İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Pazartesi Günü Şampiyon
TFF’nin Pazartesi günü Trabzonspor’un şampiyonluğunu açıklaması bekleniyor
2011-07-09, 18:59:49
Okunma: 737
0 Yorum
Türkiye de futbolu temizlemek aracıyla yapılan şike operasyonunda Fenerbahçe’nin adının sıkça anılmasının ardından Türkiye Futbol Fedarasyonu radikal bir karar almaya hazırlanıyor. TFF’den ve Trabzonspor yönetimine yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre TFF’nin pazartesi günü Trabzonspor’un şampiyonluğunu açıklayabileceği belirtildi. Bu iddianın doğruluk payının çok yüksek olduğu ve Futbol Federasyonu’nun bu radikal kararın ardından en az iki takımı da küme düşürebileceği vurgulandı. Geçtiğmiz sezonu ikinci sırada bitiren Trabzonspor'un isminin şikeye karışmadığı ve ortaya atılan iddialarla ilgili her hangi bir belge bulunamadığı da öğrenildi.
Haberin kaynağını da eklemeniz fena olmazHamiş
Yorum
-
İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Pazartesi Günü Şampiyon
0 Yorum
Türkiye de futbolu temizlemek aracıyla yapılan şike operasyonunda Fenerbahçe’nin adının sıkça anılmasının ardından Türkiye Futbol Fedarasyonu radikal bir karar almaya hazırlanıyor. TFF’den ve Trabzonspor yönetimine yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre TFF’nin pazartesi günü Trabzonspor’un şampiyonluğunu açıklayabileceği belirtildi. Bu iddianın doğruluk payının çok yüksek olduğu ve Futbol Federasyonu’nun bu radikal kararın ardından en az iki takımı da küme düşürebileceği vurgulandı. Geçtiğmiz sezonu ikinci sırada bitiren Trabzonspor'un isminin şikeye karışmadığı ve ortaya atılan iddialarla ilgili her hangi bir belge bulunamadığı da öğrenildi.
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Ben bu Tff'den büyük bir şerefsizlik örneği bekliyorum , tehditlere göğüs gerecek bir hal yok bunlarda!
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar çok hastalık çıkıyor ki kendisinde,geber diyesim geliyor...
Neyse,Allah'tan bul.
Ben hasta olduguna inanmiyorum acikcasi, cünkü ambulansa binerken bile siritiyordu.
Avukatlarin yönlendirmesi var ama neden onu bilemiyorum...
Belkide "tutuksuz yargilansin" diye bir bahane ariyorlar...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Aykut Kocaman’ın; “Trabzonspor, mutlak puan kaybedecek…” beklentisine girdiği müsabakalardan birisiydi Bursaspor maçı.
Beklentisi boşa çıktı.
Bu kez aynı umutlar Eskişehirspor maçına taşınacak.
Bir umut sona ererken, bir başkasından medet umma hali…
Haftalar önce Emre Belözoğlu, yaptığı açıklamada, “Trabzonspor’un işinin Eskişehir’de çok zor olacağını” söylemişti.
Oysa Trabzonspor’un daha önce oynayacağı Bursaspor maçı vardı.
Geçen yılın şampiyonuyla oynanacak maçı hiç dikkate almadan, iki hafta sonra oynanacak Eskişehir maçıyla ilgili mesaj vermesi dikkat çekiciydi.
Fenerbahçeli yazarlar ve yorumcular, Eskişehirspor maçından takımları lehine bir sonucun çıkacağı beklentisini oldukça yüksek görüyorlar her ne hikmetse.
Eğer bu beklentileri gerçekleşirse, kendilerinin şampiyon olacaklarına inanıyorlar.
Trabzonspor’un kesin puan kaybedeceği havası yaratılmak istenirken, kendileri açısından kalan maçları adeta çantada keklik görmeleri mide bulandırıyor.
Belli ki, Fenerbahçe’nin her cenahından bu maçla ilgili sinsi bir oyun oynanmak isteniyor.
En çarpıcı örnek; yayıncı kuruluşun başındaki şahsın; “Fenerbahçe hakemi de yendi” diyebilme aymazlığını göstermesidir.
Bu durum karşısında, sahanın dışında gelişen olaylara karşın Bordo-Mavi formayı giyen oyuncuların, yeşil zemindeki onurlu mücadelelerini daha çok kenetlenerek sürdürmeleri gerekiyor.
21 Nisan 2011 Perşembe
Yüksel DAŞTAN
Bu emrenin hala dışarda olması çok enterasan!
Emreninde bu işlerden haberi olduğu aşikar.
Bir dolaplar döndüğü taa o zamanlar belliydi.
Emrenin çıkıp Trabzon eskişehir maçında puan kaybeder demesinin altı kalın bir şekilde çizilmesi lazım.
Aziz şekip bülent yetmez benim için.... emreyide istiyorum...
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
duzen baya degişti.. eskıden yargıya kımse güvenmezdi şimdi TFF e kımse guvenmiyon bende. guvenmiyorum ama mecbur kalacaklar... POLİSE BUNDAN KIZIYORLAR bilgi sizdırma belki örtbas edecez...1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun
selçuk AYDIN
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu tff yönetiminden bize güzel bir kazık bekliyorum.Moralmen çökmemek için kendimi hazırladım...........
Yorum
-
Arkadaş dikkat:
Aziz Yıldırım dahi olsa kimsenin özeli, kaç yaşında olup kaç yaşında bir hanımla evlendiği bizi asla ilgilendirmez. Özel hayat, ahlak ve hukuk kuralların aykırı olmadığı sürece, kimin olursa olsun saygıdeğerdir. Lütfen...
İntikam değil, adalet!
Yorum
-
0 Yorum
KAYMAK:http://www.haber1967.com/haber/1964-...-gunu-sampiyon
kaynakkkkkk????HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Ben bu Tff'den büyük bir şerefsizlik örneği bekliyorum , tehditlere göğüs gerecek bir hal yok bunlarda!İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu tff yönetiminden bize güzel bir kazık bekliyorum.Moralmen çökmemek için kendimi hazırladım...........
Aynen böyle düsünüyorum bende, TFF'de bulunan kisilikler yasalari uygulamaktan bile aciz...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
Yorum