Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• işten gelirken servisteki fenerli arkadaşların diyalogları

A : bizi gerçekten düşürürler mi ?
    B : Valla öyle gözüküyor,baksana yönetici kalmadı dışarda nerdeyse.
    B : Ama eğer düşersek de kombineler ucuzlarsa bir tane alırım,gideriz izleriz maçı
    A : Ya ben sana ne diyorum sen ne diyorsun? Hem ucuzlatmazlar,önceden kombine alanlar ne olacak?
    B : bunlar hep Faruk Ozak'ın işleri Trabzonspor'u şampiyon yapmak için ellerinden geleni yapıyorlardı sonunda yaktılar başımızı
    A : öyle gerçekten,biz küme mi düşeriz ne ooluruz bilmem ama Trabzonspor şampiyon olursa çok zoruma gider.
    B : e kimi yapacaklar ozaman gs yi değil herhalde.
    A : tamam ligden düşürsünler yada -30 la başlatsınlar ama şampiyonluğu almasınlar...

Güzeldi ya
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• :meşale2:
      beklemedeyiz...
      ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• İçine ata ata ne hale düştün tuta tuta çatlayacaksın be adam.
        Çekinme hadi,hadi söyle de kurtul bundan,kura kura kurudun be adam...

Yorum

• İlk olarak semih aydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          :meşale2:
          Beklemedeyiz...
          Hakettiğimiz şampiyonluğa az kaldı !
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Yolu Metrsi cezaevine düsenler Bülent Uygun'a tespih, havlu, sabun, cigara
            falan götürsün. Sekip Mosurtoglu'na da Sekip Okula kos, Sekip topu tut tarzinda kitaplar.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak trabzonlu01 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadrisener_ Sadri şener
              Trabzonspor klubü yaşanan gelişmelerin takicisi olacaktır.Tüm taraftarlarımızın sağduyulu olmasını ve Türk Adaletine güvenmesini istiyoruz
              Link verir misin hocam ?

Büyük ihtimalle sahte hesaptır bu.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Link verir misin hocam ?

Büyük ihtimalle sahte hesaptır bu.
                Biz TRABZONSPORLUYUZ. Bükemediğimiz bileği, KIRARIZ!

uozqɐɹʇ ɹǝʎ ɹǝɥ ǝziq

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O kadar mı söylemiş devamı yokmu
                  Bunu söylemesinin altında Aziz'in uşaklarının pilardo oynarken şike yapması yatıyormuş..
                  Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• Ulan Şamypiyon olursak varya izindeyim tam zamanını buldun Azize...
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Adamın işi gücü yok Twitter'la mı uğraşacak ya

Yorum

• Arkadaşlar;
                        Sağduyu, itidal ve sükûnetimizi koruyarak, büyük kulübün büyük taraftarına yakışır şekilde vakar ve ciddiyetimizi bozmadan bekleyelim.

Unutmayın: Biz Büyük Trabzonspor'un büyük taraftarıyız; intikam değil, adalet istiyoruz.

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çünkü yöneticisi yok gözaltında, bireysel yani.
                          İyi güzel hoş diyorsunda teknik direktörüve futbolcusu yanı takımın içinden birileri nasıl küme düşmez asıl düşmesi gereken eskişehir ibb ve fb dir 3ündede fotbolcuları bazında şike yapılmış zaten bucada yapmış odüştü ...
                          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Bu fenerliler madem Bağdat Caddesi'nde yürüyüş yapacak, biz neden hakkımız olan kupayı istiyoruz diye Taksim'de yürüyüş düzenlemiyoruz?

Veya Trabzon'dakiler?

Biz de bir şeyler yapalım yahu. Sıkıldım bekle bekle.
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Yanlız bu aziz efendinin bi taktiği mi var? hastaneye kaçmalar?? ifade vermemeler, sessizlik hakkını kullanmalar?? acaba bunlar kararı geciktirmeye mi çabalıyor? böyle kaç gün geciktirebilir eğer başarabilirse? kararın gecikmesi gibi bi ihtimal var mı? yani bizi ön elemeye göndermeyi düşünmüyor tff değil mi?
                              Trabzonspor

Yorum

• azize Savcıyı şikayet etti, Savcımız da azizeyi süründürmeye karar verdi, yarın sevketmesinin Türkçesi budur

Yorum

Yükleniyor...
                                X