Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ula azizi hepten serbest bıraksalar ne olur adam kendi götünden bile korkuyodur şimdi yerleştirmişlerdir ses cihazını bi yerine
    KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Bakalım Biz ne zaman taraf olacağız bu davaya,
      Bir şeylerin karartılmaması için, Mutlaka bu davaya taraf olmak, tüm belge ve bilgileri ilk elden alıp incelemek, hatta belki ek davalar açmak gerekebilir.

10 yılda buz gibi 3 şampiyonluğu gasp edilerek mağdur edilen bir takımın, bu kadar sessiz bir şekilde olayları izlemesi korkutuyor beni...
      .
      Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
      .

Yorum

• 2010-2011 futbol sezonunu geride bıraktık.

Şimdi piskevütlerimizi yerken bir hesap yapalım:

2+0+1+0 etti mi sana 3

2+0+1+1 etti mi sana 4

Topla 4+3'ü ne yaptı?

7 ! ve Trabzosporun 7. şampiyonluğu kutlu olsun!

Aziz başkan bakıyor hastane odasında televizyonda, tranzonsporlular seviniyor, kupa alıyorlar, birbirleri ile şakalaşıyorlar, şampiyonlar liginde oynuyorlar...

Bir de Aykuta bakıyor, hani bizim kupamız, hani bizim şampiyonlar ligimiz, bizi niye süperlige almıyorlar Aykut? diyor.
        En son The_Storm tarafından düzenlendi; 06.07.2011, 17:41.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşım nasıl söylesem bilmiyorum.

Olaylarla hiçbir alakaları yok malesef.

Abi kedi gibi kolluyolar valla bişey yakalayalım da onlar da kirlensin diye.
          O yüzden burda yazdıklarına herkes dikkat etsin.
          Ulan bunlar akılımızdan bile geçirmeye teşebbüs ettiğimiz şeyler için küme düşürürler bizi

Hadi hadi... netleşsin bazı şeyler de rahat yazayım şuralara dağlara taşlara yollara ...
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bi insan suçlu olamasa sorgudan kaçar mı...kaç bakalım nereye kadar kaçacaksın...

aziz i ziyaret eden 3lü kötü haberi verir dönerler...aziz ,hiç mi umut yok bişeyler yapın der onlar kafa sallar yok diye giderler...
            Bence baska seyler söylerler...durum su ahmetten mehmetten ifade alindi onlar bunu söyledi sen bunu söyle onu böyle yaraiz sonra aziz serbest
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Ben yine kutlamaya başlarsam daha durmam:meşale1:

Yorum

• Hastane odasıda dinleniyordur bunlarda dökülürse o zaman seyreyle cümbüşü...

Türk polisinden kaçamazlar buda yem ama anlamıyor sazanlar belkide...
                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Abdullah Kigili: "Baskan tamam yirttin sali verdiler seni, ölü taklidini yediler"
                  Aziz Yildirim: "Ben aslinda yoogguuummm"
                  Aziz Yildirim: "Buvasi Hastahane, buvda hevsey gevvvccceeekkk"

Yorum

• Dün akşamki tutuklamalar akşam 6 gibi gerçekleşmişti zaman daralıyor.
                    Bordomavi.net

Yorum

• Adli Kontrol Kararının Hukuki Niteliği

"Ceza muhakemesinin yapılmasını veya yapılan muhakemenin sonunda verilecek kararların kağıt üzerinde kalmamasını ve muhakeme masraflarının karşılanmasını sağlamak amacıyla, yetkili merciice, gecikmede sakınca bulunan durumlarda, geçici olarak başvurulan ve hükmün verilmesinden önce bazı temel hak ve hürriyetlere müdahaleyi gerektiren kanuni çarelere koruma tedbirleri denir"5. Tanımdan anlaşılacağı üzere koruma tedbirlerinin; geçici olma, vasıta olma, hükümden önce temel haklara müdahale sonucunu doğurma şeklinde sıralanabilen üç temel özelliği vardır. Adli kontrol de bu özellikleri taşıdığından bir koruma tedbiri niteliğindedir.

CMK'da yer alan adli kontrol, tutuklama koruma tedbirinin bir türevidir6, onun alternatifi niteliğindedir7. Adli kontrol tedbiri bağımsız nitelikte bir koruma tedbiridir. Yani uygulanması başka bir koruma tedbirine bağlı değildir. Bu yönüyle 1412 sayılı Ceza Muhakemeleri Usulü Kanunu'nda (CMUK) yer alan teminatla salıvermeden ayrılır, çünkü teminatla salıverme kararı için önce tutuklama kararı verilmesi şarttır
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Umarım oda dinleniyordur.

Yorum

• Bu adamın eşi çocugu filan yok mu onlar ziyarete gitmiyor da neden fb yöneticileri ziyarete gidiyor bana çok mantıksız geldi????

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Birisi cevap verebilirse çok memnun olurum acaba hala şampiyon olma şansımız mevcut mu ? yoksa Aksi durum mu var ?
                            hiç aksi bi durum yok herşey yolunda
                            BMN İZMİR

Yorum

• Ziyaret etmeleri iyidir iyi. Umarım ağızlarından birşeyler kaçırırlar. Zannetmiyorum gerçi bu kadar olaylardan sonra ağızlarından birşeyler kaçıracağını.
                              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Musturoğlu, Türbülent ve Mecnur (hakkaten öyle bir topçu vardı eskiden Fenerli) tutuklandı mı?
                                Haber yok onlarla ilgili

Yorum

Yükleniyor...
                                X