Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Diğer mahkemeye sevkedilenleri düşününce sabaha kadar sürer heralde...
    Ama diğerlerinde kişi sayısı oldukça fazlaydı...
    Aziz konusunda sürsün de en fazla 3-4 saat sürsün yani...
    Adamın verdiği ifade ve deliller ortada...
    Ben mi basit düşünüyorum acaba ?
    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir insan bu kadar saçma bir yorum yapamaz bu muhabbet üzerine...

Ben onu yazana öyle bi örnek verirdim de, mosmor olur, kaçacak delik arardı, neyse..
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aykut Kocaman’ın; “Trabzonspor, mutlak puan kaybedecek…” beklentisine girdiği müsabakalardan birisiydi Bursaspor maçı.
        Beklentisi boşa çıktı.
        Bu kez aynı umutlar Eskişehirspor maçına taşınacak.
        Bir umut sona ererken, bir başkasından medet umma hali…
        Haftalar önce Emre Belözoğlu, yaptığı açıklamada, “Trabzonspor’un işinin Eskişehir’de çok zor olacağını” söylemişti.
        Oysa Trabzonspor’un daha önce oynayacağı Bursaspor maçı vardı.
        Geçen yılın şampiyonuyla oynanacak maçı hiç dikkate almadan, iki hafta sonra oynanacak Eskişehir maçıyla ilgili mesaj vermesi dikkat çekiciydi.
        Fenerbahçeli yazarlar ve yorumcular, Eskişehirspor maçından takımları lehine bir sonucun çıkacağı beklentisini oldukça yüksek görüyorlar her ne hikmetse.
        Eğer bu beklentileri gerçekleşirse, kendilerinin şampiyon olacaklarına inanıyorlar.
        Trabzonspor’un kesin puan kaybedeceği havası yaratılmak istenirken, kendileri açısından kalan maçları adeta çantada keklik görmeleri mide bulandırıyor.
        Belli ki, Fenerbahçe’nin her cenahından bu maçla ilgili sinsi bir oyun oynanmak isteniyor.
        En çarpıcı örnek; yayıncı kuruluşun başındaki şahsın; “Fenerbahçe hakemi de yendi” diyebilme aymazlığını göstermesidir.
        Bu durum karşısında, sahanın dışında gelişen olaylara karşın Bordo-Mavi formayı giyen oyuncuların, yeşil zemindeki onurlu mücadelelerini daha çok kenetlenerek sürdürmeleri gerekiyor.

21 Nisan 2011 Perşembe
        Yüksel DAŞTAN

Bu emrenin hala dışarda olması çok enterasan!
        Emreninde bu işlerden haberi olduğu aşikar.
        Bir dolaplar döndüğü taa o zamanlar belliydi.
        Emrenin çıkıp Trabzon eskişehir maçında puan kaybeder demesinin altı kalın bir şekilde çizilmesi lazım.
        Aziz şekip bülent yetmez benim için.... emreyide istiyorum...
        Ama ben yine de bu soruşturmanın çok gizli tutulduğuna inanıyorum.Zaten sızıntı olduğu duyumları gelince birkaç gün erken basıldı düğmeye basıldı.
        Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Savcı tutuklama talebi ile sevketti Aziz'i mahkemeye...
          Kararın çıkması uzun bir vakit alır mı gene ?
          Bilgisi olan bir arkadaş var mı bu kararlar hakkında ?
          Avukat değilim de. Metin yazmıştı bi ara ordan görmüştüm.Aziz kendini tekrar savunmayacaktır.Savcılıkta ne ifade verdiysem o geçerlidir diyebilirmiş.Hakim de o ifadeyi okuyup delillere bakarak karar vericek işte.Uzun sürmeyebilir yani.

Yorum

• TFF feneri düşürmek istemez,belki kulüpler birliği de istemez.Ama şike şike düşürecekler,yapabilecekleri bişey yok,mecburi hareket,alternatif yok,rahat olun...Bu kaçınılmaz sonu değiştirmeye ne MAA ın,ne federasyonun gücü yetmez...

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aksi bir kararda sadece biz değil bjk ve gslilerde kızacaklar .bunu göze alamaz federasyon...
              Bu zihniyete sahip insanlar mı kızacaklar ?
              Hamiş

Yorum

• Mahkemenin başlama saatine bağlı. Mahkeme başladıktan sonra en geç 2 saat içerisinde belli olur

Yorum

• renkdaşlar bizi şampiyon ilan ederlerse (sanmıyorum ben umutsuzum ama inş ) sanki biraz zevksiz olacak şu açıdan bi maç yapalım biraz stres yaşayalım böyle oturduğumuz yerden şampiyon olmuşuz gibi olacak bilmem derdimi anlatabildim mi.
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Herkes gözlük takacak böyle giderse.
                    Gözlerim bitti kaç gündür.
                    Pazartesi sonuçlansın bu iş artık.

Yorum

• azizin tutuklanması yada serbest kalması davanın seyrini fazla etkilemez.. zaten 2 aktif yönetici ve muhasebe müdürü tutuklu. yeter de artar. tff kendi kafasına göre karar veremez üstünde demoklesin kılıcı gibi uefa duruyor. böyle suçlanan bir takımı avrupa da kesinlikle oynatmazlar. isterse dava 5 yıl sürsün. 5 yıl bekler...
                      Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• ajanssporda, fbe li yönetcilerin basın açıklamasından fotoğraf var. oradaki murat aydınlı, ali koç ve divan başkanının suratlarında ki ifade her sonucu anlatıyor

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Avukat değilim de. Metin yazmıştı bi ara ordan görmüştüm.Aziz kendini tekrar savunmayacaktır.Savcılıkta ne ifade verdiysem o geçerlidir diyebilirmiş.Hakim de o ifadeyi okuyup delillere bakarak karar vericek işte.Uzun sürmeyebilir yani.
                          Anladım Selman Abi.
                          Teşekkürler...
                          Hamiş

Yorum

• Siz Ünal Aysal'a bakmayın.Gs ve Bjkliler de dört gözle bekliyor düşmelerini..
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Arkadaşlar bırakın Allah aşkına.

Bunlar birbirlerine karşı düşmandırlar.

Bize gelince hepsi birleşip kardeş olurlar.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lafa bakın lafa üstelik kendini münevver göre bir şahsiyetten Bekir Çoşkun'dan...
                                BEN FENERBAHÇELİ DEĞİLİM...AMA TÜRK FUTBOLU FENERBAHÇESİZ ÇOK TATSIZ KALIR..EVET, OKUL MÜDÜRÜ SUÇLUYSA OKULU MU KAPATMALI...
                                mal bekir çoşkun ne bekliyon ki..bu adamı okuyan ben görmedim valla....yıllardır o kadar gazete okurum nazlı ılıck ayşe arman ble okudum ama bekir coşkunu okumadım..

Yorum

Yükleniyor...
                                X