Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor öyle bir büyük takım ki..

Varan 1 |Geçen sezon son oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maçında şike veya teşvik primi verecek birini bulamadığından şampiyonluk ellerinden gitti ..

Varan 2 | Bu sezon arada 9 puan fark olmasa , daha sonrasında puanlama başa baş gitmeseydi eğer Fenerbahçenin asıl yüzünü yine kimse göremeyecekti.

Yaşa Varol Trabzonspor !
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• avukatlığını kim yaparsa yapsın .onu kimse kurtaramaz...

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şampiyonlar Ligi için yetmeyeceği kanaatindeyim
        Zoko gibi 2 tane daha oyuncuya ihtiyacımız var kanımca.
        elbette daha iyi bir kadroyu hepimiz isteriz.ancak ben yeteceğine inanıyorum.nedenide bu takım 82 puan topladı.ve bizle yarışan şfbnerasyon denkleminde hakem federasyon yetkilileri satılmışlar satılanlar komple şehir olarak satılanlarla ancak bizim puana ulaşmıştı.geçen senenin başındada bu takım ilk beşe giremez deniyordu.ama zirveyi nasıl kaybettiğini bizden başkalarıda bütün dünya futbol camiasıda gün itibari ile öğrenmiş oldu.
        bellimi olur Şenol hocamız takımın içinden iki üç tane dediğin futbolculardan çıkarır.Trabzonspor Şenol hoca ile şaşırtmaya devam ediyor.
        İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
        Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
        Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gizlilik kararının kaldırılması için iddaaname nin hazırlanması gerekiyormuş.
          Hayır öyle birşey yok..
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• ArkadaşLar.. TFF mail atalım yöneticiler ön ayak olsun başlık açsın...Anlasınlar var oldugumuzu takıpte oldugumuzu

Yorum

• UEFA’nın yönetmeliği çok açıktır; “UEFA’nın düzenlediği kupalarda mücadele etmek için bir kulübün, 2007’den beri, direkt veya endirekt, maçların sonucunu etkileyecek herhangi bir şike ve şaibe olaylarına ulusal veya uluslararası arenada karışmamış olması gerekmektedir.
              bakalım bu yönetmeliğe göre ne yapılacak

Yorum

• maneviyatı olmayanların allah korkusuda olmaz kul hakkı korkusuda olmaz.bu şikeyi yapan serefyoksunu insanlar aldıkları vebalin altında kalacaklardır.hala alınterimiz nolacak diyen angut kocaman a şenol hoca emek hırsızlığını anlattı ama onun beyni g.tünde olduğu için anlamamakta ısrar ediyor.bu eziklere acıyanlara bakıyorumda asıl acınacak halde olan bu iradesiz kişilerdir.benim hakkımı çalan,emeğime alınterime göz koyan bi de üstüne namusuma laf ederek sözde adamlık namus sözü veren hırsız sürüsüne lafımı söylemeyecemde içimdemi saklayacam.site yöneticilerinden rica ediyorum en azından 1 hafta kuralları biraz esnetinde renkdaşlarımız içini rahat döksünler.şerefsiz yazılması yasakmış peki soruyorum bu kadar alçakca hareketleri yapan alınterimizi emeğimizi çalanlara nasıl bir hitap şekli geliştirecez.ayak oyunlarıyla hırsızlıkla,binbir alçaklıkla çalınan şampiyonluk neticesinde kalp krizinden ölen renkdaşlarımızın hesabını bunlardan soramayacazda kimden soracaz.daha önce defalarca yazdığım gibi ezikler benim gözümde israiloğulları gibi allahın laneti üzerinde olan serefsiz bir topluluktur.başınızı ağrıttıysam özür dilerim ama o kadar doluyumki 22 mayıs akşamını bana yaşatanları ömür boyu lanetle anacam.

Yorum

• İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dünde yazdım yine yazayım

MADDE 157. - (1) Kanunun başka hüküm koyduğu hâller saklı kalmak ve savunma haklarına zarar vermemek koşuluyla soruşturma evresindeki usul işlemleri gizlidir.

AÇIKLAMA:Hazırlık soruşturmasına önemli ölçüde gizlilik egemendir. Bunun nedeni, bir taraftan sanığın "lekelenmeme hakkı, diğer taraftan da, delillerin güvence altına alınması gereğidir.

MAA nın ne demesini bekliyorsunuz bütün deliller elimizde demesinimi.Azcık sabırlı olun
                  halamın oğlu rıza abım git şu azızeye al götür hastahaneden mahkemeye ne olur
                  ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR.GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR.ADALET ER YADA GEC YERİNİ BULUR...!

Yorum

• yaw bu azize bu kadar hastaydı ise neden o kadar genç bi kadınla evlendi yazık değilmi kadına
                    adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Ahlaksız rezil insanlar topluluğu Aziz ve mosturoglunun yaptıgı basın toplantıları aklıma geliyor da bu kadar adilik namussuzluk olmaz ama Rabb'ime çok şükür hesabını vermeye başladılar
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bu nasıl saçmalıktır sinirlenmeyelim, köpürmeyelim diyorum ancak olacak gibi değil 15ine kadar Ş.Ligi'ne kimin gideceği belli olacak ve Aziz Bey dün 21'de girdiği hastahaneden en erken 24 saat sonra yani bu akşam 21'de ayrılacakmış, sonra bir ölçüm daha bir 24 saat daha öyle mi? Yeter!
                        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• güney korede adamlar cezalarını hemen verdi bizim fedarasyon ve yandaş medya hala kıvırıyor.
                          Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                          Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu nasıl saçmalıktır sinirlenmeyelim, köpürmeyelim diyorum ancak olacak gibi değil 15ine kadar Ş.Ligi'ne kimin gideceği belli olacak ve Aziz Bey dün 21'de girdiği hastahaneden en erken 24 saat sonra yani bu akşam 21'de ayrılacakmış, sonra bir ölçüm daha bir 24 saat daha öyle mi? Yeter!
                            mahkeme bu kadarınada katlanmaz heralde...

Yorum

• tff nin email adresi ne

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ArkadaşLar.. TFF mail atalım yöneticiler ön ayak olsun başlık açsın...Anlasınlar var oldugumuzu takıpte oldugumuzu
                                +1 mutlaka yapmalıyız, hem resmi bi tarafı olmaz hem de piskolojik baskı altına alırız.
                                6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

Yükleniyor...
                                X