Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence olayı atıyorum Cemil Turan, Ali bilem ne bunların üzerine yıkmayı deneyecek...Benim haberim yok beni kandırmışlara getirecek....Gerçi biraz kandırmışlar...300 deyip 100 ü cebe atmışlar ....

ben şekiple olanı kastetmiştim. Hani Aziz yıldırım sorgulamada "şekip şaşırmış olmalı" demiş,. + olarak başka bir yöneticileri daha var mahkemeye sevkedilen. Aziz Yıldırım konuşmadan bi yol alamazmıyız. Niye illa aziz yıldırım? yasa açık. Bunların hepsi yönetici sonuçta.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O degilde böyle bir karar cikarsa digerlerine haksizlik olur;

Ya adam cetenin lideri konumunda...
      dimi onunda bi şerefi var

Yorum

• Selam Panpalar

beni tanidinizmi?
        Trabzonspor
        FC Barcelona MSV Duisburg
        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Anlatamadım sanırım? Aziz Yıldırım'ın şuanda herhangi bir sağlık şikayeti yok. Kaç tane doktor da bu yönde rapor verdi zaten. Sağlık şikayetinden dolayı tutuksuz yargılanma vs. gibi bir karar da yok dolayısıyla. Hastanelerin tek nedeni zaman kazanmak
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tuaf olan adam sike yapti onun yüzünden fenerbace belki küme düsecek taraftarlar hala onu destekliyor

ben de bunu anlamıyorum biz olsak hak hukuk vs deriz ar damarları çatlamış bunların

Yorum

• Ulan bu azize emniyeti adliyeyi huzur evine cevirdi .q...................
              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet.Duruşmada.
                Tesekkür ederim..

Tam yazdikdan sonra üst mesajda da , durusma tekrar basladi okudum..

Tvsiz kalmak ne kadar zormus ya

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tuaf olan adam sike yapti onun yüzünden fenerbace belki küme düsecek taraftarlar hala onu destekliyor
                  Abi Transfer basliginda Klose transferinin yattigindan sonraki mesajlara bak. Aklin hayalin almaz. Adamlari hemen gömmüstük biz kici kirik bi transferden dolayi...
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dimi onunda bi şerefi var

Ya sen beni anlamadin ya ben seni.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Az önce babam orası biraz şaibeli dedide tırstım...
                      Eskiden şaibeliyddi,ergenekon sanıklarına sebepsiz tahliyeler vermişti ama sonrada yapılan atamalarla baya temizlendi...sıkıntı olacağını sanmıyorum...

Dediğin gibi şaibeli olsaydı balbay ve haberalı salıverirdi şimdiye kadar...

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aman ha dua işini aksatmayın bunların duasıda kabul olmaz diye düşünmeyin.

Hz Musa ve Firavun halkın huzurunda iddiaya girerler.
                        Hz Musa "benim Rabbim nil nehri ile Mısır'a hayat verir" der.
                        Firavun, "Ben istersem o nil nehrini tersine çeviririm" der.
                        Hz Musa hadi yap deyince, Firavun ondan süre ister. Ertesi gün buluşmak üzere ayrılırlar. Hz Musa emri yerine getirmenin huzuru ile evine gider ve istirahate çekilir. Firavun ise gece uyumaz ve Hz Musa'nın Rabbi'ne Nil'in sahibi olduğu için dua eder ve uyumaz. Ertesi gün bir araya gelirler ve nil nehri Firavun'un dediği gibi ters akmaya başlar. Bunun üzerine Hz Musa;
                        "Ya Rabbi, Ben senin söylemediğin bir şeyi söylemedim, neden böyle irade buyurdun?" der.
                        ElCevap;
                        "Senin söylediğin doğruydu ama sen uyurken O dua etti. Ben herkesin Rabbiyim, herkesin duasına icabet ederim."
                        ....

Allah o kadar adildir ki, kendisine tapana da tapmayana da duası karşılığına mutlaka yardım eder. Zira o Alemlerin Rabbidir.
                        Evet abi bu kıssayı biliyordum.

O yüzden şimdiye kadar herşeyin hayırlısını istedik. Bundan sonra da aynı şekilde istemeye devam ediyoruz.

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
                        En son Misafir tarafından düzenlendi; 10.07.2011, 00:40.

Yorum

• sende haklısın

İlk olarak Suayb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sizi anliyorum arkadaslar.. Bir senenin birak, birkac senenin acisi var icimizde.. Bende az kizmadim mac izlerken.. Ama söyle birseyde var.. Bizim amacimiz, Erdal abi'ninde üstünden gectigi gibi, adaletin ve temizligin, hak kavraminin saglanmasidir.. Bu dönemde adalet kelimesini hakki ile doldurmayanlarda cikar.. Leke sürmeye calisanlarda.. Ama adalet okadar muazzam bir hazinedirki.. Senol hocamizinda ifade ettigi gibi: herkes bir gün bu zenginlikten faydalanmak ister ve ihtiyac duyar...

Konuyu getirmek istedigim nokta.. Aziz Yildirim'a nekadar kizsakta.. Sonucta üstün amacimizi hatirlayarak, bu yolda onada insan gibi davranmak gerekir.. Ayranmi istedi.. Getirin ayrani icsin.. Sagliginda sorunmu var.. Getirin doktoru.. Evet, bu durumdan faydalanmak istese dahi.. Sonucta bizim amacimizdir, bizi yücelten.. Allah biliyor.. Varsin kendisi bizimle oynuyor sansin.. Karanlik zindanda kalmak kötü birseydir..

Unutmamak lazim.. Hangimizin kötülükleri yokki bu dünyada.. Sanki Allah huzurunda hesap verirken biz cok rahat mi olacagiz.. Bu vaziyette olsak keske..

Hayirlisi olsun.. Bekleyelim ve görelim.. Adamcagizin taleplerini, önce Allah, sonra adalet icin red etmeyelim.. Saygi duyalim derim ben.. Sahsi fikrim..
                          Sende haklısın. Adamlık sınavından alnımızın akıyla geçelim. Ben 27 sene şampiyonluk görmedim. Bir sene daha görmesem dünyanın sonu değil.ama biz bu sene gerçekten" gönüllerin şampiyonu" olduk. Bunu kimse bizden alamaz. Bana derler ki; Sen trabzonlu değilsin,bir kez dahi görmediğin memleketten onun takımından sana ne..! Bu sorunun hiç altında kalmadım. Bundan sonra da hiç kalmayacağımdan eminim..! Ben şenol hocaya bakınca adamlık görüyorum. Bundan büyük olan şampiyonluk değil..Ama bu adamlığın hakkı şampiyonluk..! Ben öyle inanıyorum.
                          İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Anlatamadım sanırım? Aziz Yıldırım'ın şuanda herhangi bir sağlık şikayeti yok. Kaç tane doktor da bu yönde rapor verdi zaten. Sağlık şikayetinden dolayı tutuksuz yargılanma vs. gibi bir karar da yok dolayısıyla. Hastanelerin tek nedeni zaman kazanmak

Yazdim bunu bir kenara, umarim hakli cikarsin.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ya gebersin yada Metris'i boylasin. Sinir sistemimiz bozuldu bre.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Son Dakika:Yılmaz Vural aranıyor

konyaspor fenerbahce maçı

Yorum

Yükleniyor...
                                X