Allahım hakkımızı yiyenin üzerinden tüm haklarımızı fitil fitil al yarabbim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTutuklanıp hastanede müşade altında tutulabiliyor mu?
Mehmet Haberal'in durumu böyleydi..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İnsanlar 400 şekerle komaya girmiyor bu adam 200 oldu ay ben öldüm deyip hastaneye kaçıyor.kaç aziz kaç nereye kadar kaçacaksın belli...
fb yönetimi tehditleri savurdu ama muhattabları susuyor.Bizim yönetim tatile falan çıktı heralde.Nöbetçi yönetici de yokmu...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
- Ben bu Tff'den büyük bir şerefsizlik örneği bekliyorum , tehditlere göğüs gerecek bir hal yok bunlarda!Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 gün sonra şampiyonuz .
İnanmayanlar bana güvensin . Forma almayın , bayraklı daha güzel olacak .
Gittim onun yerine t-shirt ve atkı aldım. Bir de kopan bilekliğimi yeniledim.
2 gün sonra yenilenmiş formalarımıza kavuşmak en büyük dileğim.
Rüyalarıma giriyor.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖenmli Olan tutuklama Kararının Çıkması !
İsterse evinde yatsın, umrumda değil...
Tutuklama kararı çıksın, Fener düşüşünün resmidir
Bir önemi yok aslinda, cünkü adamlardan 4 kisi tutuklandi zaten.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Trabzonspor Pazartesi Günü Şampiyon
TFF’nin Pazartesi günü Trabzonspor’un şampiyonluğunu açıklaması bekleniyor
2011-07-09, 18:59:49
Okunma: 737
0 Yorum
Türkiye de futbolu temizlemek aracıyla yapılan şike operasyonunda Fenerbahçe’nin adının sıkça anılmasının ardından Türkiye Futbol Fedarasyonu radikal bir karar almaya hazırlanıyor. TFF’den ve Trabzonspor yönetimine yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre TFF’nin pazartesi günü Trabzonspor’un şampiyonluğunu açıklayabileceği belirtildi. Bu iddianın doğruluk payının çok yüksek olduğu ve Futbol Federasyonu’nun bu radikal kararın ardından en az iki takımı da küme düşürebileceği vurgulandı. Geçtiğmiz sezonu ikinci sırada bitiren Trabzonspor'un isminin şikeye karışmadığı ve ortaya atılan iddialarla ilgili her hangi bir belge bulunamadığı da öğrenildi.
KAYMAK:http://www.haber1967.com/haber/1964-...-gunu-sampiyon
En son kral 61 tarafından düzenlendi; 09.07.2011, 20:59.
Yorum
Yorum