Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• futbolcular bugün tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalabilir

sezer, emenike, korcan
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Aydınlar Durum Vahim Dediyse.

Fener ...... tı

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bülentin bile tuıutklanması bize şampiyonluğun verilmesini gerektirmiyormu?Bülen tutuklanırsa o maçlarda şike olduğu ortaya çıkmış oluyor ve puanın silinmesini gerektirmiyormu?
        geçmişe dönük puan silme olmuyor avukat alpay solemişti cnnde sadece geçmişte verilen lig şampiyoluğu paralr vede uefa ya gitme durumu alınıyor.geleceğe dönük oalrak puan silme , küme düşürülme ,para cezası verme,men edilem olabilir.

Yorum

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          pardon ama bu kararı klüpler veremez.. KANUN KANUN KANUN..kaç gündür burda bagırıyoruz hala aynı şeyleri söyleyenler var...Arkadaşlar boş bir operasyon degil elde delilil kanıtı her şeyi var ki yapıldı..ve en ufak bir suçlama kesinleşirse CEZA BELLİDİR....!
          Abi kanun kanun kanun da.. Kararı mahkeme vermeyecek. Federasyon verecek. Ligde tutmak için herşeyi yapacaklardır. Hatta diğer takımlardan da yardım isteyeceklerdir. Diğer takımlar ve Uefa, federasyona rahatlık verirse o zaman görürüz verecekleri kararı..
          33# DRAGO GABRIC
          61# IBRAHIMA YATTARA #11
          13# Steve Nash
          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bülent tutuklanmazsa boş boş konuşmaya devam eder mi
            bülent bu sefer kurtaramaz
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben de böyle düşünüyorum...Şimdiden yazayım ki o dört isim serbest kalınca ooooooooooooooo kapatıyorular mevzuyu muhabbbeti alev almasın....
              Abi Borsacılar almışlar herhalde tüyoları, bizim hisse en çok artanlar listesinde tepelerde.
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şikenin oldugu açık açık belli Ali Kıratlı heryerde..

Eskısehir-Trabzon maçı oncesıde stadın etrafındaydı.. Bir gece külübünde bülent uyguna para verirken görüntülenmiş..

Olayı arsa işine ticarete bağlarlar ne yazıkki..
                bağlamak için belge lazım hangi arsa nerde diye sorarlar adama
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• hadi bakalım savcılukta tutyklanırlarsaa tam süper olacak. gerçi en önemlisi yeni damat da...

Yorum

• bugün çok kritik eğer fenerin yöneticilerinden biri tutuklanmazsa M.A.A karar falan vermez direk yollar feneri CL ne şu durumda biz olsaydık acil toplantıyla düşürmüşlerdi yazık yaa
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bencede o isimler serbest kalıcak.Hatta kimse hapis yatmayacak.Futbolun içine giremeyecekler.Bunlarıda yönetenler vardır onlar en azından bunları hapisden kurtarır...
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben de böyle düşünüyorum...Şimdiden yazayım ki o dört isim serbest kalınca ooooooooooooooo kapatıyorular mevzuyu muhabbbeti alev almasın....
                        Sezer,emenike ve şekipin tutuklanmayacağını düşünüyorum..diğer isimler tutuklanabilir..
                        Herkese Merhaba

Yorum

• arkadaşlar bizim şampiyonluğumuz kesin.onu burada netleştirelim.sadece fenr düşecekmi konu o.bu konuda son derece eminim.kanımca feneri eksi puanla başlatacaklar.karar kesinleşince de otomatikmen düşürürler diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Olur da sonuç lehimize olursa maddi, manevi kayıplarımızı tazmin edebilecek miyiz ? Kimlerden edebiliriz ? Hukukçu arkadaşlar varsa cevaplayabilirler mi acaba ?
                            Yok mu cevap ?
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi kanun kanun kanun da.. Kararı mahkeme vermeyecek. Federasyon verecek. Ligde tutmak için herşeyi yapacaklardır. Hatta diğer takımlardan da yardım isteyeceklerdir. Diğer takımlar ve Uefa, federasyona rahatlık verirse o zaman görürüz verecekleri kararı..
                              O zaman bizde bu ülkenin altını üstüne getirmessek bizde adam değiliz.
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Akşama salarlar 26 kişiden 20-22 sini emenike,sezer şekip falanda tutuklanma falan olmaz

Yorum

Yükleniyor...
                                X