
bana oyle gelyor ki bu iş mail ve faxla bir yere kadar
adamlar face to face, direk para ve güçle ikna etmişler anlaşılan...
bizim de vizyonlu ve iyi dil bilen yöneticilerimiz veya camiamızın önderlerinden kişilerle sessizce ziyaretler yapıp ülkedeki vahim şike örtme durumlarını göstermemiz gerek.. hem uefa hem fifaya
yoksa atı alan üsküdarı geçmek üzere !!!▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
Bence UEFA isbirligi yapti TFF+fb ile...
Bunca olay yasandi, CAS v.s.
ve hala fb müthis transferler yapiyor.....ceza gelmez bence...
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak kempes1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa mahkemeye değil spor kurullarına bakar bence bu saatten sonra ceza falan çıkmaz şike yapanın yanına kar kalır diğer şikecilerde oyuncularımıza göz dikmeye devam eder.şampiyon kadro resmen dağıldı.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
Bence mahkemenin gerekçeli kararını beklemeden TFF'ye bir ihtarname, UEFA'ya da tff görevini yapmıyor kabilinden bir ihbarname göndermeliydik/göndermeliyiz yoksa TFF'nin yargıtay kararı öncesinde bir şey yapacağı yok. Bu süreç ötesinde yönetimin mevcut transfer politikası sanki, "geçen yılın şampiyonluğunu alalım da 5-10 yıl daha şampiyon olmayalım ne olacak"ın üzerine kurulu, 2 yıldır transferde kan kaybı yaşıyoruz ve durumumuz hiç de iç açıcı değil maalesef.
Yorum
-
İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi böyle konuşuyorsunuz ama Yunanistan örneği var elimizde UEFA'nın TFF nin verdiği kararları hiçe saymak için çok geçerli nedenleri var.Dava görülürken yasa değiştirmek gibi nedenler var en basitinden.Elinde etik kurulu raporları var herşeyi geçtim Platininin verdiği cevaplar var roportajları var üstü kapalı olarak söylemleriyle zaten hakedenin hakettiğini alacağını söylemlerinin arasında gizliyor.bu adamlar bunca olayın üstünü örtemez...
Yorum
-
İlk olarak cenk52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb tumdengelim gs tumevarim metodunu uyguluyor...
Soyle ki, fb once tum takimi satin alip sike ile sampiyon oluyor...
gs once futbolculari bireysel olarak ayartip baglayip sike yapip sampiyon oluyor...
Eh olanda bize ve Türk futboluna oluyor!
Yorum
-
kuralar cekılırken febeşi indirip bizi alacaklar bundan emınım.uefa yamana atılmasın bence. dıkkat edın gecen sene kımsenın aklında yoktu CL ama bir anda oraya gittik.hakkımız olanı verdıler.bu senede aynısı olacak.ama febeşe tff den ceza gelmesede uefadan gelecektır.2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR
Yorum
-
İlk olarak kempes1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi tahkim kurulu kararlarına zaten itiiraz edilemiyor uefa aleni şike olan lyon maçı için saha raporlarına bakarım dedi.en son sion örneğinde yerel mahkeme kararlarını dikkate almayacağını söyledi zaten burdada nihai karar verilmedi yargıtay falan diye salladıkça sallayacaklardır.en son etik kurulu ve pfdk raporlarıda malumumuz inşallah yanılırım ama benim hiç ümidim yok yani.bir yandan da takımı resmen dağıttık içim karardı.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
Yorum