Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burak TOSUN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkes tahkimin karari kesindir degisemez diyor da, neden kimse sormuyor spor programlarinda, tahkimin karari dogru mu ?
    tahkim doğru yanlış olan mahkeme) bize 10 tl ceza vermiş olsaydı mahkeme ben bunları görürdüm. trabzon da suçlu iki laflarından biri olurdu. Rabbim sana şükür alnımız ak çıktık bu süreçten
    Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi'nden 1 gün önce kararı verecek Uefa ahanda yazıyorum yine buraya.
      DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Murat Varol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        günü gelecek benim torunum onun torununa diyecek ki "senin deden kupamızı çalanları kolladı". bu benim torunum trabzonlu hikayesini" benim dedem de hacıdır" hikayesiyle aynı görüyorum
        gerçi nerden bulacak benim torunum onun torununu da diyecek onun torunu şeref tribününde seyreder maçları, trabzona yönetici olur. bizimki kale arkasında maç kaybettiğinde hırsından ağlayan bi taraftar olur )
        En son Murat Varol tarafından düzenlendi; 05.07.2012, 11:51.
        Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• UEF'dan ne karar bekliyoruz açıkça yazın.Ne diyecekler yani bu saatten sonra, Tff git bu kararlarını gözden geçir yeniden kararlarını ver öyle gel.Bunu söyleyecek olan UEFA daha önce söylemezmiydi. Geçin arkadaşlar bu işleri. Ceza falan verilmeyecek.Artık bu şehir efsanesine döndü.Ceza verilse bile bu feneri Ş.L.'ye almama cezası olacak. Tff ile ilgili yaptırım,yeniden karar ver gibi bir durum hayal.
          Artık bu iş bitti.Lanet olsun bu ülkeye.Lanet olsun Trabzonsporlu görünüp sırtımızdan bıçaklayanlara....
          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• uefadan haber geldı arkadaslar 16 17 temmuzda sukru saracoğlunda ıncelemeye gelıyolarmıs!!!

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              UEF'dan ne karar bekliyoruz açıkça yazın.Ne diyecekler yani bu saatten sonra, Tff git bu kararlarını gözden geçir yeniden kararlarını ver öyle gel.Bunu söyleyecek olan UEFA daha önce söylemezmiydi. Geçin arkadaşlar bu işleri. Ceza falan verilmeyecek.Artık bu şehir efsanesine döndü.Ceza verilse bile bu feneri Ş.L.'ye almama cezası olacak. Tff ile ilgili yaptırım,yeniden karar ver gibi bir durum hayal.
              Artık bu iş bitti.Lanet olsun bu ülkeye.Lanet olsun Trabzonsporlu görünüp sırtımızdan bıçaklayanlara....
              Ben açıkça yazıyorum Uefa Şampiyonlar Ligi kura çekimlerinin aksamaması için 1 gün önce kararını açıklayacak, çünki feybeyi şutlayacağı için feybenin yine ortalığı ayağa kaldıracağının farkında ve şikecilerin karşı dava açıp ve süreci yine uzatma girişimini önlemek için kararı geç açıklayıp müdahale şansı bırakmayacaklar şikecilere.
              DOZER CEMİL

Yorum

• arkadaslar uefanın bukadar beklemesının sebebı ne acaba benım aklımda butun olasılıklar kalktı artık coktan kendı sorusturmasını tamamlamıs kararı vermıs olması gerekıyordu boyle bırsey gorulmemıs uefaya baskı yapmalı yonetım en acılınden..

Yorum

• Ben UEFA nın bu işin peşini bırakmayacağını baştan beri söyleyenlerdenim.
                  UEFA bıraksa FİFA bırakmaz
                  net görüşüm bu amma
                  UEFA nın Yunanistana gidip acilen kararlar verdirmesi
                  Sion olayları
                  daha önceki olaylarda yaptıkları ile FB olayında yaptığı olaylar benide şüphelendirmeye başladı
                  Acaba Platini ile Başbakan görüşmesinden sonra Türkiyenin İMF ye yapacağı 5 milyar usd lik yardımın bu olayların gecikmesinde rolü varmı diye düşünmeye başladım
                  Avrupada kriz var ülkeler sallantıda iken verilen Bu yardım kafamı karıştırmadı değil.
                  Yani verilebilecek en az ceza ile geçiştirme olabilir diye düşünmeye başladım.
                  Sadece içimi kemiren bir kurt siz yinede ciddiye almayın
                  SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                  BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    uefadan haber geldı arkadaslar 16 17 temmuzda sukru saracoğlunda ıncelemeye gelıyolarmıs!!!
                    Geçen senede incelemişlerdi, inceleme işini disiplin kurulu yapmıyor arkadaşlar artık sapla samanı ayıralım okadar zaman geçirdik bu başlıkta adamların stad incelemesini yapan servisinin görevi ayrı disiplin kurulunun görevi ayrı ve hepsi birbirinden bağımsız çalışmaktadır az daha sabır.
                    DOZER CEMİL

