Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    salih@ilkhabergazete.com mail adresi bu..

Salih Çamoğlu Trabzon'da tanınmış eski bir gazetecidir..Karadeniz gazetesinde yıllarca köşe yazarlığı yapmıştır..sanırım ilkhaber gazetesinin de sahibi..

Bu yazıyı biraz önce gazetede okudum..şaşırdım tabii ki..
    Trabzonspor hakkında bir takım söylentiler olduğunu kaç gündür hepimiz medyadan duyuyorduk..yalnız bu adam bu iddiaları öyle kesinleştirmiş ki yazının bazı yerlerinde Nevzat Şakar'ın şike yaptığını ve yargılandığını falan yazmış..

Kafayı çekip yazdığını zannediyorum..ayık kafa ile kimse böyle bir töhmet altında bırakıcı yazı yazmaz..

Sonunu da öyle bağlamış ki sanki o kadar yazı boyunca Nevzat Şakar ve Sadri Şener'i töhmet altında bırakan kendisi değildi..

Yahu o kadar yazdim ama gel görki adres yanlis...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Daha delil diyor ya emniyet açıklama yapmadımı..

Başkanın tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilmedimi..

Muameleden dert yanıyor başı ağırsa hastaneye götürmedilermi..

Azcık utanmanız varsa özür dileyin hala savunuyorlar...
      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Bu fenerliler Adalet diyorlar kafami duvarlara vurmak istiyorum.
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Açıklamaya bak..
          En son Sibel tarafından düzenlendi; 09.07.2011, 17:14.

Yorum

• Bu ne saçmalıyor hukuk dersi veriyor..

Yorum

• bu ne anlatıyo ya.
              Özkan SÜMER

Yorum

• NTV SPOR izliyok

Yorum

• İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Örgütlü bir şekilde, Süper Lig ve Banka Asya Birinci Ligindeki toplam (19) maçta şike ve teşvik faaliyetlerinin gerçekleştirildiği tespit edilmiş ve delillendirilmiştir.

@tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hangi kanalı izliyorsunuz?
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• ntvsporu aç

Yorum

• La birkerede he yaptık deyin suçlular cezasını çeksin bitsin.Ama sizde o ciğer nerde anca tvde lav lav konuşursunuz.

Yorum

• yok yok, bu fenerliler baska bir dünyada yasiyor anlasilan.
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• bunlar her mac sonrasi hakemler hakkinda konusurken ne oluyor peki ?

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fb yönetiminden şu ana kadar mantıklı ve sağduyulu bir açıklama duymadıgımza göre saat 17.00 da çıkıp savcıyı suçlayacaklardır, belgeler sızdırıldı başkanımız madur aciz gösterildi diye zırvalayacaklardır, sucsuz olduklarını iddia edeceklerdir, sıyırmaya çalışacaklardır, kendileriyle alakalı yayın yapmayanlara teşekkür edeceklerdir, kendilerine karşı olan herkese gövde gösterisi yapmaya çalışacaklardır, ama BİZİM BAZILARIMIZ bu şikenin patlak verdiği günden verdi burda Trabzonspor taraftarının moralini bozmak için adeta nöbetleşerek öyle şeyler yazıldı ki, uyarılara rağmen 2 gün öncesinin konusu halen göz önüne getirilmeye çalışılır oldu neyse..geçtim..sustum..gerekenler yapılıyor zaten..

“Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
                              İsmet İnönü.

Al buyur kaç saat önceden yazmışım....şerefsiz her zaman şerefsiz
                              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• o kadar telefon görüşmesi resim delil değilse ne???bunlarda gerçekten utanma yok.nihatttt efendi cırmalama ne yaparsan yap ne tarafa dönersen dön delik bizden tarafta))

Yorum

Yükleniyor...
                                X