Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
bu başlıkta yazmıştım geçen hafta. Avukat arkadaşa sorduğumda telefon kayıtları kesin delil olusturmaz tabi bu biraz da olaya bağlı demişti. 2 telefon görüşmesinden içeri girerlerse çok ciddi görüşme var demektir. Sakin olur bekleyelimBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Başkanla ilgili tek suçlama söyleendi. Haber şöyleydi. Sivasspor maçını Fenerin bağladığını duyan Trabzonspor başkanı Sadri Şener Mecnun Odyakmaz'ı arayarak nedri durum demiş. Mecnun Fenerde para çok siz de verdiğinin iki katını verin bakalım demiş. Parayı veren düdüğü çalar demiş. Başkanda para da veririz düdüğü de çalarız demiş. Ve kulüp para arayışına girip bulamamış.
S TV
Tuhaf gibi gözükse de Mecnun içeride. Doğru olabilir. Ya da buna benzer birşeyler araya menajer karıştırılarak yapılmış olabilir..
Yorum
-
İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ilhan cavcav kendini ne zannediyor arkadas yüzüsüz köpekler gs 10 numara acıklama yaptıBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Bugün tesadüfen hocam Prof. Dr. Erkan Küçükgüngör ile karşılaştım.Kendisinin acelesi olduğu için çok fazla konuşma fırsatım olamadı (tgrt haber'de canlı yayına çıkacakmış akşam). Bilen bilir kendisi iyi bir spor hukukçusudur (asıl alanı roma hukuku bu arada). Kendisi federasyonun tutumunu son derece yanlış olarak değerlendirdi. Ne yayıncı kuruluşun baskısı ne başka birşey, federasyon uefayı karşısına almak istemez, alamaz da. Uefa'nın bu konulardaki tavrı çok net. Büyük bir ihtimalle fenerbahçe küme düşecek dedi.
Pek önemli ve yeni bir şey gelmeyebilir bu görüşler size. Ama ben size herkesin saygı duyduğu bir hukukçunun görüşlerini aktarmak istedim. Bu fukaranın duyumu da bu kadar olabiliyor işteteyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
Başkanla ilgili tek suçlama söyleendi. Haber şöyleydi. Sivasspor maçını Fenerin bağladığını duyan Trabzonspor başkanı Sadri Şener Mecnun Odyakmaz'ı arayarak nedri durum demiş. Mecnun Fenerde para çok siz de verdiğinin iki katını verin bakalım demiş. Parayı veren düdüğü çalar demiş. Başkanda para da veririz düdüğü de çalarız demiş. Ve kulüp para arayışına girip bulamamış.
S TV
Tuhaf gibi gözükse de Mecnun içeride. Doğru olabilir. Ya da buna benzer birşeyler araya menajer karıştırılarak yapılmış olabilir..
Yorum
-
Cavcav, yaptığı açıklamada,............
'Söz konusu toplantıda, Kulüpler Birliği olarak federasyonumuzla birlik ve beraberlik içinde, liglerin daha önceden planlandığı şekilde devam etmesi ve şike soruşturmasında adı geçen takımların ligden düşürülmemeleri konusunda ortak karar aldık.
Dün nevzat aydin filan hic bir karar alinmadi o toplantida demedimi ?
Yorum
-
İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal abi canın yemişem şu davdan hayırlısı ile alnımızın akıyla çıkalım sana bebekte cağ kebap yedirecem sözbebekte cağ kebabı kulağa hoş geliyor
Sana olan sevgimiz, ancak şampiyon olduğun gün düşüşe geçer
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanla ilgili tek suçlama söyleendi. Haber şöyleydi. Sivasspor maçını Fenerin bağladığını duyan Trabzonspor başkanı Sadri Şener Mecnun Odyakmaz'ı arayarak nedri durum demiş. Mecnun Fenerde para çok siz de verdiğinin iki katını verin bakalım demiş. Parayı veren düdüğü çalar demiş. Başkanda para da veririz düdüğü de çalarız demiş. Ve kulüp para arayışına girip bulamamış.
S TV
Tuhaf gibi gözükse de Mecnun içeride. Doğru olabilir. Ya da buna benzer birşeyler araya menajer karıştırılarak yapılmış olabilir..yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Abi su olaylar sonuclandiktan sonra oraya odaklansak.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün tesadüfen hocam Prof. Dr. Erkan Küçükgüngör ile karşılaştım.Kendisinin acelesi olduğu için çok fazla konuşma fırsatım olamadı (tgrt haber'de canlı yayına çıkacakmış akşam). Bilen bilir kendisi iyi bir spor hukukçusudur (asıl alanı roma hukuku bu arada). Kendisi federasyonun tutumunu son derece yanlış olarak değerlendirdi. Ne yayıncı kuruluşun baskısı ne başka birşey, federasyon uefayı karşısına almak istemez, alamaz da. Uefa'nın bu konulardaki tavrı çok net. Büyük bir ihtimalle fenerbahçe küme düşecek dedi.
Pek önemli ve yeni bir şey gelmeyebilir bu görüşler size. Ama ben size herkesin saygı duyduğu bir hukukçunun görüşlerini aktarmak istedim. Bu fukaranın duyumu da bu kadar olabiliyor işte
Yorum
-
azize hapse giderken bir sürü fenerli yolu kesmiş tezahürat yapmış adam yaptığına pişman olması gerekirken kral muamelesi görmüş şimdi sorarım fenerlilerlin teröristten ne farkı var eğer olurda bizim başkan da mapusa düşerese sakın ola bizden hiç kimse böle bişe yapmasın trabzonlu olmak çok başkadır lütfen başka kalsı ve son söz:
YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK!En son Sertan Danışer tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 18:50.Eski Nick : @phxsuns61
Yorum
Yorum