Yorum

• Spor hukukunda sanıklar hakkında en ufak bir delil sanığın aleyhine kullanılırken ceza hukukunda ise deliller sanığın lehine kullanılıyor. Uefa şimdiye kadar bundan dolayı benim için önemli olan spor hukuku dedi durdu. Çünkü onlar için en ufak bir delil yetiyordu. Türkiye'de öyle bir durum meydana geldi ki en ufak şüpheden ceza vermesi gereken bir kurum resmen şikeyi akladı delilleri sanık lehine kullanabilecek mahkeme şike var dedi. Bence uefa bunun şaşkınlığı içinde şu anda ve de federasyonda işlerin normal şekilde gitmediginin farkına vardılar. Mahkeme kararını görmezden gelmeleri imkansız diye düşünmekteyim

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben açıkça yazıyorum Uefa Şampiyonlar Ligi kura çekimlerinin aksamaması için 1 gün önce kararını açıklayacak, çünki feybeyi şutlayacağı için feybenin yine ortalığı ayağa kaldıracağının farkında ve şikecilerin karşı dava açıp ve süreci yine uzatma girişimini önlemek için kararı geç açıklayıp müdahale şansı bırakmayacaklar şikecilere.
                        Arkadaşım sen ne karar bekliyorsun onu yaz.Verilecek bu karar bize ne kazandıracak onu yaz.Hepimiz UEFA karar verecek diyoruz ama bunun getirisi ne olacak içeride, bunu kimse yazmıyor...
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Allah aşkına bizdeki bu karamsarlık aşkı nedir anlıyan beri gelsin..Bazı arkadaşlar öyle karamsarki bunun elle tutulur bir yanı yok artık korkuyorum kendi hayatlarındada bukadar karamsar oluyorlarsa diye...Geçen yıl Hangimiz CL ye gideceğimizi hayal ediyorduk kim Uefa dan Febeyi alıp bizi yollayacağını hayal ediyordu böyle bir beklentisi vardı?...Eminimki Hiçbirimizin böyle bir beklentisi yoktu...Ama Uefa ozamanki şartlara göre daha az bilgiye rağmen Cl den men etti fb yi yerine bizi aldı..Zamanında Platiniye niye almadınız febeyi diye soran Türk gazetecilerine verdiği cevaplar aşikarken,Adam tükürdüğünü yalarmı ? Sormazlarmı adama? Alırsa cl ye bu ne perhiz diye? Şimdi elinde çok daha büyük kozlar varken alırmı sanıyorsunuz?Hiçbirşey olmasa bile Uefa febeye gerekli cezayı verecektir...Karamsarlığı bırakın az sabır edin arkadaşlar lütfen...
                          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geçen senede incelemişlerdi, inceleme işini disiplin kurulu yapmıyor arkadaşlar artık sapla samanı ayıralım okadar zaman geçirdik bu başlıkta adamların stad incelemesini yapan servisinin görevi ayrı disiplin kurulunun görevi ayrı ve hepsi birbirinden bağımsız çalışmaktadır az daha sabır.
                            dısıplın komıtesı sıon olayında mahkeme kararının hemen sonrası karar verdı ustelık onlerınde 1 senelık ek sure ve bukadar delılde yoktu..bukadar zaman beklemesı ılgınc..eğer bır karar verılcekse su tarıhde stadı ıncelıcez demesı nekadar doğru stad orda duruyor kaçmıyorya 1 gunluk ıs beklersın kararı sonra gelır gıdersın uefanın vurdumduymaz tutumu canımı skıyor evet bır karar vercek ama nezamn vercek?kabak tadı verdıler artık..

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşım sen ne karar bekliyorsun onu yaz.Verilecek bu karar bize ne kazandıracak onu yaz.Hepimiz UEFA karar verecek diyoruz ama bunun getirisi ne olacak içeride, bunu kimse yazmıyor...
                              Uefa fbyi almıyorum diyecek, yerine bizi alacak,tff yine tutuşacak ve uefayı ne yapıp edip fbye eksi puana razı edecek yani düşmeyecek şerefsizler, Sadri başkanda dün röpörtajlarında puan silmeden bahsetti benim tahminim eksi puanla ligde kalacaklar ve o kupa bize gelecek .
                              DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allah aşkına bizdeki bu karamsarlık aşkı nedir anlıyan beri gelsin..Bazı arkadaşlar öyle karamsarki bunun elle tutulur bir yanı yok artık korkuyorum kendi hayatlarındada bukadar karamsar oluyorlarsa diye...Geçen yıl Hangimiz CL ye gideceğimizi hayal ediyorduk kim Uefa dan Febeyi alıp bizi yollayacağını hayal ediyordu böyle bir beklentisi vardı?...Eminimki Hiçbirimizin böyle bir beklentisi yoktu...Ama Uefa ozamanki şartlara göre daha az bilgiye rağmen Cl den men etti fb yi yerine bizi aldı..Zamanında Platiniye niye almadınız febeyi diye soran Türk gazetecilerine verdiği cevaplar aşikarken,Adam tükürdüğünü yalarmı ? Sormazlarmı adama? Alırsa cl ye bu ne perhiz diye? Şimdi elinde çok daha büyük kozlar varken alırmı sanıyorsunuz?Hiçbirşey olmasa bile Uefa febeye gerekli cezayı verecektir...Karamsarlığı bırakın az sabır edin arkadaşlar lütfen...
                                sportif anlamda, bugune kadar hangi istediğimiz olduki iyimser olalım. bırakın istediklerimizin olmasını, elimizdekileri çaldılar hiçbirşey olmamış gibi hayat devam ediyor.
                                Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X